5 rezultatų ieškant "prieskoniudruskos"
Sojos guliašas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100-150 g sojos kubelių;sūrių konservuotų kukurūzų;saujos džiovintų slyvų ;mėsos prieskonių;druskos;1 kubelio sultinuko;1 morkos;1 šaukštas grietinės;1 šaukštelis miltų (atskiesti vandeniu) Gaminimas: Sojos kubelius užplikyti ver..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena su salierais
Troškinta veršiena su salieraisIngridientai:300 g veršienos kumpio,100 g saliero šaknies,2 nedideli svogūnai,100 g alaus,50 g fermentinio sūrio.kepsnių prieskoniu,druskos, pipirų, laurų lapas, 50 g sviesto.GaminimasVeršienos gabalėlius truput..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena su salierais
Troškinta veršiena su salieraisIngridientai:300 g veršienos kumpio,100 g saliero šaknies,2 nedideli svogūnai,100 g alaus,50 g fermentinio sūrio.kepsnių prieskoniu,druskos, pipirų, laurų lapas, 50 g sviesto.GaminimasVeršienos gabalėlius truputį pamušame, pabarstome prieskoniais ir apkepa..
Recepto vertinimas:
„Undinėlių“ kepsnysIngridientai:6 nedideli jūros ešeriai,žuvies prieskonių,druskos,3 šaukštai citrinų sulčių,250 g ryžių,100 g razinų,1 svogūnas,75 g sviesto,3 šaukštai miltų.Gaminimas•Žuvį pabarstome prieskoniais, druska, palaistome citrinų sultimis ir palaiko..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis su agurkaisIngridientai:300 g šaldytų juros lydekų,150 g svogūnų,100 g agurko,žuvies prieskonių,druskos,2 šaukštai citrinų sulčių,75 g fermentinio surio,2 šaukštai majonezo,krapų šakelių,aliejaus apkepimui.Gaminimas•Svogūnus supjaustome žiedais ir apkepame keptu..
Recepto vertinimas: