22 rezultatų ieškant "glajumi"
Sluoksniuotas tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sviesto, 12 kiaušinių, 200 g cukraus, 150 g miltų, vanilės. Gaminimas: Sviestą išsukite iki baltumo. Kitame inde ištrinkite trynius su cukrumi. Tada trynius po šaukštą dėkite į sviestą, taip pat dėkite po truputį miltų ir pl..
Recepto vertinimas:
Virtas baltymų glajus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g miltinio cukraus, 3 baltymai, 1,/ stiklinės vandens, 0,5 citrinos sultys, 0,5 šaukšto acto. Gaminimas: Vandenį ir cukrų supilkite į maža puodelį ir uždengę pavirkite kol pasidarys tirštas sirupas. Tada supilkite vieną šaukšt..
Recepto vertinimas:
Editos kalėdinis pyragasKadangi visi mūsų draugai šį pyragą yra pavadinę Editos pyragu , nors jis buvo kepamas per Kalėdas , pavadinome jį dvigubu vardu Ingridientai: 50g mielių 300g pieno 50ml cukraus 150 margarino ar sviesto 800ml miltų 2 valgomieji šaukštai cinamono 1 st..
Recepto vertinimas:
Varškės spurgos Ingridientai: 2 pok. varškės (~500g, geriau rebesnė) 3-4 kiaušiniai 7-8 šaukštai miltų vanilinio cukraus 3-4 šaukštai cukraus 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinti) Gaminimas: Kiaušinius su cukrum išplakam iki purios masės , sudedam vanilinį cukrų..
Recepto vertinimas:
Obuolių saldainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g obuolių, 1 stiklinė cukraus, 1 citrina, 1 apelsinas, 30 g riešutų branduolių. Glajui: 250 g miltinio cukraus, 2 šaukštai citrinos sulčių, 2—3 šaukštai verdančio vandens. Gaminimas: Nulupti obuoliai smulkiai supjaustomi, ..
Recepto vertinimas:
Imbieriniai sausainiaiIngridientai: 1 gab. imbiero šaknies ( apie 2 cm.) 125 g. sviesto 125 g. miltų 50 g. krakmolo 50 g. smulkaus cukraus žiupsnelis vanilės, malto imbiero Iš nurodytų produktų užminkyti tešlą, įdėt į šaldytuvą 0,5 val , kad atšaltų. Kai atšals fo..
Recepto vertinimas:
Lietuviška eglė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.20 kiaušinių, 2.1 kg sviesto, 3.1 kg cukraus, 4.3,5 kg miltų, 5.0,5 l grietinės, 6.2 šaukšteliai sodos, 7.1 šaukštelis citrinos rūgšties, 8.1 pakelis vanilino, truputis citrinos sulčių. Glajui (žvaigždutėms klijuoti): 9.0,5 kg cukr..
Recepto vertinimas:
Duoninis tortasIngridientai:12 kiaušinių, 300g cukraus, 1 stiklinė juodos duonos džiūvėsėlių, 3 šaukštai grietinėlės, 40g bulvių krakmolo, 1 šaukštelis kakavos, 1 nubrauktas šaukštas maltų prieskonių: cinamono, gvazdikėlių, pora grūdelių kardamono, keli kvepiantieji pipi..
Recepto vertinimas:
Apelsininis tortas su glajumiIngridientai:Tešlai: 2 apelsinai, 250g. cukraus pudros, 250g. migdolų, 9 kiaušiniai, 2 šaukšteliai krakmolo. Kremui: 250g. cukraus, 250g. migdolų, citrinų sulčių, 2-3 apelsinų žievelės. Glajui: baltymas, 250g. cukraus pudros, arako aliejaus.Gaminimas Ap..
Recepto vertinimas:
Kalakutas su migdolaisIngridientai:500 g kalakuto krūtinėlės, 100 g pakepintų migdolų, 50 ml aliejaus, grūsta česnako skiltelė, šaukštas aštrių garstyčių, šaukštas skysto medaus, šaukštas citrinų sulčių, šaukštas saldžiųjų paprikų miltelių, druskos.Gaminimas Kalakutien..
Recepto vertinimas:
Kalėdinis nekeptas tortasIngridientai:340 g. grūstų migdolų, 100 g. miltinio cukraus, 3 kiaušinių baltymai, keletas lašų migdolų esencijos, 3 šaukštai pertrinto abrikosų džemo. Glajui: 4 kiaušinių baltymai, 2 stiklinės miltinio cukraus, 100 ml. citrinų sulčių.Gaminimas Sumaišom..
Recepto vertinimas:
Kumpis, keptas su garstyčiomis ir medumi
Kumpis, keptas su garstyčiomis ir medumiIngridientai:3,6 kg svorio kumpis, 24 gvazdikėliai, 125 ml apelsinų sulčių, 75 g rudojo cukraus, 2 šaukštai garstyčių, 2 šaukštai medaus.Gaminimas Nulupame kumpio odelę. Riebųjį kumpio paviršių supjaustome rombais. Į kiekvieno rombo vidurį �..
Recepto vertinimas:
Baltojo šokolado žiedas su glajumi
Baltojo šokolado žiedas su glajumiIngridientai:250 ml pieno, 450 g cukraus, 150 g baltojo sukapoto šokolado, 250 g sviesto, 300 g paprastų kvietinių miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 1 šaukštelis vanilės esencijos, 2 kiaušiniai, lengvai suplakti, Apelsinų cukatos, papuošti. Glaj..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis pyragas su varškės kremo glajumi
Šokoladinis pyragas su varškės kremo glajumiIngridientai:250 g paprastų kvietinių miltų, 50 g nesaldintų kakavos miltelių, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 180 g minkšto sviesto, 150 g cukraus, 2 kiaušinių atskirti baltymai ir tryniai, 1 1/4 šaukštelio druskos, Nesaldintų kakavos mil..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai "Triufeliai"Ingridientai:Tešlai: 3 kiaušinių baltymai, 125 g cukraus, 200 g maltų migdolų, 50 g miltų. Įdarui: 150 g tamsaus šokolado, 2 valg. šaukšt. konjako, 3 kiaušinių tryniai, 125 g sviesto, 100 g cukraus pudros. Glajui: 200 g tamsaus šokolado, 1 arbat. šaukšt. ..
Recepto vertinimas:
Pyragas „Dunojaus bangos“ su vyšniomis ir šokolado glajumi
Pyragas „Dunojaus bangos“ su vyšniomis ir šokolado glajumiIngridientai:50 g kakavos miltelių; 300 g cukraus; Apie 200 ml pieno; 300 g sviesto; 4 kiaušiniai; 1 pak. kepimo miltelių; 500 g miltų; 1 valg. š. citrinos sulčių; 1 valg. š. romo; Riebalų skardai patepti; 300 g konserv..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos piršteliai su glajumi
Sluoksniuotos tešlos piršteliai su glajumiIngridientai:250 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 1 baltymas; 100 g cukraus pudros; 1 arb. š. vanilinio cukraus.Gaminimas Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iš baltymo, cukraus pudros bei vanilinio cukraus p..
Recepto vertinimas:
Plikyti pyragėliai su kakavos ir grietinėlės kremu
Plikyti pyragėliai su kakavos ir grietinėlės kremuIngridientai:Tešlai: 50 g sviesto; Žiupsnelis druskos; 2 pak. vanilinio cukraus; 180 g miltų; 4 kiaušiniai; Riebalų skardai patepti. Glajui: 150 g cukraus pudros; 1 valg. š. tirpios kakavos; 2-3 valg. š. romo. Įdarui: 500 ml grietinė..
Recepto vertinimas:
Kalėdiniai sausainiai su šokolado glajumi ir kokoso drožlėmis
Kalėdiniai sausainiai su šokolado glajumi ir kokoso drožlėmisIngridientai:Apie 70 sausainių: 250 g sviesto arba margarino; 250 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis; Trinta citrinos žievelė; 500 g miltų; 100 g šokoladinio glajaus (žiūrėti skyrelyje â€..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė dovana“Ingridientai:Tešlai: 8 kiaušiniai; 240 g cukraus; 240 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių. Įdarui: 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. cukraus pudros; 210 ml konservuotų bruknių. Papuošimui: 50 g ta..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis pyragas su mėtų glajumi
Šokoladinis pyragas su mėtų glajumiIngridientai:100 g juodojo šokolado,3 šaukštai grietinės,150 g pieno,100 g sviesto,300 g cukraus,1 arbatinis šaukštelis sodos, 1 kiaušinis,1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus,2 stiklinės miltų,truputis druskos.Glajui:2 baltymai, 300 g cukraus, 5 ..
Recepto vertinimas:
Dviejų rūšių tešlų tortasIngridientai:Trapiai tešlai:200 g sviesto, 1 kiaušinis,100 g cukraus, 300 g miltų.Pagerintai (sviestinei) tešlai:150 g sviesto, 50 g cukraus,2 kiaušiniai, 100 g miltų,1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių.Glajui:1 baltymas, 1 stiklinė cukraus pudros.Konditer..
Recepto vertinimas: