20 rezultatų ieškant "gabalas"

Lašiniai meduje [Ukrainietiška virtuvė]

Lašiniai meduje [Ukrainietiška virtuvė] Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiekis :10 porcijų 0,5kg sūdytų lašinių [vienas gabalas] 60gr. druskos 30gr. cukraus 100gr medaus 3-4 lauro lapeliai 10 žirnelių juodųjų pipirų truputis baziliko Gaminimas: Užvirti 1l vandens, suberti druską, cuk..

Recepto vertinimas: 5

Bulvienė

Bulvienė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 didelės bulvės 1 didelė morka 1 petražolė 1/2 didelio poro gabalas saliero šaknies 5 stiklinės vandens 1/2 stiklinės grietinėlės (12%) prieskoniai 2 šaukštai sukapotų žalumynų Gaminimas: Supilti į puodą vandenį, sudėti nuplautus, išval..

Recepto vertinimas: 3

Įdarytas maltos mėsos kepsnys

Įdarytas maltos mėsos kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300g jautienos 100g kiaulienos 1 svogūnas 5 šaukštai taukų 50g pyrago 2 virinti kiaušiniai 2 šaukštai džiūvėsėlių 1 kiaušinis druskos, pipirų Gaminimas: Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas taukuose, pyragas išmir..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota jautiena

Troškinta marinuota jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg jautienos minkštimo, riebalų arba aliejaus kepimui, 1 Šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapelis, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų ir petražolių, 4—5 pipirai, 1/2 �..

Recepto vertinimas: 3

File kepta ant iešmo

File kepta ant iešmo Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 nedidelis filė gabalas (700—800 g), 2.1 didelis svogūnas, 3.100 g vyno acto arba rūgštaus vyno, 4.druskos, pipirų, 5.džiovintų raugerškio uogų, 6.riebalų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti gabalais, kad ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas jautienos vyniotinis

Keptas jautienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų,3. 50 g riebalų, 4.1 morka, 5.1 svogūnas. Padažui: 6.1 šaukštas miltų, 7.100 g grietinėlės, aštraus padažo arba raudonojo rūgštaus vyno. I įdarui: 8. smulkiai sukapotas svog�..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.riebalų arba aliejaus kepimui, 3.100 g lašiniukų, 4.grietinėlės, 5.1 šaukštelis miltų. Marinatui: 6.8—10 kadagio uogų, 7.čiobrelių arba mairūno, 8. lauro l..

Recepto vertinimas: 0

Filė kepta ant iešmo

Filė kepta ant iešmo Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 nedidelis filė gabalas (700-800g), 2.1 nedidelis svogūnas, 3.100 g vyno acto arba rūgštaus vyno, druskos, pipirų, riebalų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti gabalais, kad būtų patogu kepti ant iešmo. Mės..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta kiauliena garstyčių ir grybų padaže

Troškinta kiauliena garstyčių ir grybų padaže Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Gabalas neriebios kiaulienosPora skiltelių česnakoŠaukštas garstyčių padažoSvogūnoSaujelės šviežių arba džiovintų grybų2 šaukštų majonezoŠaukštelio miltų Gaminimas: Supj..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos kepsnys

Kiaulienos kepsnysIngridientai:1 kg kiaulienos kumpio, 100 g lašiniukų, pipirų, 1 lauro lapelis, gvazdikėlių, česnako, druskos.Gaminimas Šviežio kumpio gabalas keliose vietose praduriamas peiliu ir į skylutes prikemšama česnako skiltelių, lašiniukų, gvazdikėlių, pipirų. Į mė..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys grybų padaže

Kiaulienos kepsnys grybų padažeIngridientai:1 kg kiaulienos, prieskonių, druskos, citrinos rūgšties ar 1/2 citrinos sulčių. Padažui: 100 g džiovintų baravykų, 2 svogūnai, 1 stiklinė sultinio, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštelis miltų, 20 g sviesto miltams pakepinti.Gaminim..

Recepto vertinimas: 3

Nugarinės kepsnys

Nugarinės kepsnysIngridientai:800g jautienos nugarinės, 40g riebalų kepimui, 2 šaukštai aliejaus, prieskonių, prieskoninių daržovių, cukraus, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Mėsa pamušama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, cukrum..

Recepto vertinimas: 0

Kepta marinuota veršiena

Kepta marinuota veršienaIngridientai:1kg veršienos, 50 g lašinukų, 20 g riebalų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, truputis acto ar l/2 citrinos sulčių, cukraus.Gaminimas Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtri..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepsnys vyno padaže

Veršienos kepsnys vyno padažeIngridientai:1 kg veršienos kumpio, 250 g veršienos kaulų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, l/2 stiklinės pomidorų košės. Vyno padažui: 2 svogūnai, 1 šaukštas bulvių krakmolo, 1/2 stiklinės baltojo stalo vyno (sauso vyno), maltų p..

Recepto vertinimas: 0

Žemaitiškas veršienos kumpis su obuoliais

Žemaitiškas veršienos kumpis su obuoliaisIngridientai:1 kg veršienos kumpio, prieskonių (pipirų, tauro lapelis, kardamono, kalendrų), prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras), druskos, 4 dideli antaniniai obuoliai, marinato ar rūgusio pieno mėsai marinuo..

Recepto vertinimas: 2

Mielinės tešlos vyniotinis su aguonomis

Mielinės tešlos vyniotinis su aguonomisIngridientai:1 kg miltų, 1/2 stiklinės pieno, 25—50g mielių, 4 tryniai, 1 citrinos žievelė, 5g druskos. Aguonų masei: 300g aguonų, 150g cukraus, 1 kiaušinis, 50g riešutų, vanilinio cukraus, 50g cukrinukų (cukraus sirupe virtų ap..

Recepto vertinimas: 5

Velykinis tortas

Velykinis tortasIngridientai:250g. aukščiausios rūšies miltų, 250g. margarino, 200g. (stiklinė) grietinės, 2 kiaušinių tryniai, pusė pakelio vanilinio cukraus, vienos citrinos sultys. (visko reikės imti du kartus). Kremui: 2 stiklinės pieno, 200g. cukraus, 150g. sviesto, 100g. miltų,..

Recepto vertinimas: 2

Kiaulienos kepsnys grybų padaže

Kiaulienos kepsnys grybų padažeIngridientai:1 kg kiaulienos, prieskonių, druskos, ½ citrinos sulčių. Padažui: 100 g džiovintų baravykų, 2 svogūnai, 1 stiklinė sultinio, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštelis miltų, 20 g sviesto miltams pakepinti.Gaminimas Visas gabalas k..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos kepsnys su porais (Ramintos)

Kalakutienos kepsnys su porais (Ramintos)Ingridientai:400g kalakuto krūtinėlės, 125g porų, druskos, spalvotų pipirų, tarkuoto muskato riešuto, 1.5 šaukšto tarkuotų džiūvėsėlių, 1.5 šaukšto aliejaus, 1 stiklinė vištienos ar daržovių sultinio.Gaminimas Porus perpjaukite išilgai ..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba

Rūgštynių sriubaIngridientai:2 bulvėsmorkasvogūnasnedidelis gabalas mėsos ar dešrosšviežių ar konservuotų rūgštynių2 virti kiaušiniaiprieskoniai, druskagrietinėGaminimasIšvirti vandenyje morką ir bulves pjausty..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: gabalas