18 rezultatų ieškant "siltos"

Karštas šokolado padažas

Karštas šokolado padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g smulkinto saldaus šokolado, 30 g sviesto, ½ stiklinės grietinėlės, ½ stiklinės cukraus, 2 šaukštus kukurūzų sirupo. Gaminimas: Smulkintą šokoladą pamažu ištirpdykite puode. Įdėkite sviesto, grietinėlės, cukrau..

Recepto vertinimas: 0

Irisų fondiu

Irisų fondiu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1/2 stiklinės rafinuoto cukraus pudros, 1/2 stiklinės demeraros cukraus, 1/2 stiklinės kondencuoto pieno, 2 šaukšteliai kukurūzų krakmolo, stiklinė riebios grietinėlės, vienu ar kitu metų laiku gaunamų vaisių Gaminimas: 1. Cukraus pudrą ir..

Recepto vertinimas: 4

Kepti vištienos gabalėliai su žemės riešutų padažu

Kepti vištienos gabalėliai su žemės riešutų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg vištų šlaunelių filė 1/4 stiklinės sojų padažo šaukštas medaus 2 šaukštai aliejaus Žemės riešutų padažui Šaukštas aliejaus 2 šaukštai džiovintų svogūnų gabalėlių 3/4 stiklinės ..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis namelis

Kalėdinis namelis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Tešla 300 g margarino 500 ml cukraus 100 ml medaus 1 šaukštas imbiero 2 šaukštai cinamono 2 šaukšteliai gvazdikėlių 2 šaukšteliai kardamono 1 šaukštas sodos 200 ml vandens 1,5 - 2 kg miltų Glajus trijų kiaušinių baltymai cukraus..

Recepto vertinimas: 5

Ceviche su ananasų sultimis

Ceviche su ananasų sultimis Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g lašišos 200 g baltos žuvies Arba 400 g mėsingos žuvies, pvz., juodalopės menkės, Menkės, juodžuvės Marinatui: 1 susmulkintas askaloninis česnakas arba laiškinis česnakas 1..

Recepto vertinimas: 0

Šerbetas su gervuogėmis ir avietėmis

Šerbetas su gervuogėmis ir avietėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.stiklines šviežių ar 2.sušaldytų gervuogių bei 3.2 stiklines aviečių,4.1 ½ stiklinės cukraus,  citrinų sulčių. Gaminimas: 6 stiklines šviežių ar sušaldytų gervuogių bei 2 stiklines aviečių suber..

Recepto vertinimas: 0

Šerbetas su citrina

Šerbetas su citrina Sudėtingumas: 2 Ingridientai: . Gaminimas: Į vidutinio didumo prikaistuvį įpilkite ½ stiklinės šalto vandens ir įberkite šaukštą želatinos. Palikite 10 minučių. Į želatinos mišinį įpilkite ½ stiklinės verdančio vandens ir ant šiltos viryklės..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu

Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 džiovinti grybai judo ausis; 2.ryšulėlis žalių kiniškų daržovių (kiniškų kopūstų, 3.brokolių, pekininio bastučio); 4.2 šaukštai aliejaus;5.2 šaukštai austrių padažo Gaminimas: Grybus pami..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir pomidorų mišrainė

Bulvių ir pomidorų mišrainėIngridientai:3—4 virtos bulvės, 2—3 pomidorai arba šaukštas pomidorų pastos, 2 šaukštai aliejaus, druskos, svogūnas.Gaminimas Bulvės nulupamos ir supjaustomos plonais griežinukais. Pasūdomos ir dar šiltos užpilamos pavirintu aliejumi. Atv..

Recepto vertinimas: 3

Ruginių miltų bandelės

Ruginių miltų bandelėsIngridientai:1/2kg ruginių duoninių nusijotų miltų, 30g mielių, 3 kiaušiniai, 100g sviesto, 1/2 stiklinės cukraus, nutarkuota 1 citrinos žievelė, cinamono.Gaminimas Sviestas ištrinamas, mušama po kiaušinį, beriama po šaukštą cukraus ir sukama, kol viska..

Recepto vertinimas: 3

Pakišuolis

PakišuolisIngridientai:1kg miltų, 1/2l. pieno, 30g mielių, 10g druskos 100g cukraus, 2 tryniai, 50g riebalų, 300g rūkytų lašinių, 1 svogūnas, pipirų.Gaminimas Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui. Rūkyti lašiniukai supjaustomi kaip spirgučiams, įdedamas supjaustytas svogū..

Recepto vertinimas: 4

Šventinės spurgos

Šventinės spurgosIngridientai:1kg miltų, 2 stiklinės pieno, 100g mielių, 8 tryniai, 200g sviesto, 1 šaukštas spirito, vanilinio cukraus, 5g druskos, 1 stiklinė tirštos vyšnių arba braškių uogienės, 100g miltinio cukraus užbarstyti, kiaulinių taukų virti.Gaminimas Tešla ruo..

Recepto vertinimas: 3

Bulvinės bandelės su varške

Bulvinės bandelės su varškeIngridientai:600 g bulvių, 1 stikl. varškės, 7 kiaušiniai, 0,5 stikl miltų, 1,5 šaukštelio smulkaus cukraus, šiek tiek druskos. Gaminimas TEŠLA: Virtas bulves pertrinti, suberti miltus, druską, įmušti 3 kiaušinius (jų baltymus geriau išplakti ..

Recepto vertinimas: 0

Aštriosios salotos

Aštriosios salotosIngridientai:550g bulvių, petražolių arba koriandro, 2 skiltelės česnako, 60 ml vyno acto, 120 g alyvuogių aliejaus, raudonųjų aitriųjų paprikų (arba maltų raudonųjų pipirų), druskos.Gaminimas Bulves gerai nuplauti, išvirti para anksčiau prieš ruošimą. Nu..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu

Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažuIngridientai:8 džiovinti grybai, ryšulėlis žalių kiniškų daržovių (kiniškų kopūstų, brokolių, pekininio bastučio), 2 šaukštai aliejaus, 2 šaukštai austrių padažo.Gaminimas Grybus pamirkykite karštame vandenyje. Kruopščiai ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis saldžiarūgščiame padaže

Žuvis saldžiarūgščiame padažeIngridientai:500 gramų žuvies, 0.5 stiklinės aliejaus, 1.5 šaukšto cukraus, 1 šaukštas sojos padažo, 1 šaukštas žalumynų, žiupsnelis imbiero, 200 gramų poro, 1-2 grybai, 2 bulvės, truputis acto, druskos pagal skonį.Gaminimas Žuvis nuvaloma, nuplau..

Recepto vertinimas: 0

Kavos glajus

Kavos glajusIngridientai:200 g cukraus pudros; 3 valg. š. šiltos užplikytos kavos; 1 baltymas.Gaminimas Cukraus pudrą išsijoti, gerai išmaišyti su kava bei baltymu ir tuojau pat tepti ant kepinio. ..

Recepto vertinimas: 0

Eklerai su kavos įdaru

Eklerai su kavos įdaruIngridientai:Plikytai tešlai: Žiupsnelis druskos; 80 g sviesto; 1 valg. š. cukraus; 125 g miltų; 4 kiaušiniai. Kavos glajui: 200 g cukraus pudros; 3 valg. š. šiltos užplikytos kavos; 1 baltymas. Įdarui: 375 ml pieno; ¼ vanilės lazdelės; 2 tryniai; 75 g cukra..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: siltos