20 rezultatų ieškant "graziai"

Makaronai su plekšne

Makaronai su plekšne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: apie 500 g plekšnių filė 1 arbatinis šaukštelis druskos ¼ arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų 1–2 valgomieji šaukštai margarino arba sviesto 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių 100 ml tarkuoto parmezano sūrio 2 valgomieji š..

Recepto vertinimas: 0

Kūčiukai II

Kūčiukai II Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0.5 kg miltų ne pilna stiklinė pieno (vandens) 50 g aliejaus žiupsnelis druskos 20-30 g mielių ketvirtis stiklinės aguonų 100 g cukraus Aguonų pienui: stiklinė aguonų 2 l vandens cukraus pagal skonį Gaminimas: 2/3 mi..

Recepto vertinimas: 5

Keptas kalakutas

Keptas kalakutas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Marinatas: 5 l vandens 200 g druskos 50 g cukraus 15 g citrinos rūgšties juodųjų pipirų česnakų prieskoninių žolelių (pagal skonį) įpjaustyti 2 citrinas Gaminimas: Kalakutą pamerkti į marinatą, kad apsemtų, ..

Recepto vertinimas: 3

Kopūstinukai

Kopūstinukai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 gr. kopūsto (apie 1/4 gūžės)1 kiaušinis2 v. š. miltų1 v.š. kruopų (kokios mėsgtamiausios)2 v.š. kefyro1/2 arb. š. kepimo milteliųaliejaus kepimuidruskos, prieskonių (pagal skonį) Gaminimas: Kopūstą sumalti mėsmale su stambiausiu si..

Recepto vertinimas: 0

Keptas fazanas su grybais

Keptas fazanas su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.Jaunas apie 1 kg sveriantis fazanas, 2.1 šaukštelis druskos, 3.1/2 šaukšteliai pipirų, 4.100 g šoninės, 5.2 šaukštai aliejaus, 6.100 g  sūrio7.1/8 l baltojo vyno, 8.1/8 l mėsos sultinio, 9.250 g šviežių grybų, 10.4 šauk..

Recepto vertinimas: 0

Tikras jautienos žlėgtainis

Tikras jautienos žlėgtainis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250g svogūnų, 2.4 žlegtainiai po 150g, 3.1/2 šaukštelio pipirų, druskos, 4.2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedeliais ir kepti su 2 šaukšteliais aliejaus, kol gražiai pagels. Iškepusius s..

Recepto vertinimas: 0

Silkė daržovių rinkinyje

Silkė daržovių rinkinyje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 silkės, 2.4 bulvės, 3.3 morkos, 4.1 burokėlis, 5.1 stiklinė žalių žirnelių, 6.0.5 stiklinės pupelių, 7.2 svogūnai ar svogūnų laiškų, acto, aliejaus, cukraus. Gaminimas: Bulves, morkas, burokėlius, pupeles ir žirnel..

Recepto vertinimas: 0

Vikos guliašas (4 asmenims)

Vikos guliašas (4 asmenims) Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Mėsa (kiauliena, jautiena ar kitoks kumpis)    800 gSvogūnai                      &nb..

Recepto vertinimas: 1

Kukorai

KukoraiIngridientai:7—8 bulvės, 3 šaukštai miltų, druskos. Įdarui: 2—3 morkos, 1 svogūnas, 50 g sviesto, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sugrūdamos arba sumalamos mėsmale, suberiami miltai, pasūdoma. Iš tešlos kočiojami mažd..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis ledų desertas

Vaisinis ledų desertasIngridientai:2 šaukštai vanilinių ledų, 2 šaukštai braškinių ledų, 2 šaukštai šokoladinių ledų, 1 obuolys, 1 bananas, 1 apelsinas, 3 gabaliukai šokolado.Gaminimas Vanilinius braškinius ir šokoladinius ledus sudėti gražiai į lėkstę. Vaisius gražiai..

Recepto vertinimas: 4

Kūčiukai (prėskučiai, kleckai, sližikai, skrebučiai)

Kūčiukai (prėskučiai, kleckai, sližikai, skrebučiai)Ingridientai:0.5 kg miltų, ne pilna stiklinė vandens, 50 g aliejaus, žiupsnelis druskos, 20-30 g mielių, ketvirtis stiklinės aguonų, 100 g cukraus.Gaminimas 2/3 miltų, nurodytų receptūroje, išsijojami į dubenėlį. Jų viduje pada..

Recepto vertinimas: 2

Ziti su artišokais ir ožkos sūriu

Ziti su artišokais ir ožkos sūriuIngridientai:4 porcijos: 500 g. šviežių artišokų, 90 ml. pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 2 skiltelės susmulkinto česnako, 4 valgomieji šaukštai smulkiai kapotų petražolių, 45 g. kedro riešutų, 400 g. šviežio minkšto ožkos pieno sūrio, druska..

Recepto vertinimas: 4

Spagečiai su grybais

Spagečiai su grybaisIngridientai:4 porcijos: 90ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 2 skiltelės susmulkinto česnako, 750g supjaustytų sagos dydžio grybų, Druska, šviežiai grūsti juodieji pipirai, 250g pancetos ar kumpio gabalėlių, 500g spagečių, 2 valgomieji šaukštai smulk..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su obuoliais, lašinukais ir sezamu

Salotos su obuoliais, lašinukais ir sezamuIngridientai:4 porcijoms: 90 g smulkiai supjaustytų lašinukų; 30 g sezamo sėklų; 0,25-0,5 arbatinio š. Kmynų; 60 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus; 2 valg. š. balzaminio acto; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai; 500 g stambiai ..

Recepto vertinimas: 0

Medumi teptas viščiukas su ožkos sūriu

Medumi teptas viščiukas su ožkos sūriuIngridientai:4 porcijoms: 4 vištienos krūtinėlės filė be odelės; 100 g minkšto ožkos sūrio; 4 šviežio čiobrelio šakelės; 1 arb. š. susmulkintų šviežių čiobrelių; 2 valg. š. skysto medaus; Druska ir juodieji pipirai; ½ arb. š. malto..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanų ir pomidorų apkepas

Baklažanų ir pomidorų apkepasIngridientai:4 porcijoms: 1 plonomis riekelėmis supjaustytas baklažanas; Druska ir juodieji pipirai; 4 valg. š. alyvuogių aliejaus; 1 plonomis riekelėmis supjaustytas svogūnas; 2 susmulkintos česnako skiltelės; 6 riekelėmis supjaustyti pomidorai; 2 valg. š...

Recepto vertinimas: 0

Jautienos apkepas

Jautienos apkepasIngridientai:700 g jautienos faršo, 800 g bulvių košės (paruoštos iš virtų ir trintų bulvių, pieno ir sviesto), 2 raudonos saldžiosios paprikos, 7-10 česnako skiltelių, 1/2 stiklinės jautienos sultinio, druskos, maltų juodųjų pipirų, tarkuotų muskatų, žalumynų: ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su vyšniomis

Pyragas su vyšniomisIngridientai:6 porcijos 300 g miltų, 200 g sviesto, 375 g miltinio cukraus, 1 kg šviežių arba 3 indeliai (po 750 ml) konservuotų vyšnių, 300 g grietinės, 5 šaukšati pieno, 50 g miltinio cukraus, 5 kiaušiniai, 6 šaukštai citrinų sulčių, 75 g maltų lazdynų rie�..

Recepto vertinimas: 5

Šližikai - Kūčiukai

Šližikai - Kūčiukai Ingridientai: 0.5 kilogramo miltų, ne pilna stiklinė pieno (vandens), 50 gramų aliejaus, žiupsnelis druskos, 20 - 30 gramų mielių, ketvirtis stiklinės aguonų, 100 gramų cukraus Aguonų pienui Stiklinė aguonų, 2 litrai vandens, cukraus pagal skonį Gami..

Recepto vertinimas: 1

Klasikinis pyragas Tosca

Klasikinis pyragas ToscaIngridientai:20 g sviesto arba margarino2 kiaušiniai3/4 stiklinės cukraus1 stiklinė miltų0,5 šaukštelio nugesintos sodos1/4 stiklinės grietinės arba pienoGlazūrai:100 g sviesto arba margarino1/2 stiklinės cukraus2 šaukštai kvietinių miltų2 šaukštai pieno70 g m..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: graziai