21 rezultatų ieškant "parmezano"
Špinatų lazanija Sudėtingumas: 5 Ingridientai: * 6 lazanijos lakštai Mėsos sluoksnis: * 250 g maltos jautienos; * 250 g maltos kiaulienos; * 1 puodelis supjaustytų svogūnų; * 2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės; * 400 ml indelis marinuotų pomidorų; * 200 ml indelis pomidorų pada�..
Recepto vertinimas:
Užkandis skubantiemsIngridientai: Grybų Svogūno Smulkintų graikinių riešutų Grietinės Parmezano sūrio Druskos, pipirų Sviesto Lavašo Paruošimo būdas: Grybus nuplauti ir susmulkini. Trumpai svieste pakepinti susmulkintus svogūnus, susmulkintus grybus ir riešutus. Sumaž..
Recepto vertinimas:
Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu
Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 410g jautienos filė alyvų aliejaus šviežio parmezano sūrio šviežiai maltų juodųjų pipirų druskos (jeigu pageidaujate) citrinų sulčių citrinos griežinėliu Gaminimas: Jautienos filė maždaug 2 vala..
Recepto vertinimas:
Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu
Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.105g vermišelių, sulaužytų 8 cm ilgumo šiaudeliais 600g krabų mėsos 2 šaukštai smulkintų šviežių petražolių smulkiai supjaustyta nedidelė saldžioji paprika ¼ stiklinės tarkuoto parmezano s�..
Recepto vertinimas:
Pyragas su alyvomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.kepimo milteliai, šaukštelis druskos, 30g. kapoto sviesto, pusė stiklinės tarkuoto parmezano sūrio, 1/2 stiklinės prinokusių be kauliukų ir supjaustytų alyvų, šaukštas susmulkintų šviežių rozmarino lapų, 1/2 stiklinės pieno, 1/4..
Recepto vertinimas:
Tradicinė pica su traškia plutele
Tradicinė pica su traškia plutele Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.Pagrindui : 7 g džiovintų mielių 2 šaukšteliai cukraus 3/4 stiklinės šilto vandens 2 1/2 stiklinės miltų žiupsnelis druskos 2.Picos viršui : 3/4 stiklinės pomidorų padažo 125g itališkojo saliamio dešros ..
Recepto vertinimas:
Špinatų lazanija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 lazanijos lakštai Mėsos sluoksnis: 250 g maltos jautienos; 250 g maltos kiaulienos; 1 puodelis supjaustytų svogūnų; 2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės; 400 ml indelis marinuotų pomidorų; 200 ml indelis pomidorų padažo; ..
Recepto vertinimas:
Bolonės spagečiaiIngridientai:400 g spagečių 500 g konservuotų luptų pomidorų 125 g jautienos faršo 2 svogūnai 2 skiltelės. česnako 2 šaukštai alyvuogių aliejaus paprikos 3 šaukštai pomidorų tyrės 100 ml raudono vyno 1 šaukštelis čiobrel..
Recepto vertinimas:
Makaronai su varškės įdaru ir špinatais
Makaronai su varškės įdaru ir špinataisIngridientai:600 g šaldytų špinatų 125 g vamzdelio formos makaronų 2 šaukštai aliejaus 1 svogūnas tarkuoto muskato 120 g sviesto 100 g miltų 850 ml pienas 250 g grietinėlės 120 g tarkuoto parmezano 250 g varškės dr..
Recepto vertinimas:
Klasikinė lazanijaIngridientai:250 g lazanjios lakštų 80 g sviesto 300 g faršo 100 g salierų 2 morkos 1 svogūnas 5 skiltelės česnako 150 ml raudonos vyno 70 g pomidorų tyrės 2 šaukšteliai miltai 400 ml mėsos sultinio 250 g grietinėlės 70 g tarkuoto parmezano ta..
Recepto vertinimas:
Pikantiški jautienos suktinukai
Pikantiški jautienos suktinukaiIngridientai:12 griežinėlių plonai supjaustytos šviežios jautienos filė (maždaug 400g.), 250g. rikotos sūrio, 3 šaukštai grietinėlės, 8 lašai Vorčesterio padažo, 6 šaukštai alyvų aliejaus, citrina, 50g. parmezano sūrio, šviežiai maltų juodųjų p..
Recepto vertinimas:
Kukurūzų trapučiai su parmezano padažu
Kukurūzų trapučiai su parmezano padažuIngridientai:200g. kukurūzų kruopų, 300g. tarkuoto parmezano, 70g. sviesto, 500ml. sultinio, 250ml. grietinėlės, 20ml. chereso, 2 šaukštai plaktos grietinėlės, šaukštelis obuolių acto, maltų baltųjų pipirų, muskato riešuto, druskos, riebalų..
Recepto vertinimas:
Pikantiška svogūnų sriubaIngridientai:500 g svogūnų, 3 šaukštai sviesto, 4 riekelės prancūziško batono, 1,5 l. daržovių arba mėsos sultinio, šaukštas miltų, 50 g tarkuoto parmezano sūrio, pagal skonį druskos, pipirų.Gaminimas Iš mėgstamų daržovių ar jautienos išvirkite sult..
Recepto vertinimas:
Artišokų salotos su parmezano sūriu
Artišokų salotos su parmezano sūriuIngridientai:4 porcijoms: 4 artišokai 2 citrinų sultys 1 didelė morka, supjaustyta plonais pagalėliais 1 nedidelis salieras, supjaustytas plonomis riekelėmis 60 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai 125 g..
Recepto vertinimas:
Artišokų salotos su parmezano sūriu
Artišokų salotos su parmezano sūriuIngridientai:4 porcijoms: 4 artišokai; 2 citrinų sultys; 1 supjaustyta plonais pagalėliais didelė morka; 1 supjaustytas plonomis riekelėmis nedidelis salieras; 60 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai; 1..
Recepto vertinimas:
Rizotas su porais ir parmezano sūriu
Rizotas su porais ir parmezano sūriuIngridientai:4 porcijoms: 90 g sviesto; 3 plonais griežinėliais supjaustyti nedideli porai; 350 rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 3 stiklinės (750 ml) verdančio daržovių sultinio; 100 g ką tik sutarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) sūrio; Dru..
Recepto vertinimas:
Rizotas su žirniais ir sūriuIngridientai:4 porcijoms: 500 g šviežių arba šaldytų žirnių; 60 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus; 3 stiklinės (750 ml) verdančio daržovių sultinio; 150 g gabalėliais supjaustyto kumpio; 1 smulkiai supjaustytas didelis svogūnas; 350 g rizoto ryžių;..
Recepto vertinimas:
Itališkas baklažanų ir mocarelos apkepas (Sniegos)
Itališkas baklažanų ir mocarelos apkepas (Sniegos)Ingridientai:2 dideli gabalėliai mocarelos (Mozzarella) sūrio; 2 baklažanai; 2 cukinijos; 3 kiaušiniai; 100 g miltų; 1 svogūnas; 2 indeliai konservuotų pomidorų; 150 g tarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano); aliejus kepimui; druska; pip..
Recepto vertinimas:
QuesadillasIngridientai:8 kukurūzų tortilijos, maždaug 10 cm skersmens; 100 g Mocarelos arba Parmezano arba Čederio sūrio; 2 šakelės citrininių melisų arba šviežių kalendrų; Aliejaus skrudinimui; Jei vartojate Parmezano sūrį- 1 išplaktas kiaušinis ir 1 valg. š. grietinėlės.Gamini..
Recepto vertinimas:
Varškiniai virtinukai su baravykų padažu
Varškiniai virtinukai su baravykų padažuIngridientai:Tešlai: 300 g varškės; 5 kiaušinių tryniai; 120 g miltų; 100 g parmezano (Parmigiano Reggiano) sūrio. Padažui: 2 nedideli svogūnai; 50 g sviesto; 1 šakelė rozmarino; 80 g šaldytų baravykų; 40 ml sauso baltojo vyno; 100 ml riebi..
Recepto vertinimas: