Bulvių ir dešros apkepas
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
4 – 5 bulvės,
200 g virtos dešros,
2 – 3 svogūnai,
2 morkos,
100 g margarino,
maltų kalendrų grūdeliai,
1 stiklinė grietinės,
50 g olandiško sūrio,
druska.
Nuskustas bulves supjaustykite griežinėliais, 3 – 5 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite. Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite riebaluose. Morką stambiai sutarkuokite, dešrą supjaustykite griežinėliais. Į paruoštą indą sluoksniuokite bulves, dešrą, svogūnus ir tarkuotas morkas. Kiekvieną sluoksnį apšlakstykite grietine. Viršutinis sluoksnis turi būti bulvių. Supilkite likusią grietinę, užbarstykite smulkiai tarkuotą sūrį,,,,,. Kepkite orkaitėje 25 – 30 minučių.
Tinka vartoti su: Valgykite su raugintais kopūstais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!