Širdelės
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.1 kg miltų,
2.500 g medaus,
3.250 g cukraus,
4.100 g sviesto,
5.100 g cukruje pakepintų aplesino žievelių,
6.2 kiaušiniai,
šaukštelis maltų gvazdikėlių,
7.5 šaukšteliai kepimo miltelių,
drusko,
sviesto (skardai).
Glajui: 200 g šokolado.
Gaminimas:
Į puodelį sudėti medų, sviestą, cukrų ir maišant kaitinti, kol pasidarys vienalytė masė. Tada atšaldyti. Suberti cinamoną, gvazdikėlius, kepimo miltelius, miltus, druską, bei kapotas žieveles išplaktas su kiaušiniais. Suminkyti tešlą. Iškočiojus, išpjaustyti širdeles ir sudėti jas į skardą, išteptą sviestu. Kepti 15 minučių. Paruošti glajų: šokoladą ištirpinti. Iškepusias širdeles aptepti glajumi. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!