17 rezultatų ieškant "pastetas paukstienos"
Paukštienos paštetas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g virtos arba keptos paukštienos, 200g sviesto, druskos, pipirų, 1 šaukštas konjako, 2-3 šaukštai aštraus padažo, šiek tiek citrinos sulčių. Gaminimas: Nuėmus odą, paukštieną 2-3 kartus permalti mėsmale per tankų sietelį. S..
Recepto vertinimas:
Skumbrės paštetas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250g indelis konservuotos skumbrės 3 kietai virti kiaušiniai 1/2 galvutės svogūno 1 valg. šaukštas majonezo krapų, pipirų, vegetos pagal skonį Gaminimas: Sudedame skumbrę į kiaurasamtį ir leidžiame skysčiui nutekėti.Skumbrę sutr..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir kepenų paštetas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 – 5 virtos bulvės, 0,5 kg. jautienos kepenų, 100 g. lašinių, 2 morkos, 2 svogūnai, 50 g. sviesto, 1 kiaušinis, malti kalendrų grūdeliai, pipirai, druska. Gaminimas: Kepenis išmirkykite ir, nulupę plėves, stambiai supjaust..
Recepto vertinimas:
Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)
Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė) Patiekalo šalis: Didžioji Britanija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 viščiukas, 100 g prieskoninių daržovių, 250 g kiaulienos, 250 g šviežių lašinių, 1 svogūnas, 1 trynys, 1 stikliukas degtinės, 1 stikliukas vyno, 1 šaukštas riešu..
Recepto vertinimas:
Pupelių paštetas Ingridientai: 2 stiklinių pupelių 200 g svogūno 200 g morkų aliejaus kmynų 3 šaukštų linų sėmenų druskos Pupeles užmerkti vandenyje. Kai gerai išbrinks, virti tame pačiame vandenyje. Susmulkinti svogūnus, apkepti aliejuje. Stambiai sutarkuoti morkas ir a..
Recepto vertinimas:
Sojų paštetas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 puodeliai virtų sojų (Soja)500 g pievagrybių4 svogūnai3 kiaušiniai2 vidutinio dydžio salieraipetražolėaliejausžolinių prieskoniųdruskospipirų Gaminimas: Nuplautus pievagrybius supjaustyti ir apkepinti 4 šaukštuose aliejaus.Suberti suk..
Recepto vertinimas:
Anties paštetas su greipfrutų ir aviečių padažu
Anties paštetas su greipfrutų ir aviečių padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600g anties kepenėlių, 400g anties krūtinėlės, 300g lašinukų, 400g sviesto, 3 kiaušiniai, druskos,pipirų. Marinatui: 5 šaukštai porto, 2 šaukštai konjako, nutarkuota apelsino žievelė. Padažui: 500g a..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas tuno paštetas su juodųjų ir žaliųjų alyvuogių tyre „Tapenada“
Pikantiškas tuno paštetas su juodųjų ir žaliųjų alyvuogių tyre „Tapenada“Ingridientai:Tuno paštetui: 160 g konservuoto tuno 20 g minkšto sviesto40 g 9% varškės5 g konservuotų kaparėliųdruskosmaltų juodųjų pipirųAlyvuogių tyrei „Tapenada“:..
Recepto vertinimas:
Islandiškas paštetasIngridientai:100 g avienos, 300 g nuskustų bulvių, 2 stiklinės mėsos sultinio, maltų pipirų, druskos.Gaminimas T e š l a. Kiaušinis, stiklinė miltų, 30 g sviesto, druskos. Išminkoma tešla ir pusvalandį paliekama pastovėti. Smulkiai supjaustyta mėsa sumaišom..
Recepto vertinimas:
Kepenų paštetasIngridientai:0,5kg veršio kepenų, 0,5kg veršienos, 400g šviežių lašinių arba riebios kiaulienos, 2 kiaušiniai, 100g pyrago, 3-4 svogūnai, 1 morka, 1 salieras, 1 poras, muskato riešuto, pipirų, druskos.Gaminimas Lašiniai arba riebi kiauliena, veršiena supjaustoma nedid..
Recepto vertinimas:
Kepenėlių paštetasIngridientai:100 g veršienos ar kitokių kepenų, 1 svogūno, 2 šaukštų sviesto, 1 kiaušinio, 1 morkos.Gaminimas Kepenėles gerai nuplauti, supjaustyti gabaliukais ir pakepti su sviestu ir svogūnais. Išvirti kiaušinį, morką. Kepenėles, morką ir kiaušinį sumalt..
Recepto vertinimas:
Paukštienos paštetasIngridientai:10 porcijų: 200g baltos duonos, 1/8 l grietinėlės, 1kg viščiuko krūtinėlių, 500g lašinukų, 1 ryšelis petražolių, 1/2 ryšelio marūnų, 150g pievagrybių, 1 didelis svogūnas (smulkiai pjaustytas), 60g sviesto, 2 kiašiniai, 20ml ..
Recepto vertinimas:
Paukštienos kepenėlių paštetas
Paukštienos kepenėlių paštetasIngridientai:1 kg. paukštienos kepenėlių, 350 g. kiaulienos lašinių, 300 g. kiaulienos kepenėlių, 500 g. neriebios kiaulienos be kaulo, 2 kiaušiniai, litras pieno, keli ploni griežinėliai lašinių, 25 ml konjako arba degtinės, 3-4 lauri lapeliai, 3 šauk..
Recepto vertinimas:
Žuvies paštetas (Frėjos)Ingridientai:1 kg. žuvies, 5 virti kiaušiniai, pakelis sviesto, 1-2 svogūnai, druskos. Padažui: majonezo, greitinėlės, pora skiltelių česnako, pomidorų padažo, druskos.Gaminimas Sviestą padalinti į dvi dalis. Su viena dalimi pakepinti smulkiai supjaustytus..
Recepto vertinimas:
Jautienos paštetas su marinuotais agurkais
Jautienos paštetas su marinuotais agurkaisIngridientai:200 g. virtos liesos jautienos, mažas svogūnas, marinuotas agurkas, žiupsnelis šviežių krapų, 100 g. sviesto, šaukštelis garstyčių padažo, maltų pipirų, druskos. Gaminimas Mėsą, svogūną, marinuotą agurką ir šviežius krapu..
Recepto vertinimas:
Avokadų ir pomidorų paštetasIngridientai:2 avokadai; 1 citrina; 15 g šviežių bazilikų; 4-5 pomidorai; 20 g želatinos; 250 g grietinėlės; Truputis druskos ir pipirų; Alyvuogių aliejaus; Acto; 1 skiltelė česnako.Gaminimas Avokadus perpjauname per pusę, išimame kaulus, nulupame, apšla..
Recepto vertinimas:
Vištų kepenėlių paštetasIngridientai:500g vištų kepenėlių2 nedideli svogūnaibuljono kubelistruputis miltų ir aliejausGaminimasKepenėles pakepinti apvoliojus miltuose, pakepinti svogunūs. Iškeptas kepenėles sumalti mikseriu ar mėsmale, į jas sudėti svogunūs ir sausą buljoną. Visk..
Recepto vertinimas: