14 rezultatų ieškant "guliasas su makaronais"
Žuvies guliašas su kalendra Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 asmenims 800 g kietos žuvies (menkės, jūrų ešerio) filė Ryšelis ankstyvųjų svogūnėlių 2 dideli pomidorai 100 g agurkų 3 šaukštai aliejaus Šaukštelis druskos Maltų pipirų 3 šaukštai labai riebios grietinės ½ ryš..
Recepto vertinimas:
Guliašas rusiškai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 bekono kumpelis 2,5 stiklinės pieno 3 bulvės Gaminimas: Kumpį išmirkyti piene ir kepti orkaitėje kartu su bulvėmis 245 laipsnių temperatūroje. ..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba – guliašas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 0,5 l vandens (ir konservuoto sultinio kubelis) arba kaulų sultinio, 4 – 5 bulvės, 80 g lašinių, 3 šaukštai miltų, 1 svogūnas, 2 česnako skiltelės, druska, kmynai, pipirai, 200 g rūkytos naminės dešros arba jautienos kon..
Recepto vertinimas:
Jautienos guliašas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, 50 g riebalų, 2 svogūnai, šaukštas pomidorų padažas, šaukštas miltų, 100 g grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir pakepinti riebaluose. Tada apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų padažo, įpilti karšto v..
Recepto vertinimas:
Teksasietiškas guliašas Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 svogūnai, 500g bulvių, 200g morkų, 1 saliero, 3 šaukštai aliejaus, 2 česnako skiltelių, druskos, maltų juodųjų pipirų, žiupsnelio maltos aitriosios paprikos, 1 lauro lapo, 250g pomidorų tyrės, 250m..
Recepto vertinimas:
Sojos guliašas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100-150 g sojos kubelių;sūrių konservuotų kukurūzų;saujos džiovintų slyvų ;mėsos prieskonių;druskos;1 kubelio sultinuko;1 morkos;1 šaukštas grietinės;1 šaukštelis miltų (atskiesti vandeniu) Gaminimas: Sojos kubelius užplikyti ver..
Recepto vertinimas:
Kiškienos guliašas su grietinės padažu
Kiškienos guliašas su grietinės padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 jaunas kiškis (apie 1,8 kg) 2.1/4 l grietinės 3.20g. lašinukų kiaulės odos gabalėlis prieskoninių šakniavaisių 4.½ l mėsos sultinio 5.½ lauro lapelio 6.1 kadagio uoga 7.1 šaukštelis juo..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta pomidorų ir grietinės padaže [guliašas]
Jautiena, troškinta pomidorų ir grietinės padaže [guliašas] Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.50 g sviesto, 3.2-3 svogūnai, 4.1 šaukštas pomidorų tyrės, 5.1 šaukštas miltų, 6.100 g grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti 20-30g. sveriančiais kubelia..
Recepto vertinimas:
Vikos guliašas (4 asmenims) Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Mėsa (kiauliena, jautiena ar kitoks kumpis) 800 gSvogūnai &nb..
Recepto vertinimas:
Guliašas Patiekalo šalis: Rusija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: KiaulienaPomidoraiPaprikaPievagrybiaiSalierų lapaiSvogūnaiJuodieji pipirai Gaminimas: Viską šiek tiek pakepti, po to patroškinti. Tinka vartoti su: Bulvių koše ..
Recepto vertinimas:
Guliašas su ryžiaisIngridientai:500 g neriebios kiaulienos, 300 g ryžių, po 2 žaliosios, raudonosios ir geltonosios paprikos ankštis, 3 dideli gabaliukai konservuotos paprikos, vidutinio dydžio žalias agurkas, 2 rauginti agurkai, 3-4 pomidorai, 3 šaukštai pomidorų padažo, 3 šaukš..
Recepto vertinimas:
Mėsos guliašas su paprikomis (Jūratės)
Mėsos guliašas su paprikomis (Jūratės)Ingridientai:4 porcijos: 50g lašinukų, 100g svogūnų, 500g mėsos, 2 saldžiosios paprikos, 500g pomidorų, 2 v.š. saldžiosios paprikos miltelų, 1/2 a.š. čiobrelių, truputis cukraus, druskos, 1/8 l grietinės.Gaminimas Lašinukus ir svog�..
Recepto vertinimas:
Meksikietiškas guliašas (Ramunės)
Meksikietiškas guliašas (Ramunės)Ingridientai:2 vištienos krūtinėlės, saldžioji paprika, indelis ananasų, česnakas, 3 šaukštai pomidorų padažo.Gaminimas Vištieną ištrinti su prieskoniais ir supjaustyti juostelėmis. Papriką - juostelėmis, ananasus - gabaliukais. Vištieną kepti ..
Recepto vertinimas:
Vengriškas guliašasIngridientai:600 g. jautienos, 500 g. svogūnų, 450 g. grietinės, 2 šaukštai raudonojo vyno acto, 4 šaukštai kiaulinių taukų, 2 šaukšteliai maltų saldžiųjų paprikų, 2 grūstos česnako skiltelės, pusė šaukštelio maltų kmynų, 250 ml. jautienos sultinio, šauk..
Recepto vertinimas: