20 rezultatų ieškant "idarytas visciukas su vaisiaias"
Mėsa įdarytos bulvės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 – 8 bulvės, 300 g mėsos faršo, 2 svogūnai, 2 riekutės pyrago, 1 morka, 50 g margarino, 2 šaukštai pomidorų pastos, mairūnas, druska. Gaminimas: Bulves išvirti, nulupti, išgremžti vidų ir pridėti įdaro. Puode ištirpinti ma..
Recepto vertinimas:
Įdarytas karpis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 6 asmenims 1-1,5 kg dydžio karpis, 2 vidutinio dydžio morkos, 2 svogūnai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 0,5 stiklinės manų kruopų, 0,5 stiklinės džiūvėsėlių, stiklinė pieno, žuvies prieskoniai, druska, žalumynai, 100 g lašinuk�..
Recepto vertinimas:
Įdarytas jautienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g jautienos kepsnio, 100 g varškės, 4 šaukštai tarkuotų krienų, 1 šaukštas pieno, druskos, cukraus. Gaminimas: Mėsą supjaustyti. Varškę sumaišyti su krienais, druska, cukrumi. Įdarą dėti ant mėsos griežinėlių ir juo..
Recepto vertinimas:
Įdarytas žąsies kaklas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Žąsies kaklas, 100 g žąsienos, 200 g kiaulienos, 100 g jautienos, druskos, svogūnas, obuolys, vandens. Gaminimas: Nuo kaklo nulupti odą, vieną galą užrišti. Mėsą, svogūną, obuolį dukart permlati, įpilti vandens ir įdėti pri..
Recepto vertinimas:
Įdarytas pomidoras Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 dideli pomidorai, 1 indelis konservuotų kukurūzų, 200g viro kiaulienos kumpio, 1/2 svogūno, 4 šaukštai majonezo, truputis petražolių. Gaminimas: Svogūną ir kumpį sujaustome kubeliais. Suberiame konservuotua kukurūzus, užpilame majon..
Recepto vertinimas:
Ananasas įdarytas krevečių salotomis
Ananasas įdarytas krevečių salotomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 ananasas (apie 1,3 kg), 100g krabų lazdelių, 150g krevečių, 10g Voičesterio padažo, 100g majonezo, 120g kečupo, 150g pomidorų, 80g citrinos, salotų lapų, migdolų lapelių (lakštų), įvairių prieskonių. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Įdarytas maltos mėsos kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300g jautienos 100g kiaulienos 1 svogūnas 5 šaukštai taukų 50g pyrago 2 virinti kiaušiniai 2 šaukštai džiūvėsėlių 1 kiaušinis druskos, pipirų Gaminimas: Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas taukuose, pyragas išmir..
Recepto vertinimas:
Įdarytas lynas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Jums reikės: vieno didelio lyno (apie 1,5 kg), apie 200 gr rukytu lasinuku, vidutinio dydzio virtos morkos, puses stiklines konservuotu zirneliu, 2 virtu kiausiniu, vidutinio dydzio svoguno, 4-5 skilteliu cesnako, zuvies prieskoniu (su druska), tr..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas įdarytas obuoliais
Keptas kalakutas įdarytas obuoliaisIngridientai: 1 kalakutas (apie 2kg) 10 obuolių (geriau antaninių) 1 šaukštas sviesto druskos Gaminimas: Kalakutą išvalyti, ištrinti druska,patepti sviestu , prikimšti nuluptų su išpjautais viduriais obuolių. Apipilti trimis šaukštais vand..
Recepto vertinimas:
Moliūgas, įdarytas kumpiu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,1 mažas moliūgas ar agurotis (1 - 1,5 kg), druskos, maltų raudonųjų pipirų, 2,2 šaukštai sviesto, 3,1 stiklinė grietinės, 4,300 g kumpio ar dešros, 5,2 svogūnai, 6,1 obuolys, 7,1 šaukštas aštraus padažo, 8,0,5 sti..
Recepto vertinimas:
Įdarytas čigonų kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g kiaulienos, druskos, pipirų, 1 saldžioji paprika, 2 svogūnai, 50 g lašinukų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 2 šaukštai aliejaus, 2 šaukštai pomidorų daražo. Gaminimas: Atpjauti stačiakampį mėsos gabalą, pabarstyti drusk..
Recepto vertinimas:
Kalakutas, įdarytas grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 jaunas kalakutas, 2.150 g rūkytos nugarinės, 3.250 g šviežių baravykų, 4.2 šaukštai razinų, 5.2 šaukštai sviesto, 6.druskos, pipirų, žalumynų, vandens arba sultinio. Gaminimas: Kalakuto vidų išplauti ir šiek tiek įtr..
Recepto vertinimas:
Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas)
Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.200 g jautienos kepsnio,2. 100 g varškės, 3.3—4 šaukštai tarkuotų krienų, l šaukštas pieno arba grietinėlės, druskos, cukraus. Gaminimas: Mėsą supjaustyti aštriu plonu peiliu kelių milimetrų stori..
Recepto vertinimas:
Įdarytas viščiukas, keptas folijoje
Įdarytas viščiukas, keptas folijoje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 viščiukas, 2.2 šaukštai aliejaus, truputis druskos. Įdarui: 3.4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 4.3 kiaušinių baltymai, petražolių lapelių, muskato riešuto, druskos pagal skonį. Gaminimas: Įšdarytas vi..
Recepto vertinimas:
Įdarytas žąsies ar anties kaklas
Įdarytas žąsies ar anties kaklas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 žąsies ar anties kaklas, 2.1 žąsies ar anties kepenys, pieno pyragui sumirkyti, 3.0.5 svogūno, 4.1 šaukštas žąsies taukų, 5.1 petražolė, 6.1 kiaušinis, maltų pipirų, druskos pagal skonį. Gaminimas: Kepenėles..
Recepto vertinimas:
Žuvies vyniotinis, įdarytas grybais
Žuvies vyniotinis, įdarytas grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g žuvies filė, 2.1 stiklinė pieno arba sultinio, 3.1 kiaušinis, 4.3 riekelės sužiedėjusio pyrago, 5.2 šaukštai sviesto arba margarino, druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių. Įdarui: 6.200 g baravykų arba vo..
Recepto vertinimas:
Karšis, įdarytas grybais ir ryžiais
Karšis, įdarytas grybais ir ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 karšis (800 g - l kg), druskos, acto, 2.0,5 stiklinės ryžių, vandens, 3.200 g sūdytų grybų, 4.1 kietai virtas kiaušinis, 5.60 g sviesto, 6.1 svogūnas, petražolių, maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio, 7...
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdarytas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 karpis (apie 1,5kg) 2.1 šaukštas margarino 3.1 šaukštas sviesto 4.1 bandelė (nesaldi) 5.2 kiaušiniai nepilna stiklinė pieno 6.10 - 15 vidutinių pievagrybių petražolių lapelių maltų pipirų, citrinpipirių ir druskos p..
Recepto vertinimas:
Įdarytas batonasIngridientai:1 batonas, 100 g sviesto, 100 g dešros ar kumpio, 1 šaukštelis stalo garstyčių, 2 kiaušiniai, 100 g agurko.Gaminimas Batono viršus aptarkuojamas, kad nebūtų kietesnių sukepusių vietų, galas nupjaunamas, minkštimas išgremžiamas. Kiaušiniai kietai iš..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpis
Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpisIngridientai:1 veršienos kumpis (didelis),druskos,jautienos prieskoniai,6 česnako skiltelės.Įdarui:apie 250 g veršienos faršo,200 g pievagrybių,2 svogūno galvutės,2 šaukštai grietinės,1 stiklinė pieno,3 batono riekelės,2 kiaušiniai,kelios petra..
Recepto vertinimas: