22 rezultatų ieškant "dziuveseliais"
Karpis su pomidorais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: karpio (apie 1,5 kg) druskos, baltųjų pipirų ctrinos sulčių 2-3 šakelių rozmarino 3-4 šakelių petražolių 3 šaukštų džiūvėsėlių 4 pomidorų 1-2 skiltelių česnako 2 šau..
Recepto vertinimas:
Kepta kiauliena su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 kiaulienos griežinėliai, druskos, pipirų, 150 g sūdytų grybų, 5 pomidorai, 1 svogūnas, 1 šaukštelis maltų džiūvėsėlių arba miltų, 0,5 stiklinės sultinio, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, žalumynų. Gaminimas: Kiaulienos gri..
Recepto vertinimas:
Kuojos su migdolais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g migdolų skiltelių 100 g maltų džiūvėsėlių svogūno skardinės konservuotų kriaušių (250 g) šaukšto sviesto 0,5 šaukštelio kario 100 ml sauso baltojo vyno 100 g itališkos varškės druskos, pipirų 300 g ryžių 400 ml su..
Recepto vertinimas:
Grybų ir žuvies apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g. šviežių ar savo sultyse virtų grybų, 250 g. virtos ar keptos žuvies, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio, (1 svogūnas). Gaminimas: Formą pa..
Recepto vertinimas:
Manų kruopų apkepas su slyvomis
Manų kruopų apkepas su slyvomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l pieno250 gr. manų kruopų3 v.š. cukraus2 v.š. sviesto3 kiaušiniai1 v.š. razinų500 gr. slyvų 1 v.š. krakmolodruskoscitrinos žievelės Gaminimas: Pieną užvirinti, sudėti sviestą, įberti cukraus, tarkuotos citrinos ži..
Recepto vertinimas:
Įdaryti kiaulienos suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g kiaulienos filė 8 ploni griežinėliai lašinukų 2 šaukštai maltų džiūvėsių 6 šaukštai alyvų arba saulėgrąžų aliejaus 2 šaukštai garstyčių 2 šaukšteliai pomidorų padažo 1/2 šauk..
Recepto vertinimas:
Apkepas su šviežiais vaisiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 65 g kruopų, 170 g pieno ar vandens, 10 g cukraus, 5 g sviesto, 0,5 kiaušinio, 60 g šviežių obuolių, 5 g grietinės, 5 g džiūvėsėlių, 75 g vaisių padažo, druskos. Gaminimas: Piene arba vandenyje išvirta biri ryžių, sor..
Recepto vertinimas:
Žuvis su varškės padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600g. žuvies 100 g. varškės sūrio 1 valgomas šaukštas grietinės 1 citrina 30 g. sviesto arba margarino 1 valgomas šaukštas pyrago džiuvėsėlių druska pipirai aliejus Padažui : 150 g. pieno 30 g. miltų 150 g. grietinėlės 40 g..
Recepto vertinimas:
Keksas su slyvomis ir mėlynėmis
Keksas su slyvomis ir mėlynėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g sviesto, 5 kiaušiniai, 3 tryniai, 400 g cukraus, 2 citrinos, 600 g miltų, 200 g krakmolo, 200 g džiovintų slyvų, 200 g razinų, 200 g džiovintų mėlynių, pakelis kepimo miltelių, margarino, džiūvėsėlių. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Keksas su riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Stiklinė kukurūzų miltų, 8 kiaušiniai, stiklinė kvietinių miltų, 100 g vanilinio cukraus, 200 g medaus, 300 g graikinių riešutų, margarino, džiūvėsėlių. Glajui: stiklinė cukraus pudros, 4 šaukštai citrinos sulčių, žiupsnelis ..
Recepto vertinimas:
Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas
Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 145 g žuvies, 150 g bulvių, 5 g džiuvėsėlių, 15 g sviesto, 150 g padažo, pipirų, žalumynų, druskos Gaminimas: Išdarinėtos žuvies gabalėlius dėkite ant sviestu pateptos keptuvės, apdėkite žaliu bulvių g..
Recepto vertinimas:
Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI)
Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 180 g viščiuko, 4 g miltų, 0,1 kiaušinio, 20 g pyrago, 12 g riebalų, 7 g sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Virtą viščiuką sukapokite gabalais, apvoliokite miltais, suvilgykite kiaušinio-pieno mišinyj..
Recepto vertinimas:
Kepti vištienos maltiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 74 g vištienos, 18 g pyrago, 22 g pieno, 3 g sviesto, 0.5 kiaušinio, 10 g maltų džiuvėsėlių, 13 g lydyto sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Maltos mėsos masei naudojami visi raumenys. Mėsą nulupkite nuo kaulų ..
Recepto vertinimas:
Ankštinių daržovių apkepas su varške
Ankštinių daržovių apkepas su varške Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g ankštinių daržovių, 50 g pieno, 25 g manų, 5 g sviesto, 5 g džiūvėsėlių, 50 g varškės, 10 g cukraus, 35 g grietinės, druskos. Gaminimas: Ankštines daržoves išvirkite ir sumalkite. Piene išvirkite tiršt..
Recepto vertinimas:
Grybų , mėsos ir ryžių apkepas
Grybų , mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių grybų, kurių nebūtina karštai apdoroti, 200 g. virtos arba keptos mėsos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultin..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g. sūdytų ar savo sultyse virtų grybų, 1 svogūnas, 2 - 3 šaukštai sviesto, 2 - 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, 3 - 4 kiaušiniai, druskos, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio. Gaminimas: Grybus ir svogūn..
Recepto vertinimas:
Cikorijų apkepas su grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg cikorijų, 2 svogūnai, 100 g džiovintų grybų, 3 kiaušiniai, 1 šaukštas miltų, 3 šaukštai grietinės, 2 šaukštai sviesto arba margarino, pipirų, druskos Gaminimas: Supjausčius cikorijas, apšlakstyti parūgštintu vanden..
Recepto vertinimas:
Ryžių apkepas su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.3 stiklinės virtų ryžių 2.3 obuoliai 3.3 kiaušiniai 4.2 šaukštai sviesto 5.0,5 stiklinės džiūvėsėlių cukraus, cinamono Gaminimas: Obuolius nulupti, pašalinti sėklalizdžius, supjaustyti plonais griežinėliais. Kiaušini..
Recepto vertinimas:
Pertrinta bulvienė su džiūvėsėliais
Pertrinta bulvienė su džiūvėsėliaisIngridientai:3—4 bulvės, 1 svogūnas, 50 g sviesto, 200 g duonos, 100 g grietinės, 1 trynys, druskos, 2l. vandens.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos nedideliais gabalais ir verdamos pasūdytame vandenyje, įdėjus svogūną, kol sumink�..
Recepto vertinimas:
Velykinis ąsotis (Boba)Ingridientai:1kg. miltų, 1,5 stiklinės pieno, 200g. sviesto, 4 kiaušiniai, 150g. cukraus, 50-60g. mielių, pakelis vanilinio cukraus, 0,5kg. razinų, druskos.Gaminimas Į pašildytą pieną sudedamos mielės, įberiama šiek tiek cukraus ir paliekama, kol pakyla. Išsijot..
Recepto vertinimas:
Varškės tortas su džiūvėsėliais, braškėmis ir citrinų želė
Varškės tortas su džiūvėsėliais, braškėmis ir citrinų želėIngridientai:10 džiūvėsėlių (arba apie 150 g jau sumaltų džiūvėsėlių); 60 g sviesto; 5 valg. š. cukraus; 1 pak. citrinų skonio želė; 250 g braškių; 3 valg. š braškių uogienės (arba trintų braškių); 1 citrino..
Recepto vertinimas:
Virtų bulvių maltinukai su morkomis
Virtų bulvių maltinukai su morkomisIngridientai:7-8 bulvės, 2 morkos, 2 šaukštai sviesto, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, 4 šaukštai džiūvėsėlių, 0,5 šaukštelio sodos, druskos, riebalų.GaminimasBulves išvirti su lupenom. Atvėsusias nulupti ir sumalti. Sviestą ištrinti su tryni..
Recepto vertinimas: