Sluoksniuotos tešlos piršteliai su glajumi

Ingridientai:
250 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
1 baltymas;
100 g cukraus pudros;
1 arb. š. vanilinio cukraus.
Gaminimas
Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iš baltymo, cukraus pudros bei vanilinio cukraus paruošti tirštą glajų. Juo aptepti tešlos lakštą. Tešlai pjaustyti skirtą ratuką panardinti į karštą vandenį ir lakštą supjaustyti 7 cm ilgio ir 1,5 cm pločio juostelėmis. Jas sudėti ant šaltu vandeniu suvilgytos skardos. Palaukti, kol glajus išdžius. Kišti į iš anksto iki 220°C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti 10-15 min. Patiekti prie kavos arba arbatos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!