24 rezultatų ieškant "idarytas v"

Mėsa įdarytos bulvės

Bulves išvirti, nulupti, išgremžti vidų ir pridėti įdaro. Puode ištirpinti margariną, viena eile sustatyti įdarytas bulves, supilti 2 šaukštais karšto vandens praskiestą pomidorų pastą. Troškinti 20 – 25 minutes. Valgyti su agurkais arba salotomis. Įdaras: į mėsą sudėti susmul..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas omletas

Paruošti įdarą: supjaustyti kumpį, pakepinti svieste, sudėti supjaustytą porą ir dar pakepti. Tada sudėti grietinę, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Kiaušinius išplakti su pienu, druska ir pipirais. Į keptuvę įpilti pusę kiaušinio plakinio, tada sudėti įdarą, o ant viršaus užpil..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas karpis

Karpį nuskusti, išvalyti ir nuplauti. Išimti žiaunas ir akis. Atsargiai nulupti karpio odą perpjaunant pagrindinį nugarkaulį prie uodegos ir galvos. Išimti iš žuvies mėsą ir kaulus. Svogūnus ir morkas smulkiai supjaustyti ir kepinti alyvų aliejuje (2/3 viryklės galingu..

Recepto vertinimas: 2

Ananasas įdarytas krevečių salotomis

Ananasą supjaustykite į 5 lygius griežinėlius. Gražiai išpjauname vidų, palikdami sveiką žievelę. Krabų lazdeles ir išpjautą vidų supjaustome kubeliais. Sudedame krevetes. Majonezą sumaišome su kečiupu ir Voičesterio padažu. Visus salotų produktus sumaišome. Į lėkštę dedame..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgas, įdarytas kumpiu

Moliūgą nulupti, perpjauti pusiau, išimti sėklas, vidų pabarstyti druska ar pipirais. Kumpį ar dešrą sukapoti. Svieste pakepinti kapotus svogūnus, obuolį ir aštrų padažą. Viską sumaišyti su kapotu kiaušiniu, maltais džiūvėsėliais ar ryžiais, sultiniu ir žalumynais. Mišinį p..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas čigonų kepsnys

Atpjauti stačiakampį mėsos gabalą, pabarstyti druska ir pipirais (1 šaukštelis druskos, 1/2 šaukštelio pipirų). Paruoštį įdarą : papriką nuplauti, perpjauti pusiau, išimti sėklas ir supjausyti stambiais gabaliukais. Nuluptą svogūną ir lašinius supjaustyti smulkiais kubeliais. Į..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutas, įdarytas grybais

Kalakuto vidų išplauti ir šiek tiek įtrinti druska ir pipirais. Kapotus grybus patroškinti kartu su kubeliais supjaustyta rūkyta nugarine. Į troškinį įberti nuplautų razinų ir prieskonių. Kalakutą prikimšti šio įdaro, užsiūti ir kelias valandas palaikyti šaltai, kad prieskoniai ..

Recepto vertinimas: 5

Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas)

Mėsą supjaustyti aštriu plonu peiliu kelių milimetrų storio griežinėliais. Varškę sumaišyti su krienais, įberti druskos ir cukraus. Paruoštą įdarą sudėti ant mėsos griežinėlių, susukti juos ir galą prismeigti degtuku. Suktinukus sudėti į dubenį, papuošti salotų lapeliais i..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas viščiukas, keptas folijoje

Įšdarytas viščiukas įtrinamas druska. Paruošiamas įdaras: petražolių lapeliai smulkiai supjaustomi, sumaišomi su džiūvėsėliais bei išplaktais baltymais, įberiama muskato riešuto ir druskos. Viščiukas prikemšamas įdaro, užsiuvamas, surišamas, suvyniojamas į foliją ir kepama..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas žąsies ar anties kaklas

Kepenėles, susmulkintą petražolę ir svogūną paspirginti žąsies taukuose, atvėsinus sukapoti ir, sudėjus į dubenėlį, gerai išsukti.Tada pridėti piene mirkyto pyrago, kiaušinio trynį, maltų pipirų, druskos ir išmaišius sudėti išplaktą kiaušinio baltymą.Gauta mase prikimšti ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies vyniotinis, įdarytas grybais

Nuo žuvies filė nulupti odą, filė sumalti mėsmale, pridėti piene arba sultinyje išmirkyto pyrago, ištirpinto sviesto, įmušti žalią kiaušinį, įdėti prieskonių ir išsukti. Susmulkintą svogūną ir grybus pakepinti riebaluose, sumaišyti su kapotais petražolių lapeliais ir kapotu ..

Recepto vertinimas: 5

Karšis, įdarytas grybais ir ryžiais

Žuvį nuskusti, nupjaustyti pelekus, išimti žiaunas arba nupjauti galvą, išimti vidurius, išplauti ir išpjauti stuburo kaulą. Vidų pabarstyti druska, pašlakstyti actu ir 30 minučių palaikyti šaltai. Įdarui išvirti ryžius ir sumaišyti su kapotais grybais, kiaušiniu, svieste pakepin..

Recepto vertinimas: 3

Įdarytas batonas

Batono viršus aptarkuojamas, kad nebūtų kietesnių sukepusių vietų, galas nupjaunamas, minkštimas išgremžiamas. Kiaušiniai kietai išverdami, nulupami ir sukapojami (atskirai baltymas, atskirai tryniai). Raugintas agurkas nulupamas ir smulkiai supjaustomas, taip pat smulkiai supjausto..

Recepto vertinimas: 0

Krevetėmis įdarytas ananasas

Ananasą perpjauname išilgai per pusę. Išpjauname minkštimą ir supjaustome nedideliais griežinėliais. Krevetes išverdame pasūdytame vandenyje, pagardintame citrinų sultimis. Nuvalome. Ananasų griežinėlius sumaišome su krevetėmis ir sudedame į išskobto ananaso puseles. Garstyč..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, kepta su obuoliais ir slyvomis

Česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Slyvas taip pat supjaustome. Obuolius perpjauname per pusę, išpjauname sėklalizdžius ir dalį minkštimo. Kiaulieną dedame į kepimo formą. Įpjauname per visą odelę (viršų ir šonus). Į įpjovas įdedame česnako. Ant viršaus užpilame aliej..

Recepto vertinimas: 0

Ananasas, įdarytas krevečių salotomis

Ananasą supjaustykite į 5 lygius griežinėlius. Gražiai išpjauname vidų, palikdami sveiką žievelę. Krabų lazdeles ir išpjautą vidų supjaustome kubeliais. Sudedame krevetes. Majonezą sumaišome su kečupu ir vorčesterio padažu. Visus salotų produktus sumaišome. Į lėkštę dedame..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmis

Jaučio kepenis nuplauname, nupjauname plėves. Supjaustome gabalėliais ir verdame apie valandą. Kitame puode išverdame kiaulės lašinukus. Kol kepenėlės verda, pakepiname svogūnus arba porus. Batoną išmirkome piene. Išvirtas kepenėles ir lašinukus atvėsiname. Smulkiai sumalame ka..

Recepto vertinimas: 0

Karbonadas, įdarytas papajomis (Ramunės)

Papają supjaustome, sūrį sutarkuojame, viską gerai išmaišome. Mėsoje padarom kišenę ir prikemšame įdaro. Susegame dantų krapštukais. Verdame fritiūrinėje, bet galima ir kepti orkaitėje. Gaminame padažą: sviestą išlydome, dedame kubeliais supjaustytus svogūnus, pakepiname, ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovėmis įdarytas karpis (Vidos)

Karpį išdarinėjame, gerai išplauname, įtriname druska bei pipirais ir palaikome trumpiausiai valandą, ilgiausiai per naktį (kuo ilgiau, tuo geriau). Supjaustome svogūną griežinėliais ir sutarkuojame stambiai morkas. Viską pasūdome ir prikemšame karpį arba išklojame skardą, o ant v..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutas įdarytas daržovėmis ir vaisiais

Paruošiame kalakutą. Jo vidų ištriname prieskoniais. Širdelę, kepenėles ir skrandelį sumalame. Į sumaltą mėsą sudedame susmulkintus obuolius, slyvas, razinas, morkas, įmušame kiaušinius, sudedame prieskonius ir išmaišome. Kalakuto vidų ištepame sviestu ir prikemšame paruoštu ..

Recepto vertinimas: 0

ANANASAS, ĮDARYTAS KREVEČIŲ SALOTOMIS

Ananasa supjaustykite i 5 lygius griezinelius. Graziai ispjauname vidu, palikdami sveika zievele. Krabu lazdeles ir ispjauta vidu supjaustome kubeliais. Sudedame krevetes. Majoneza sumaisome su keciupu ir Voicesterio padazu. Visus salotu produktus sumaisome. I lekste dedame salotu lapus, ant ju anan..

Recepto vertinimas: 0

Silkės užkandėlė su džiovintomis slyvomis

Morka nuskutame ir bulviu skustuku nugremziame placias, plonas morkos juostas. Jas dedame i keptuve su trupuciu aliejaus ir siek tiek apkepame. Tada pabarstome cinamonu, druska. Silkes file isilgai supjaustome i 4 juosteles. Paruosiame 4 silkes ilgio fermentinio surio siaudelius. Dedame po 2 silkes ..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpis

Versienos kumpyje astriu peiliu ipjauname ''kisenele'', itriname druska, prieskoniais, susmulkintais cesnakais ir paliekame saltai per nakti.Svogunus ir pievagrybius supjaustome kubeliais, sumaisome su grietine ir paskanine druska bei pipirais patroskiname, kol isgaruoja susidares skystis. Piena sup..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpis

Veršienos kumpyje aštriu peiliu įpjauname "kišenėlę", įtriname druska, prieskoniais, susmulkintais česnakais ir paliekame šaltai per naktį.Svogūnus ir pievagrybius supjaustome kubeliais, sumaišome su grietine ir paskaninę druska bei pipirais patroškiname, kol išgaruoja susidaręs skys..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: idarytas v