20 rezultatų ieškant "glajaus sudetis ir jo gamyba"
Kalėdiniai meduoliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 2 tryniai, 1 kiaušinis, 100 g cukraus, 100 g grietinės, 100 g sviesto, 80 g medaus, 500 g miltų, 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių, 0,5 arbatinio šaukštelio prieskonių mišinio. Paruošimui: 50 g šokalado, 1 baltymas, 1 ..
Recepto vertinimas:
Motušės velykų pyragasMus reikės: 1 stiklinės kvietinių miltų 1/2 stiklinės bulvių krakmolo 250 g margarino 1 stiklinė cukraus 4-5 kiaušiniai šaukštelis kepimo miltelių vanilinio cukraus citrinos žievelė razinų Pagaminimo būdas: Kiaušinius išplakti su cukrumi iki p..
Recepto vertinimas:
Tortas "Barbė"Ingridientai:250 g aviečių, 4 kiaušiniai, 90 g cukraus, 1 pakelis vanilinio cukraus, po 50 g kvietinių miltų ir krakmolo, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 5 šaukštai želatinos, 250 g baltojo šokolado glajaus, 150 g grietinėlės, 1 šaukštas cukraus pudros.Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
Jogurtinis tortasIngridientai:180 g biskvitinių sausainių, 1 l. abrikosinio jogurto, 150 g šokoladinio glajaus, šiek liek aliejaus, 8 šaukšteliai želatinos, 1 citrinos sultys, 250 g cukraus, indelis konservuotų abrikosų, 250 g grietinėlės.Gaminimas Tortinės dugną iškloti svies..
Recepto vertinimas:
Pyragas "Girtuoklis"Ingridientai:Biskvitas: 3 kiaušiniai, 3/4 stiklinės miltų, 3/4 stilinės cukraus, 1/2 šaukštelio kepimo miltelių. Aguonų kremas: stiklinė aguonų, pakelis margarino, stiklinė cukraus pudros, kiaušinis, migdolų aliejus. Glajus: 1/3 pakelio margarino arba sviesto, 4 š..
Recepto vertinimas:
Apelsininis tortas su glajumiIngridientai:Tešlai: 2 apelsinai, 250g. cukraus pudros, 250g. migdolų, 9 kiaušiniai, 2 šaukšteliai krakmolo. Kremui: 250g. cukraus, 250g. migdolų, citrinų sulčių, 2-3 apelsinų žievelės. Glajui: baltymas, 250g. cukraus pudros, arako aliejaus.Gaminimas Ap..
Recepto vertinimas:
"Šalta boba" su uogomisIngridientai:"Bobai": 120g razinų, 20ml romo, 9 kiaušiniai, 300g cukraus, 200g šokoladinio glajaus, 1 l. grietinėlės. Saldžiajam padažui: 2 v.š. kvietinio krakmolo, 1 kg konservuotų vyšnių, 50ml amareto.Gaminimas Kiaušinių baltymus su cukrum..
Recepto vertinimas:
Medaus tortas (Jūratės)Ingridientai:Tešlai: 400g miltų, 2 kiaušiniai, 200g cukraus, 1 a.š. vandens, 150g medaus Kremui: 200g maltų riešutų, 150g miltinio cukraus, 1 stiklinė grietinės, 2 v.š. kakavos, 2 v.š. vandens. Glajui: 1/2 stiklinės grietinės, 100g sviesto, 2 v.š. ..
Recepto vertinimas:
Apelsininiai sausainiaiIngridientai:80 g kedrų riešutų, 100 g šokolado glajaus, 135 g sviesto, 2 šaukštai miltinio cukraus, 100 g miltų, šaukštas krakmolo, 30 g maltų apelsinų cukatų, ketvirtis šaukštelio kardamonų, pusė šaukštelio tarkuotos apelsino žievelės.Gaminimas Kep..
Recepto vertinimas:
Varškės tortas su vyšniomis ir riešutais
Varškės tortas su vyšniomis ir riešutaisIngridientai:12 porcijų 1 kg vyšnių, 2 kiaušiniai, 100 g miltų, 300 g varškės, 200 g cukraus, pusė šaukštelio kepimo miltelių, 500 ml grietinėlės, 500 ml vyšnių sulčių, 3 šaukštai citrinų sulčių, 16 g želatinos, 3 šaukštai džemo,..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai pyragėliai su raudonųjų serbentų džemu
Šokoladiniai pyragėliai su raudonųjų serbentų džemuIngridientai:4 porcijos 300 g miltų, 300 g cukraus, 6 kiaušiniai, 10 g vanilinio cukraus, 2 šaukštai kakavos miltelių, 100 g raudonųjų serbentų džemo, 50 g miltinio cukraus glajaus, raudonųjų serbentų šakelių papuošti. Gaminim..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai "Triufeliai"Ingridientai:Tešlai: 3 kiaušinių baltymai, 125 g cukraus, 200 g maltų migdolų, 50 g miltų. Įdarui: 150 g tamsaus šokolado, 2 valg. šaukšt. konjako, 3 kiaušinių tryniai, 125 g sviesto, 100 g cukraus pudros. Glajui: 200 g tamsaus šokolado, 1 arbat. šaukšt. ..
Recepto vertinimas:
Pyragas „Dunojaus bangos“ su vyšniomis ir šokolado glajumi
Pyragas „Dunojaus bangos“ su vyšniomis ir šokolado glajumiIngridientai:50 g kakavos miltelių; 300 g cukraus; Apie 200 ml pieno; 300 g sviesto; 4 kiaušiniai; 1 pak. kepimo miltelių; 500 g miltų; 1 valg. š. citrinos sulčių; 1 valg. š. romo; Riebalų skardai patepti; 300 g konserv..
Recepto vertinimas:
„Princo ir regento“ tortas
„Princo ir regento“ tortasIngridientai:Tešlai: 250 g sviesto arba margarino; 4 kiaušiniai; 250 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; 50 g krakmolo; 1 arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai ištepti. Įdarui: 125 ml pieno; Žiupsnelis druskos; 20..
Recepto vertinimas:
Riešutiniai trikampiaiIngridientai:150 g miltų; ½ nubraukto arb. š. kepimo miltelių; 145 g cukraus; 2 pak. vanilinio cukraus; 1 kiaušinis; 145 g sviesto; 2 valg. š. abrikosų uogienės; 100 g maltų lazdyno riešutų; 100 g kapotų lazdyno riešutų; 50 g šokoladinio glajaus (žiūrėti sk..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis vyniotinis su džemu
Biskvitinis vyniotinis su džemuIngridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai; 100 g cukraus; ½ citrinos tarkuota žievelė; ½ pak. vanilinio cukraus; 100 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; Sviesto skardai ištepti; Cukraus biskvitui pabarstyti. Įdarui: 250 g mėgstamo skonio džemo; Cukraus ..
Recepto vertinimas:
„Kalėdų senelio batas“Ingridientai:500 g sirupo (galima naudoti ir medų); 300 g cukraus; 200 g sviesto arba margarino; 1 kg miltų; 100 g kakavos miltelių; 4 kiaušiniai; 2 arb.š. geriamosios sodos; ½ arb. š. maltų gvazdikėlių; ½ arb. š. malto kvapiojo pimento; ½ arb. ..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė dovana“Ingridientai:Tešlai: 8 kiaušiniai; 240 g cukraus; 240 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių. Įdarui: 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 valg. š. cukraus pudros; 210 ml konservuotų bruknių. Papuošimui: 50 g ta..
Recepto vertinimas:
Sausainiai su pienišku šokoladu
Sausainiai su pienišku šokoladuIngridientai:200 g pieniško šokolado glajaus (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 300 g miltų; 200 g sviesto; 100 g cukraus pudros; 1 kiaušinis; Žiupsnelis druskos; ½ arb. š. cinamono miltelių; 50 g maltų migdolų.Gaminimas Pusę pieniš..
Recepto vertinimas:
Putlieji sausainiai su riešutais
Putlieji sausainiai su riešutaisIngridientai:30 sausainiams200g maltų lazdyno riešutų,2 baltymų,žiupsnelio druskos,150g cukraus,150g šokoladinio glajaus (sausainiams puošti).Gaminimas1) Riešutus paskrudinti keptuvėje be riebalų.Baltymus su drusk..
Recepto vertinimas: