20 rezultatų ieškant "imti"
Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas
Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 riekės baltos duonos, 1 stiklinė pieno, 400 g šviežių grybų, 100 g lieso kumpio, 5 kiaušiniai, druskos, pipirų, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Baltos duonos riekes išmirkyti piene ir s..
Recepto vertinimas:
Koldūnai su mėsa Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiaušiniai 6 šaukštai vandens druskos pagal poreikį 400-500 g miltų 450 g jautienos 450 g avienos 1 svogūno galvutė 1 šaukštas sviesto Gaminimas: Tešlos paruošimas: Į indą įmušti kiaušinius, supilti vandenį, pasūdyti, suberti 2..
Recepto vertinimas:
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai reikia: 20 g sausų mielių (jei jų negausite, galima naudoti ir presuotas mieles, tik jų reikia imti dvigubai daugiau ir iš anksto išlaidinti), 4,5 stiklinės miltų, 2 stiklinių pasukų, 0,5 st..
Recepto vertinimas:
Aksominiai margučiai Imti įvairių spalvų dažų (paprastai naudoju medvilnei dažyti, bet svarbu jų nepadauginti, kad nenudažytų ir kiaušinio baltymo) ir pabarstyti ant skudurėlio. Apšlakstyti vandeniu. Apvynioti kiaušinį ir aprišti siūlais. Dėti į verdantį vandenį ir virti 10 min..
Recepto vertinimas:
Salierų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g salierų, 2 morkos, 2 obuoliai, 100 g majonezo, pipirų, druskos. Gaminimas: Salierai nuskutami, stambiai sutarkuojami ir 10—15 min. apverdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Tada supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, at�..
Recepto vertinimas:
Kotletai su sūriuIngridientai: 700 g jautienos faršo 0,5 stiklinės avižinių dribsnių 1 kiaušinio 1 svogūno 100-150 g varškės sūrio, gali būti keptas ar rūkytas prieskonių, druskos pagal skonį džiuvesėlių trupinių apvoliojimui aliejaus kepimui Gaminimas: Avižinius..
Recepto vertinimas:
Pistacijų triufeliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1/3 stiklinės išgliaudytų pistacijos riešutų pusė stiklinės cukraus 1/4 stiklinės vandens 45g nesūdyto sviesto 250g trupinto tamsiojo šokolado 1/3 stiklinės grietinėlės 2 šaukšteliai brendžio arba konjako 1/3 stiklinės sijotų ..
Recepto vertinimas:
Vaisiai su plakta grietinėle Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g vaisių ar uogų, 100 g cukraus, 1 stiklinė plaktos grietinės. Gaminimas: Vaisiai nulupami ir supjaustomi skiltelėmis, uogos perrenkamos, nuplaunamos, didesnės uogos supjaustomos. Galima imti vienodos rūšies uogas ar vaisius ..
Recepto vertinimas:
Plokštainis su uogiene Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 stiklinės miltų, 2.1 stiklinė pieno, 30g mielių, 3.2 kiaušiniai, 4.2 tryniai, pusė stiklinės cukraus, 5.3 šaukštai sviesto. Gaminimas: Mieles sutrupinti ir sudėti į drungną pieną. Įberti žiupsnelį cukraus. Kiaušinius ir ..
Recepto vertinimas:
Tėčio CHARČIO sriuba Ingridientai 700 gramų jautienos 100 gramų ryžių 2-3 svogūnai 2-3 paprikos 3-5 čili pipiriukai 2-3 pomidorai ar pomidorų pastos 1 nedidelis baklažanas petražolių baziliko česnako juodųjų pipirų Gaminimas: Jautieną supjaustyti mažais gabaliukais,..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai „Varškėtukas“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.200 g varškės, 2.250 g margarino, 3.0,5 šaukštelio sodos, 4.0,5 stiklinės grietinės, 5.2 šaukšteliai cukraus,6.1 šaukštas cinamono, 7.1 pakelis vanilinio cukraus, l kiaušinis, miltų. Gaminimas: š varškės, margarino..
Recepto vertinimas:
Pjaustytas mėsos vyniotinis su įdaru
Pjaustytas mėsos vyniotinis su įdaru Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg minkštimo (šlaunies), 2.100 g lašiniukų, 3.1 didelis svogūnas, 4.1/2 šaukštelio maltų juodųjų pipirų, 5.1 šaukštelis maltų raudonųjų pipirų, 6.1 šaukštelis druskos, 7.30 g margarino, 8.1/2 šaukšto pomi..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas su slyvomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kalakutas , 2.0.5 - 1 kg džiovintų slyvų, druskos, petražolių ar salierų lapelių papuošimui. Gaminimas: Kalakutą paruošti, iškepti ir pusdubenyje sutvarkyti kaip keptą žąsį (receptas: kepta žąsis).Vietoj obuolių im..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su daržovėmis
Karšti sumuštiniai su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės baltos duonos arba ragaišio, 20 g sviesto arba margarino, 200-250 g daržovių (morkų, pupelių, žirnelių, žiedinių kopūstų ir t.t.), 20 g sviesto, 2 arbat. šaukšteliai miltų, 1/2-1 stiklinė pieno arba griet..
Recepto vertinimas:
Salierų salotosIngridientai:250g salierų, 2 morkos, 2 obuoliai, 100g majonezo, pipirų, druskos.Gaminimas Salierai nuskutami, stambiai sutarkuojami ir 10-15 min. apverdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Tada supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, atšaldomi ir sumaišomi su sta..
Recepto vertinimas:
Troškinta aviena su daržovėmis
Troškinta aviena su daržovėmisIngridientai:600 g avienos su kaulais, 40 g riebalų, prieskonių, druskos, miltų apvoliojimui, 800 g įvairių daržovių: morkų, bulvių, ropių, pupų ar pupelių, gelteklių, moliūgų, pomidorų, svogūnų, porų (nebūtina imti visų rūšių daržoves).G..
Recepto vertinimas:
Desertas "Gardumynas"Ingridientai:2 indeliai riebios grietinėlės, 50g cukraus pudros, 100g cukraus, 100g virinto vandens, 150g vyšnių uogienės, ketvirtis kepaliuko juodos duonos.Gaminimas Grietinėlę ir cukraus pudrą plakti, kol pasidarys puri masė. Verdančiame vandenyje ištirpinti cukr�..
Recepto vertinimas:
Velykinis tortasIngridientai:250g. aukščiausios rūšies miltų, 250g. margarino, 200g. (stiklinė) grietinės, 2 kiaušinių tryniai, pusė pakelio vanilinio cukraus, vienos citrinos sultys. (visko reikės imti du kartus). Kremui: 2 stiklinės pieno, 200g. cukraus, 150g. sviesto, 100g. miltų,..
Recepto vertinimas:
Bandelės su citrinų žievelėmis
Bandelės su citrinų žievelėmisIngridientai:2 citrinos, 50 g sviesto, stiklinė pieno, 40 g mielių, 0,5 šaukštelio druskos, stiklinė cukraus, 4 stiklinės kvietinių miltų, šaukštas cukraus pudros.Gaminimas Citrinas nuplikyti, nusausinti ir specialiu įrankiu nuskusti žieveles. Jas suber..
Recepto vertinimas:
Erškėtuogių sultysIngridientai:***GaminimasPrinokusias uogas gerai nuplauti ir užpilti vandeniu, kad apsemtų. Kaitinti uždengtas 15 min. ne aukštesnėje kaip 95°C temperatūroje, tik neužvirti. Kai vaisiai suminkštėja, sultis atskirti. Vaisi..
Recepto vertinimas: