19 rezultatų ieškant "seklos"
Kiniškos salotos lietuviškai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Morkos, ilgavaisis agurkas, kepintos saulėgražos, riešutai arba sezamo sėklos, apelsinas, šlakelis aliejaus, sojų padažo, druskos, pipiru, česnako, panevėžio file arba virtos jautienos. Gaminimas: Mo..
Recepto vertinimas:
Jūrų velnias Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros velnias Sviestas Aliejus virimui (neutralus) Miltai Pakepintos sezamo sėklos Sezamo aliejus ½ stiklinės balto vyno ½ citrinos kmynai druska salotos pomidorai Gaminimas: Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskri..
Recepto vertinimas:
Pomidorų padažas su česnakais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio pomidorai, 2 skiltelės česnako, žiupsnelis cukraus, 40 g alyvų aliejaus, druskos, pipirų. Gaminimas: Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupama odelė, išimamos sėklos. Gauta masė pagardinama k..
Recepto vertinimas:
Sūriu įdaryti baklažanai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g baklažanų, 2 kiaušiniai, 1 stiklinė kieto tarkuoto sūrio, 2 valgomieji šaukštai lydyto sviesto, česnako Gaminimas: Baklažanai nuplaunami, vaiskočiai nupjaunami, įpjaunami išilgai ir arbatiniu šaukšteliu išskobiamos sė..
Recepto vertinimas:
Daržovių ikra su obuoliais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 kilogramui baklažanų - 500 g saldžiųjų ankštpipirių, 500 g svogūnų galvelių, 1 kg gerai prinokusių pomidorų, 150 g obuolių, arbatinis šaukštelis cukraus ir druskos pagal skonį. Gaminimas: Plačiame negiliame puode ..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų, 1,5 kg morkų, 2,5 kg žalių ankštpipirių, 1 kg svogūnų, 500 g aliejaus, druskos pagal skonį. Gaminimas: Parenkami jauni, su dar neprinokusiomis sėklomis tamsiai violetiniai baklažanai. Nup..
Recepto vertinimas:
Daržovių troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Po 1 raudoną, žalią ir geltoną saldų pipirą, 1 cukinija 2 svogūnai 3 česnako skiltelės 400 g baklažanų 6 šaukštai alyvų aliejaus 1 šaukštas druskos ½ šaukštelio šviežių rozmarinų Pluoštelis žalumynų - šviežių čiobr..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršienos filė su pankoliais
Marinuota veršienos filė su pankoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos arba jautienos filė 4 šaukšteliai pankolio sėklų 1 šaukštelis kmynų 125 g cukraus 125 g druskos Gaminimas: Mėsa paruošiama. Pankolio sėklos, kmynai, cukrus ir druska sumaišomi. Mišinys sukrečiama..
Recepto vertinimas:
Agurkienė su krapais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg agurkų 1 šaukštelis šviežių rozmarinų 0,5 l daržovių sultinio 2 šaukšteliai citrinos sulčių druskos, baltųjų pipirų 150 g grietinės 6 šaukštai smulkintų krapų Gaminimas: Du agurkus atidedame į šalį. Visi kiti agurkai ..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas obuolių punšas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 l stiprios arbatos, 100 g rudojo gabalinio cukraus, 500 g apyrugščių obuolių, 1/2 ananaso, 1/2 laimo, 1/2 cinamono lazdelės, 2 gvazdikėliai, 3 kalendros sėklos 3 pimento sėklos, 1/8 l kalvadoso, 1/4 l grietinėlės, rudojo gab..
Recepto vertinimas:
Sūriu įdaryti baklažanai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g baklažanų 2 kiaušiniai 1 stiklinė kieto tarkuoto sūrio 2 šaukštai lydyto sviesto česnako Gaminimas: Baklažanai nuplaunami, vaiskočiai nupjaunami, įpjaunami išilgai ir arbatiniu šaukšteliu išskobiamos sėklos. P..
Recepto vertinimas:
Burokėlių, granatų ir ožkų pieno sūrio salotos
Burokėlių, granatų ir ožkų pieno sūrio salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 75 g salotų lapų 2 griežinėliais pjaustyti virti burokėliai 75 g minkšto pjaustyto ožkų pieno sūrio 1 granato sultingos sėklos, atskirtos viena nuo kitos 1 šaukštas granatų sulčių. Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Sūdyti agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Truputis agurkų, krapų, garstyčių grudelių, druskos Gaminimas: Dideli, gali būti net pageltę, agurkai nulupami, perpjaunami išilgai į 4 dalis ir pašalinamos sėklos. Skiltelės sudedamos į indą, pabars..
Recepto vertinimas:
SulynėIngridientai:3 buteliai sulos, 8—9 razinos, 2 šaukštai spirito, 2—3 griežinėliai citrinos.Gaminimas Sula supilstoma į butelius, į kiekvieną įdedama po 2—3 nuplautas razinas, griežinėlį citrinos (sėklos išimamos), įpilama spirito ir buteliai sandariai užd..
Recepto vertinimas:
Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais
Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais Ingridientai: 1 kilogramas miltų, 2 stiklinės pieno, 4 tryniai, 200 gramų cukraus, 30 gramų mielių, 150 gramų riebalų, 7 gramai druskos, citrinos žievelių Varškės masei 1 kilogramas varškės, 3 kiaušiniai, 250 gramų ..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos su granatais
Vištienos salotos su granataisIngridientai:4 porcijoms: 2 viščiuko krūtinėlės be kaulo ir odelės (apie 750g) arba toks pat kiekis jau iškeptos vištienos 1 gabalėliais supjaustyta morka 1 susmulkintas svogūnas 1 gabalėliais supjaustytas saliero stiebas 250 g įvairių salotų lapų 90 ml..
Recepto vertinimas:
Acto ir aliejaus užpilas salotoms
Acto ir aliejaus užpilas salotomsIngridientai:60 ml (4 šaukštai)acto, 10 ml (2 šaukštai)garstyčių, 180 ml ( 12 šaukštų) pirmojo spaudimo alyvuogių, druskos, pipirai, priekoniniai žalumynai (čiobreliai, mėtos, raudonėliai, laiškiniai česnakai ar pelerūnas), Pagardai: aitrioji papr..
Recepto vertinimas:
Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)
Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)Ingridientai:6 porcijoms: 500 g vištienos krūtinėlės, 3 valg. š. čili padažo, ¼ stiklinės žuvies padažo, 200 g vieno kąsnio dydžio gabaliukais supjaustyto baklažano, Kaffir (arba paprastos) žaliosios citrinos lapai, 3 ra..
Recepto vertinimas:
Karališkos krevetės (Karolinos)
Karališkos krevetės (Karolinos)Ingridientai:Sojos padažas; sezamo sėklos; išdarinėtos krevetės.Gaminimas Iškepame krevetes, ant jų užbarstome sezamo sėklas ir viską užpilame sojos padažu. Skanaus! ..
Recepto vertinimas: