20 rezultatų ieškant "gaminimas greitpuodyje"
Lašišos apkepas su špinatais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g lašišos filė 400 g fermentinio sūrio 4 kiaušinių 300 g špinatų sviesto druskos, pipirų Gaminimas: Špinatus nuplauti, nuskabyti lapus. Sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti minutę. Supi..
Recepto vertinimas:
Krevečių kokteilis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g šaldytų krevečių mažo ananaso 200 g grietinės 2 šaukštų majonezo 1–2 šaukštelių medaus 2 šaukštų smulkintų petražolių citrinos sulčių tabasko padažo druskos, pipirų gūželės sal..
Recepto vertinimas:
Menkė su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: * 4 menkės gabaliukų * šaukštelio cukraus * 2 šaukštų sviesto * 4 didelių nuluptų obuolių puselių * 200 ml obuolių vyno * 100 ml mėsos sultinio * druskos * pipirų * sviesto (..
Recepto vertinimas:
Troškintos stintos majoneze ,,Karotinas“
Troškintos stintos majoneze ,,Karotinas“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 stintos 300 g „Daumantų“ majonezo „Karotinas“ 2 svogūnai 1 morka 50 g sviesto 5 vnt.juodųjų pipirų žirnelių 2 vnt.lauro lapų druskos, svogūnų laiškų Gaminimas: Nesmulkiai..
Recepto vertinimas:
Jūros lydekos kepsniukai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 0.5 Kg jūros lydekos file, 2 svogūnai, 2 morkos, 200 g majonezo,2 česnako skiltelės,4 kiaušiniai, 2 dideli šaukštai bulvių krakmolo, vegetos Gaminimas: Žuvį supjaustyti kubeliais, sutarkuoti morkas, supjaustyti svogūną. Vis..
Recepto vertinimas:
Salotos su jūros gėrybėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: ½ pakelio šaldytų jūros gėrybių (krevečių, aštuonkojų, mažųjų kalmarų, midijų) rinkinio, 15 konservuotų žaliųjų alyvuogių, ¼ raudonosios saldžios paprikos, ¼ geltonosios saldžios paprikos, ½ ci..
Recepto vertinimas:
Kalmarų salotos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 gr.koncervuotų kalmarų filė(dėžutė), trys svogūnai, majonezas, malti juodieji pipirai. Gaminimas: Kalmarus nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Svogūnus taip pat smulkiai supjaustyti ir nuplikyti verdančiu vandeniu (smulkintų svogūnų ..
Recepto vertinimas:
Žuvies apkepas su citrina Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jūrų lydekų 3 nedideli svogūnai 2 citrinos 2 kiaušiniai 2 šaukštai krakmolo 2 batono riekės, mirkytos piene 2 šaukštai sviesto Žuvies prieskonių Druskos Gaminimas: Žuvį ir citriną sumalame..
Recepto vertinimas:
Žuvies vyniotinis su voveraitėmis
Žuvies vyniotinis su voveraitėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg šaldytos žuvies filė 4 kietai virti kiaušiniai 100 g sūdytų voveraičių 50 g svogūnų 30 g sviesto Pipirų Druskos Gaminimas: Žuvies filė sukapojame, sumaišome su kapotais kiaušiniais, smulk..
Recepto vertinimas:
Skumbrė su salieru Sudėtingumas: 1 Ingridientai: skumbrės (1,2–1,5 kg) druskos, pipirų citrinos sulčių poro mažos morkos pusės nedidelio saliero ryšelio petražolių krapų, kmynų 1–2 česnako skiltelės aliejaus šaukštas sviesto Gaminima..
Recepto vertinimas:
Upėtakiai su petražolėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 nedidelių upėtakių 4 šaukštelių citrinos sulčių 2 šaukšteliai sviesto citrina druskos, pipirų 3 šaukštai miltų aliejaus petražolių Gaminimas: Žuvis nuplauti, nusausinti, apšlakstyti citrinos..
Recepto vertinimas:
Įdarytos austrės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Austrės 1 kg stambios druskos 100 g šviežių ar šaldytų špinatų nedidelio poro kuokštelio petražolių 30 g kapoto kumpio šaukšto džiuvėselių 3-6 šaukštų grietinėlės druskos, maltos raudonos paprikos..
Recepto vertinimas:
Sūrio ir pomidorų laiveliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 mažos baltos duonelės arba bandelės/1 ilga balta duonelė 2 pomidorai 200 ml tarkuoto sūrio 1 ½ arbatinio šaukštelio bazilikų 1 česnako skiltelė 100 ml tarkuoto parmezano sūrio druska Gaminimas: Pomidorus nuplaukite ir sup..
Recepto vertinimas:
Sūrio ir brokolių omletas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 geltonoji paprika 2 pomidorai 1 didelis svogūnas 250 g brokolių 1–2 valgomieji šaukštai margarino arba sviesto 8 kiaušiniai 8 valgomieji šaukštai vandens 2 valgomieji šaukštai pomidorų tyrės 125 g mocarela sūrio 1 arbatin..
Recepto vertinimas:
Jogurtinis tortas su braškėmis
Jogurtinis tortas su braškėmis Ingridientai: Pagrindui 3 kiaušiniai 4 šaukštai cukraus truputis druskos 60 gramų miltų 40 gramų krakmolo Jogurtiniui įdarui 250 gramų šviežių braškių 50 mililitrų apelsinų sulčių 100 gramų cukraus 40 gramų tirpstančios želati..
Recepto vertinimas:
Švilpikai Ingridientai Švilpikams: 2 kg bulvių 1-2 kiaušiniai 0,5 stiklinės miltų aliejaus druskos Spirgučių padažui: Didelis svogūnas 300g šoninės Pipirų druskos mairūno Gaminimas: Bulves nuplauti, išvirti su lupenomis ir ataušinti. Nulup..
Recepto vertinimas:
Konservuoti burokėliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2kg burokėlių, 1.5L vandens, 200g acto, 10vnt kvapniųjų pipirų, 10vnt juodųjų pipirų, 4 lapai lauro lapų, 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštas druskos. Gaminimas: Išvirkite burokėlius, nulupkite ..
Recepto vertinimas:
Blyneliai su varške Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: * Kvietiniai miltai, 250 gramų * Pienas, 1 stiklinė * Vanduo, 1 stiklinė * Kiaušiniai, 2 vienetai * Aliejus, truputį * Druska, truputį Gaminimas: Gaminimas: Lietinių su varške įdarui dar r..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis tortas su braškėmis
Biskvitinis tortas su braškėmisIngridientai:8 kiaušiniai, 200 g cukraus, 150 g miltų,30 g krakmolo, citrinos žievelės.Kremui: 1 l. tirštos grietinės arba grietinėlės,200 g miltinio cukraus, vanilinio cukraus, 1 citrinos sultys, 1 kg braškių. Sulaistymui: 1 stiklinė stiprios saldžios ar..
Recepto vertinimas:
Chašlama Ingridientai: avienos arba jautienos - geriau su kaulu, bus skaniau, šviežių pomidorų, didesnė svogūno galva, prieskoniai - juodieji, raudonieji pipirai, lauro lapai, druskos Gaminimas Mėsą supjaustyti gabalais, svogūną perpjauti. Į katilo, dugną dėti pomidorus ant vir..
Recepto vertinimas: