20 rezultatų ieškant "desros"
Sumuštinis Siurprizas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 baltagūžio kopūsto galva, 200 g fermentinio sūrio, 200 g rūkytos ar virtos dešros, 100 g virtos mėsos ir kumpio, agurkas, pomidoras, keletas ridikėlių, vynuogių kekė, obuolys. Gaminimas: Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius ..
Recepto vertinimas:
Kumpio (dešros) ir makaronų apkepas
Kumpio (dešros) ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g. kumpio ar dešros, 4 šaukštai sviesto, 2 svogūnai, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 1 šaukštelis aštraus padažo, 2 stiklinės sultinio, 2 kiaušiniai, 250 g. makaronų, vandens, druskos, 100 g. sūrio. Gaminimas: Kump..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir dešros apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 – 5 bulvės, 200 g virtos dešros, 2 – 3 svogūnai, 2 morkos, 100 g margarino, maltų kalendrų grūdeliai, 1 stiklinė grietinės, 50 g olandiško sūrio, druska. Gaminimas: Nuskustas bulves supjaustykite griežinėliais, 3 –..
Recepto vertinimas:
Virtas bulvių vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 7 – 8 virtos bulvės, 100 g manų kruopų, 150 g miltų, 2 kiaušiniai, 50 g riebalų, 1 svogūnas, 250 rūkytos mėsos arba dešros, 50 g džiūvėsių, 80 g sviesto. Gaminimas: Virtas šaltas bulves sugrūskite, sumaišykite su druska,..
Recepto vertinimas:
Grybų užkandis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,5 stiklinės nedidelių marinuotų grybų 5-6 ploni griežinėliai kumpio 5-6 griežinėliai kiaulienos kepsnio 100g rūkytos dešros 2 kietai virti kiaušiniai 3 virtos morkos 3 pomidorai 3 rauginti agurkai 1 svogūnas 2 ankštiniai pipirai 1 stikl..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir cukinijų apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 600g bulvių 200g cukinijos 200g virtos dešros 200g grietinėlės 75g lydyto sūrio druskos, pipirų, muškato riešuto Gaminimas: Bulves nuskusti.Nuvalyti cukinijas, supjaustyti griežinėliais. Supjaustyti ratukais..
Recepto vertinimas:
Salotos su šparagais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150ml jogurto be priedų 2 šaukštai majonezo 1 šaukštas neaštrių garstyčių 1 šaukštelis tarkuotų krienų 1/2 cukraus,druskos ir pipirų 250g virtos dešros 1 svogūnas 1 obuolys 2 pamidorai 250g konservuotų šparagų 2 kietai virti ..
Recepto vertinimas:
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II
Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 200 g miltų, 2 šaukštai aliejaus, 3/4 stiklinės šilto pieno, 20 g mielių, druskos. Įdarui: 2 šaukštai aliejaus, 150 g nedidelių šviežių grybų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 5 pomidorai, 10 šviežių a..
Recepto vertinimas:
Kotletai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g faršo, 1 svogūnas, 1 kiaušinis, 2 riekelės pyrago, 3/4 stiklinės sultinio arba vandeniu atskiestos grietinės, druskos, pipirų, 2-3 šaukštai miltų, 2-3 šaukštai riebalų. Įdarui: 8-9 ploni kumpio arba dešros griežinėliai..
Recepto vertinimas:
Siurprizas (sumuštinis)Ingridientai: 1 baltagūžio kopūsto galva 200 g fermentinio sūrio 200 g rūkytos ar virtos dešros 100 g virtos mėsos ir kumpio agurkas pomidoras keletas ridikėlių vynuogių kekė obuolys Gaminimas: Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius lapus, n..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai bandelėseIngridientai: 6 kiaušiniai 200g sviesto 6 bandelės pipirų druskos 100g rūkytos dešros Paruošimo būdas: Bandelių viršų nupjauti . Vidų išgremžti šaukšteliu . Ertmę padaryti didesnę , kad tilptų kiaušinis . Sviestą išlydti . Juo iš viršaus ir..
Recepto vertinimas:
Šalta grybų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g grybų, 1 l grybų nuoviro, 200 g virtos jautienos, 1 agurkas, 1 virtas kiaušinis, 50 g svogūnų laiškų, 0,5 stiklinės grietinės, kumpio ar dešros, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Grybus ištroškinti arba išvirti savo sultyse...
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su kepenine dešra
Karšti sumuštiniai su kepenine dešra Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės duonos, 30 g taukų arba margarino, 200-250 g kepeninės dešros, 4-6 kiaušiniai, 1 svogūnas arba svogūnų laiškų, druskos, pipirų, 1-2 pomidorai. Gaminimas: Duona iš abiejų pusių apkepinama, kol bus švies..
Recepto vertinimas:
Sumuštinis "Siurprizas" Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 baltagūžio kopūsto galva, 200 g fermentinio sūrio, 200 g rūkytos ar virtos dešros, 100 g virtos mėsos ir kumpio, agurkas, pomidoras, keletas ridikėlių, vynuogių kekė, obuolys. Gaminimas: Kopūstas, nuėmus pažeistus i..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir dešros apkepasIngridientai:4—5 žalios bulvės, 200 g daktariškos dešros, 2—3 svogūnai, 2 morkos, 100 g margarino, maltų kalendros grūdelių, stiklinė grietinės, 50 g olandiško sūrio, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės supjaustomos griežinėliais, sudeda..
Recepto vertinimas:
Omletas su dešra ir šonineIngridientai:100 g dešros arba virtos mėsos, 50 g šoninės, paprikos ankštis, pomidoras, svogūnas, raugintas agurkas, 2 kiaušiniai, miltų, šaukštelis kepimo miltelių, 2-3 pievagrybiai, fermentinio sūrio, maltos paprikos, ketčupo, pipirų, druskos.G..
Recepto vertinimas:
Pica "Rudeninė draugų puokštė" (Gintarės S.)
Pica "Rudeninė draugų puokštė" (Gintarės S.)Ingridientai:Indelio žaliujų alyvuogių, 700g sūrio, 4 kietai virtų kiaušinių, 900g dešros, 200g krabų lazdelių, gužė krapų, 1 paprikos, 3 pomidorų, garstyčių, majonezo, pomidorų padažo, 6 picos papločių, ir daug gerų draugų.Gamin..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)
Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)Ingridientai:1 kg nugarinės, 1 šaukštas druskos, 1 šaukštelis cukraus, maltų pipirų, kvapniųjų pipirų, imbiero, gvazdikėlių. Įdarui: liežuvio griežinėlių, džiovintų obuolių ir slyvų, lieso kumpio arba dešros, faršo, troškintų grybų, sv..
Recepto vertinimas:
Traškus pyragas su įdaruIngridientai:Šaldyta bemiele tešla.Įdarui: poras, dešra (kumpis), pievagrybiai, šaukštas grietinės, fermentinis sūris (100 g), 2 kiaušinio baltymai.GaminimasSusipjaustykime 100 g dešros ar kumpio, saujele pievagrybiu, baltąją dalį poro. Porą su pievagrybiais p..
Recepto vertinimas:
Super omletasIngridientai:4 kiaušiniai,stikline pieno, druskos, cukraus, vegetos, sodos, 2 šaukštai manų kruopų, aliejaus ,dešros ar pomidoru (jei norit).GaminimasSuplakam kiaušinius, dedam žiupsneli druskos, cukraus, sodos ir šaukštelį vegetos. Pilam pieno ir sumaišom. Tada dedam 1 šau..
Recepto vertinimas: