20 rezultatų ieškant "drebuciai"
Jūros lydekos užpiltinė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 karšto rūkymo jūros lydekos 1 virta morka 0.5 indelio konservuotų kukurūzų petražolių 0.5 l vandens 1 kubelis daržovių sultinio 1 pokelis greitai paruošiamos “Otker” želatinos 1 valg. šaukštas citrinos sulčių Ga..
Recepto vertinimas:
Paukštiena drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 190 g vištienos, 100 g drebučių, 1 kiaušinis, 15 g morkų, 25 g agurkų, 25 g pomidorų, 15 g konservuotų žirnelių, 15 g žiedinių kopūstų, 15 g salotų lapelių, 30 g krienų padažo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Tuščią metal..
Recepto vertinimas:
Citrinų drebučiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1000 g vandens, 80 g citrinos sulčių, 70 g cukraus, 30 g želatinos, 1 g citrinos rūgšties. Gaminimas: Vandenį užvirinkite su cukrumi, nugriebkite putas, sudėkite išbrinkintą želatiną ir maišant pavirkite. Paskui supilkite citrinos su..
Recepto vertinimas:
Sūrio drebučiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 lydytas sūrelis, 0,5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų, 0,5 litro pieno, 2 šaukštai krakmolo, 2 virti kiaušiniai, majonezo, garstyčių, petražolių lapelių. Gaminimas: Įpakuotas lydytas sūrelis dedamas į karštą vandenį. Sūri..
Recepto vertinimas:
Rūkyto kumpio kremas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250g kumpio 50g sviesto 4 šaukštai pieno 1 šaukštas miltų 1 šaukštas konjako 4 šaukštai grietinėlės 1 stiklinė drebučių pipirų Gaminimas: Miltai pakepinami ištirpintame svieste, atkiedžiami pienu, pavirinami ir gerai ištrinami...
Recepto vertinimas:
Sūrio drebučiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 lydytas sūrelis, 0,5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų, 0,5 litro pieno, 2 šaukštai krakmolo, 2 virti kiaušiniai, majonezo, garstyčių, petražolių lapelių. Gaminimas: Sūrelis ištrinamas su druska. Į verdantį pieną supil..
Recepto vertinimas:
Obuolių drebučiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.200 g obuolių, 2.2 šaukštai cukraus, 3.0,5 stiklinės vandens, želatinos, 4.1,5 šaukšto citrinos sulčių. Gaminimas: Obuolius nulupame, supjaustome ir suviriname. Tada perkošiame. Išverdama sirupą iš cukraus ir vandens, jame įdedame..
Recepto vertinimas:
Paukštienos sūris Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg virtos vištienos, kalakutienos, triušienos ar kurapkos mėsos, 2.200 g sviesto, 3.100 g olandiško ar kitokio sūrio, pipirų, druskos. 4.1 virta morka, 5.1 kietai virtas kiaušinis, 6.2 - 3 stiklinės sultinio drebučiams, salierų la..
Recepto vertinimas:
Jautienos drebučiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1kg kojų, 2.1kg jautienos mentės, 3.2 morkos, 4.2 svogūnų galvutės, petražolės šaknis, 5.2 skiltelės česnako, 6.1 virtas kiaušinis, lauro lapelių, pipirų, 7.1 šaukštas druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Kojas ..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Sulčių drebučiai šv. Valentinui
Sulčių drebučiai šv. Valentinui Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 g želatinos, 200 ml sulčių, uogų, ledų ( nat. jogurto). Gaminimas: Želatiną užmerkti sultyse maždaug pusvalandžiui. Ištirpinti ant mažos ugnies, nevirti. Tirpalą supilstyti į skardelę. Sustingdyti. Sustingus..
Recepto vertinimas:
Kepta marinuota veršienaIngridientai:1kg veršienos, 50 g lašinukų, 20 g riebalų, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, truputis acto ar l/2 citrinos sulčių, cukraus.Gaminimas Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtri..
Recepto vertinimas:
Rūgusio pieno (kefyro) drebučiai
Rūgusio pieno (kefyro) drebučiaiIngridientai:1/2l. rūgusio pieno, 100 g grietinės, 100 g cukraus, vanilės ir kitokių kvapiųjų prieskonių, 1 kupinas šaukštas želatinos, 1/2 stiklinės vandens želatinai ištirpdyti), 1/2 stiklinės uogienės.Gaminimas Želatina emaliuotame dubenėl..
Recepto vertinimas:
Karpis drebučiuoseIngridientai:1/2kg. karpio, 3 šaukštai aliejaus, citrina, 2 skiltelės česnako, 1l. vandens, druskos, pipirų.Gaminimas Išvalyto karpio gabaliukai įtrinami prieskoniais su druska, susmulkintu česnaku ir kepinami aliejuje, kol pagelsta. Po to gabaliukai sudedami į puodą, u..
Recepto vertinimas:
Liežuvio drebučiaiIngridientai:4 kiaulių arba veršelių liežuviai, 10 virtų kiaušinių, 1 l. sultinio (nuo liežuvių virimo), 2,5 šaukšto želatinos, 2 šaukštai krienų, truputis svogūnų laiškų, pipirnių.Gaminimas Liežuvius išverdame su prieskoniais. Išvirtus liežuvius supjaust..
Recepto vertinimas:
Jogurto ir uogų drebučiaiIngridientai:300 g šviežių uogų (mėlynių, serbentų ar kt.), 100 g cukraus, pakelis vanilinio cukraus, 5 šaukšteliai želatinos, 1,75 stiklinės natūralaus jogurto, 0,75 stiklinės 35 proc. riebumo grietinėlės.Gaminimas Grietinėlę su vaniliniu cukrumi išplak..
Recepto vertinimas:
Drebučiai "Rūta"Ingridientai:3 g mėtų, 120 g cukraus, 1300 g vandens, 70 g želatinos, 50 g bruknių, 50 g šaltalankio, 300 g kondensuoto pieno, vanilino.Gaminimas Mėtas užpilti verdančiu vandeniu (300 g) ir palaikyti 15 min. Nupylus pasaldinti (20 g), supilti ištirpusią želatiną (10 g)..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai " Spanguolėlė"Ingridientai:Tešlai: 5 šaukštai miltų, 1 šaukštas cukraus pudros, 50 g sviesto, 1 kiaušinis, druska. Spanguolių drebučiams: 1 stiklinė spanguolių, 1,5 stiklinės vandens, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštelis želatinos. Kremui: esencija, citrinos rūgštis, �..
Recepto vertinimas:
Putinų drebučiaiIngridientai:1 kg putinų vaisių, 1-1,2 kg cukraus, 400 ml vandensGaminimasPo šalnų surinktas arba šaldytuve pasaldytas uogas 5 min. pakaitinti verdančiame vandenyje. Jei kaitinsite ilgiau, drebučiai nesusidarys! Tuomet perpilti į kit&..
Recepto vertinimas:
Snieginės žėlė drebučiaiIngridientai:pagal pageidavimą 3(ar daugiau) rūšių vaisių žėlėlitras kefyro(gali būti pienas arba grietinė,grietinėlė)GaminimasKiekvieną žėlė pakelį ištirpiname 250 ml karštame vandenyje atskiruose induose. Palaukiame kol atvės, tada pilame po 200 gra..
Recepto vertinimas: