20 rezultatų ieškant "grietinele perteptas tortas"
Obuolių ir varškės pyragas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešla 15 sausainių 2 valgomieji šaukštai cukraus 50 g sviesto arba margarino Pirmajam įdaro sluoksniui 4 rūgštoki obuoliai 4 valgomieji šaukštai cukraus 1 valgomasis šaukštas cinamono 25 g sviesto arba margarino Antrajam įdaro..
Recepto vertinimas:
Ledai su vyšniomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.vanilinių ir vyšnių ledų 2.460g vyšnių iš kompoto 3.1/4 l 36% grietinėliės 4.2pakeliai vanilinio cukraus 5.20 ml vyšnių likerio Gaminimas: Iš šaldiklio išimkite ledus ir įdėkite į šaldytuvą. Vyšnias išgriebti iš kompoto i..
Recepto vertinimas:
Kriaušės su plakta grietinėle Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5-6 vidutinės kriaušės 2.0,5 l grietinėlės 3.100g cukraus 4.0,5 citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės 5.50g riešutų arba migdolų Gaminimas: Kriaušes nulupti, perpjauti pusiau, išimti sėklynus ir trumpai apvirti sald�..
Recepto vertinimas:
Tortas su migdolais ir riešutais
Tortas su migdolais ir riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 1.5 kiaušinių tryniai 2.5 šaukštai šilto vandens 3.175 g cukraus 4.5 kiaušinių baltymai žiupsnelis druskos 5.150 g miltų 6.2 šaukšteliai kepimo miltelių 7.100 g maltų graikinių riešutų sviesto ar ma..
Recepto vertinimas:
Tortas "Mozaika" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 pakelis forminių sausainių 75 g sviesto 4 šaukštai citrinos sulčių 1 šaukštas miltinio cukraus 400 g riebios varškės 400 g grietinėlės 4 šaukštai želatinos 3 pakeliai želė (geltonos, oran�..
Recepto vertinimas:
Kapučino tortas su riešutaisIngridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai, 8 šaukštai miltų, 6-7 šaukšteliai cukraus, 8 šaukštai krakmolo, kupinas šaukštelis kepimo miltelių. Pertepimui: 1/2 l. riebios grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, 100 g sukapotų riešutų, 20 g tirpios kapucino k..
Recepto vertinimas:
Tortas su kakava, šokoladu ir bruknėmis
Tortas su kakava, šokoladu ir bruknėmisIngridientai:6 kiaušiniai, 200 g cukraus, 100 g miltų, 1-2 šaukštai kakavos miltelių, šaukštelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, 4 šaukštai brendžio. Pertepti: 400 g grietinėlės (35 proc. riebumo), pakelis grietinėlės standiklio, šauk�..
Recepto vertinimas:
Jogurto ir uogų drebučiaiIngridientai:300 g šviežių uogų (mėlynių, serbentų ar kt.), 100 g cukraus, pakelis vanilinio cukraus, 5 šaukšteliai želatinos, 1,75 stiklinės natūralaus jogurto, 0,75 stiklinės 35 proc. riebumo grietinėlės.Gaminimas Grietinėlę su vaniliniu cukrumi išplak..
Recepto vertinimas:
Šokoladas su grietinėle ir braškėmis
Šokoladas su grietinėle ir braškėmisIngridientai:6 porcijos: 2 šaukštai kukurūzinių miltų, 300 ml. pieno, 400 ml. tirštos grietinėlės, 250 g. pusiau saldaus (juodojo) trupinto šokolado, 400 g. šviežių braškių, supjaustytų griežinėliais.Gaminimas Mažame inde suplakite kukurūzi..
Recepto vertinimas:
Rytietiškas rizotas su ilgagrūdžiais ryžiais ir žirniais
Rytietiškas rizotas su ilgagrūdžiais ryžiais ir žirniaisIngridientai:4 porcijoms: 150ml riebios grietinėlės; 4 susmulkintos česnako skiltelės; Žiupsnelis šafrano; 1 cinamono lazdelė; 60 ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 15 g nulupto ir plonai supjaustyto šviežio imbiero; 300 g il..
Recepto vertinimas:
Migdolų tortas su braškėmis ir grietinėle
Migdolų tortas su braškėmis ir grietinėleIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 200 g cukraus; Tarkuota citrinos žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių. Įdarui ir papuošimui: 1 kg braškių; 100 g cukraus; 750 ml grietinėlės; 1 pak. vanilinio cukraus;..
Recepto vertinimas:
Braškių ir migdolų tortasIngridientai:Tešlai: 2 kiaušiniai; 100 g cukraus; 50 g maltų migdolų; 75 g miltų; 50 g krakmolo; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių. Įdarui: 2 pak. vanilinio pudingo miltelių; 25 g cukraus; 250 ml pieno (gali būti ir mažiau); 50 g maltų migdolų; 500-750 ..
Recepto vertinimas:
Desertas " Vaivorykštė"Ingridientai:Aviečių kremui: 50 g aviečių uogų, 200 g grietinėlės (35 proc. riebumo), 50 g cukraus, 10 g želatinos. Šaltalankio kremui: 50 g uogų, 200 g grietinėlės, 70 g cukraus, 10 g želatinos, 50 g vandens. Šokoladiniam kremui: 200 g grietinėlės, 50 g cukr..
Recepto vertinimas:
Braškių tortas su mėtų kremuIngridientai:16 porcijų 110 g miltų, 400 g braškių, 200 g miltinio cukraus, 2 pakeliai vanilinio cukraus, 5 kiaišiniai, 75 g krakmolo, 2 šaukštai kakavos miltelių, pakelis kepimo miltelių, 20 g želatinos, 750 g grietinėlės, 3 šaukštai mėtų sirupo, dru..
Recepto vertinimas:
Tortas "Cortina"Ingridientai:150 g sausainių, 50 g sviesto arba geros kokybės margarino, 3 pak. vanilinio cukraus, 1 pak. citrinų želė, 1,8 l balto vyno arba vandens, 200 g cukraus, 200 g varškės arba balto sūrio, 4 valg. šaušt. citrinų sulčių, 1/2 l grietinės (grietinėlės), 1 arbat...
Recepto vertinimas:
Vyšninis - griliažinis tortasIngridientai:500 g vyšnių kompoto, 4 valg. šaukšt. romo, 300 g sluoksniuotos tešlos (žiūrėti skyrelį „Desertai“), 100 g rūgščios vyšnių uogienės, 125 g cukraus pudros, 750 g grietinėlės (grietinės), 7 arbat. šaukšt. želatinos, dekoratyv..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis vyniotinis su ananasų ir grietinėlės įdaru
Biskvitinis vyniotinis su ananasų ir grietinėlės įdaruIngridientai:3 kiaušiniai; 100 g cukraus; 2 pak.vanilinio cukraus; 1 arb. š. kepimo miltelių; 150 g miltų; 8 ananaso griežinėliai; 600 ml grietinėlės; 2 pak. grietinėlės standiklio; 100 g šokoladinio glajaus (žiūrėti skyrelyje �..
Recepto vertinimas:
Badeno slyvų tortasIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 100 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 40 g maltų sausainių; 150 g maltų lazdyno riešutų; 1 valg. š. romo; Sviesto formai ištepti; Miltų formai pabarstyti. Įdarui: 1 kg slyvų; 6 kupini valg. š. cukraus; Mažas gabalėlis cinamo..
Recepto vertinimas:
Vyniotinis su avietėmis ir grietinėle
Vyniotinis su avietėmis ir grietinėleIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 180 g cukraus; 70 g miltų; 70 g krakmolo; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių; 70 g maltų migdolų; Sviesto skardai ištepti; Cukraus pabarstyti. Įdarui: 700 g aviečių; 50 g cukraus; 6 arb. š. želatinos; 500 ml ..
Recepto vertinimas:
Griliažinis tortasIngridientai:Tešlai: 5 kiaušiniai; 200 g cukraus; 150 g miltų; 2 arb. š. kepimo miltelių; 100 g maltų migdolų; Riebalų formai ištepti. Įdarui ir papuošimui: 150 g cukraus; 150 g kapotų migdolų; 1 l grietinėlės; 1 valg. š. cukraus pudros; 2 pak. vanilinio cukraus..
Recepto vertinimas: