20 rezultatų ieškant "kepimui"

"Grybai" iš bulvių

"Grybai" iš bulvių Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gaminimo laikas : 1 valanda 4 asmenims reikia : 1kg bulvių [geriausiai tiktų nedidelės bulvės su tamsiai ruda odele] augalinio aliejaus kepimui druskos pagal skonį Gaminimas: Labai kruopščiai išplauti bulves šepetuku [gal net n..

Recepto vertinimas: 0

Picutės

Picutės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50gr fermentinio sūrio 1kiaušinis kelios riekelės batono truputis aliejaus kepimui Gaminimas: Sūrį sutarkuoti “burokine” tarka,įmušti kiaušinį,gerai išmaišyti .Gautą masę užtepti nestoru sluoksniu ant batono riekelės.Įkaitinti kept..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos

Spurgos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g varškės, 2 šaukštai miltų, 100 g grietinės, 2 kiaušiniai, sodos, vanilinio cukraus, cukraus pudros, aliejaus kepimui. Gaminimas: Kiaušinus ištriname su cukrumi ir varške, grietinę sumaišome su soda, sudedame vanilinį cukrų bei miltus ..

Recepto vertinimas: 3

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..

Recepto vertinimas: 3

Skruzdėlynas

Skruzdėlynas Ingridientai: Tešla: 3 kiaušiniai 9 šaukštai miltų (vienam kiaušiniui dedami apie 3 šaukštai miltų) Glaistas: 1 stiklinė dirbtinio (arba natūralaus, jei negaila) medaus 1 stiklinė cukraus 1 stiklinė vandens Apibarstymui: aguonos Kepimui 0,7 litro aliejaus (ger..

Recepto vertinimas: 4

Virti bulvių piršteliai

Virti bulvių piršteliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 12 bulvių, pusantros stiklinės miltų, 1 kiaušinio, šaukšto taukų, svogūno, druskos, riebalų kepimui. Gaminimas: Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, druskos, t..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinės širdelės

Bulvinės širdelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 virtos bulvės 0,5 stiklinės skaldytų kukurūzų kruopų 1 stiklinė pieno 2 šaukštai cukraus 20 g sviesto arba margarino 1 kiaušinis miltų aliejaus kepimui Papuošimui: 200 g grietinėlės 2 šaukštai cukraus lazdynų riešutų Gaminima..

Recepto vertinimas: 0

Baklažano suktinukai

Baklažano suktinukaiIngridientai: 1 baklažanas miltų apvoliojimui prieskonių , gali būti vegeta 2 kietai virti kiaušiniai 200g fermentinio sūrio 2-3 galvutės česnako 100g. majonezo Aliejaus kepimui Medinių smeigtukų Gaminimas: Baklažaną supjaustyti plonais žiedeliais ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos kukuliai su grybais

Mėsos kukuliai su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: (4 asmenų šeimai) 8 vienodo dydžio pievagrybių, 0,5 kg kiaulienos ir jautienos faršo, 0,5 šalto rūkymo kumpio su lašinukais, prieskonių, aliejaus kepimui, česnako, svogūno, medinių smeigtukų, garnyrui – mėgstamų daržovių..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos gabaliukų troškinys

Kiaulienos gabaliukų troškinysIngridientai: * 200 g kiaulienos * 6 vidutinio dydžio bulvės * 2 plonesnės morkos * 4 žiedinio kopūsto šakelės * 1 raudonasis ankštinis pipiras * druskos pagal skonį * pipirų pagal skonį * aliejaus kepimui Gamini..

Recepto vertinimas: 0

Avižinių miltų spurgos

Avižinių miltų spurgos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5 stiklinės avižinių miltų, 1/2 stiklinės aukščiausios rūšies kvietinių miltų, 1/2 arbatinio šaukštelio ciberžolės, 1/4 arbatinio šaukštelio malto kardamono, 0.75 stiklinės vandens, žiupsnelis druskos, 1/2 stiklinės cukr..

Recepto vertinimas: 0

Šeštadienio omletas

Šeštadienio omletasIngridientai: 5 kiaušinių 5-6 šaukštai pieno Kelių griežinėlių varškės sūrio,kumpio svogūno Sviesto ar aliejaus kepimui druskos pipirų krapų Gaminimo būdas: Kiaušinius, pieną, prieskonius supilti į dubenį ir išplakti. Įkaitinti keptuvė į ją ..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai blynai su žuvimi

Bulviniai blynai su žuvimi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Žuvies file, bulvių, kiaušinio, prieskonių, svogūno, aliejaus kepimui. Gaminimas:Pirmiausia pasiruošiu žuvį: file pjaustau į 2-3 gabaliukus, apibarstau prieskoniai, pasūdau. Tada sutarkuoju bulves kaip tarkiniams blynams, per..

Recepto vertinimas: 2

Makaronų apkepas

Makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g nuvalytų krevečių 250 g makaronų Du šaukštai aliejaus ir šaukštas druskos litrui vandens - virimui Prieskoniai: 2 šaukšteliai smulkinto česnako 1 šaukštas šviežaus smulkinto imbiero 2 šaukšteliai kario 2-3 šaukštai sojos [pad..

Recepto vertinimas: 0

Kukurūzų dešrelės

Kukurūzų dešrelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 ml persijotų kvietinių miltų 175 ml geltonų kukurūzų miltų 2 šaukštai cukraus 1 ½ šaukštelio kepimo miltelių ½ šaukštelio druskos 2 šaukštai margarino 1 didelis išplaktas kiaušinis 175 ml pieno (2,5%) 8 grilio dešrel�..

Recepto vertinimas: 0

Apkeptos daržovės

Apkeptos daržovės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 gr įvairių daržovių Pvz.: Plonos išilginės svogūnų skiltelės Morkų šiaudeliai Pievagrybių griežinėliai Smulkiai pjaustytas kopūstas Mažos brokolio galvelės Raudonosios paprikos šiaudeliai Pupelių daigai Kepimui: 4 šaukštai ..

Recepto vertinimas: 0

Keptos stintos marinate

Keptos stintos marinateIngridientai: 1 kg mažų žuvelių, gali būti stintos druskos ir pipirų pagal skonį, apie 1/2 stiklinės miltų aliejaus kepimui Žuveles nuvalyti, nupjauti galvas ir išimti vidurius (galima jas pirkti šaldytas, jau paruoštas kepimui). Miltus sumaišyti su..

Recepto vertinimas: 4

Leipcigietiškos „Paršelių uodegos“

Leipcigietiškos „Paršelių uodegos“Ingridientai:40 „Paršelių uodegėlių“: 50 g lydyto sviesto; 100 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 2 arb. š. prieskonių meduoliams 1 arb. š. malto imbiero; Trinta citrinos žievelė; 2 kiaušiniai; 6 valg. š. baltojo vyno; 300 g milt�..

Recepto vertinimas: 0

Riebaluose kepti rombai

Riebaluose kepti rombaiIngridientai:40 nedidelių rombų: 50 g sviesto; 40 g cukraus; 1 arb. š. vanilinio cukraus; Trinta citrinos žievelė; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis; 2 valg. š. romo; 250 g miltų; 750 g lydyto sviesto kepimui; 2 valg. š. cukraus pudros; Miltų kočiojimui.Gaminimas T..

Recepto vertinimas: 0

Vištų kepenėlių užkandis su ryžiais

Vištų kepenėlių užkandis su ryžiaisIngridientai:250 g vištų kepenėlių,50 g migdolų,200 g šaldytų ar šviežių apvirtų šparaginių pupelių,aliejaus kepimui,1 šaukštas krakmolo,2 šaukštai sojų padažo,2/3 stiklinės vandens,pieno vištų kepenėlėms mirkyti,druskos, pipirų.Gami..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kepimui