14 rezultatų ieškant "dilgeles"
Dilgėlių sriubaIngridientai: Dilgelių Mėsos sultinio 1 šaukšto miltų Sviesto Paruošimo būdas: Jaunas dilgėles perrinkti, nuplauti, nuplikyti verdančiu vandeniu. Patarčiau visa tai atlikti mūvint pirštines, nes kitaip nusidilginsite. Į užvirtą mėsos sultinį sudėti smul..
Recepto vertinimas:
Džiovintų morkų saldainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.200g džiovintų morkų, 2.300g razinų be kauliukų, 3.100g lazdynų riešutų arba sezamo sėklų, po 0,5 šaukštelio cinamono ir imbiero, citrina, stiklinė apkepintų avižinių dribsnių. Gaminimas: Riešutus sausoje kep..
Recepto vertinimas:
Salotos su jaunomis dilgėlėmis
Salotos su jaunomis dilgėlėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 - 3 salotų lapai, 10 jaunų dilgėlių, 10 griežinėlių agurko, 2 šaukštai natūralaus jogurto, 1 arb šaukštelis citrinos sulčių, druskos, pipirų. Gaminimas: Dilgėles nuplauti ir nuplikyti verdančiu vandeniu. Pa..
Recepto vertinimas:
Salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Lygiomis dalimis : špinatų lapai, dilgėlės, pienių lapai, 2-3 lapinės salotos, 1 kiaušinis, ridikėlių, užpilas - pagal skonį. Gaminimas: Dilgėles, pienes nuplikyti verdančiu vandeniu. Visas žalias daržoves suplėšyti, ridikėlius supja..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Jaunų dilgėlių; bulvių; svogūno; sviesto; druskos, pipirų; sultinio. Gaminimas: Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Sudėti smulkiai pjaustytas bulves, užpilti sultiniu ir virti kol bulvės suminkštės. Dilgelės nuplaut..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriubaIngridientai:500 g jautienos su kaulais 300 g jaunų dilgėlių 200 g rūgštynių petražolių 1 svogūnas 1/2 šaukšto miltų 1 šaukštas riebalų 2-3 kiaušiniai 3 šaukštai grietinės 3 l vandens truputis porų ir salierųGamini..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių salotos su graikiniais riešutais
Dilgėlių salotos su graikiniais riešutaisIngridientai:150 g jaunų dilgėlių lapų, 30 g graikinių riešutų, 30 g žalių svogūnų laiškų, acto arba citrinų sulčių, petražolių, druskos.Gaminimas Dilgėlių lapus nuplauname ir 5 min. palaikome karštame vandenyje, po to išimame ir nu..
Recepto vertinimas:
Grybų ir dilgėlių sriubaIngridientai:400 g šviežių grybų, 200 g bulvių, 100 g dilgėlių, 30-40 g sviesto, 100 g grietinės, druskos, krapų lapelių.Gaminimas Paruoštus šviežius grybus supjaustome, apkepiname svieste ir 30 min. verdame kartu su bulvėmis. Sudedame nuplautas ir sup..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriubaIngridientai:1 litras mėsos sultinio arba vandens, 500 g dilgėlių, 150 g rūgštynių, 1 morka, 1 petražolės šaknis, 2 svogūnai, žalių svogūnų laiškų, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai sviesto, 50 g grietinės, žalumynų, 2 kiaušiniai, laurų lapų, pipirų ži..
Recepto vertinimas:
Švediška dilgėlių sriuba (Nässelsoppa)
Švediška dilgėlių sriuba (Nässelsoppa)Ingridientai:600-700 g jaunų dilgėlių, svogūnų laiškų, 0,75 l vandens, 0,75 l sultinio, 40 g sviesto, 30 g miltų, 3 kietai virti kiaušiniai, pipirų, druskos, cukraus.Gaminimas Dilgėles gerai nuplaukite. Dideliame puode užvirkite vandenį, sum..
Recepto vertinimas:
TRINTA DILGELIŲ SRIUBAIngridientai:500 dilgelių,8 šaukštai miltų,120 g sviesto,druskos, pipirų,prieskonių sriubai.GaminimasDilgeles išplauti ir sudėti į verdanti vandenį. Virti kol suminkštės. Tada pertrinti per sietelį arba su sm..
Recepto vertinimas:
DILGĖLIŲ IR DARŽOVIŲ SRIUBAIngridientai:200 g šviežių dilgėlių lapų, 1 morka, 2 bulvės, 1-2 svogūnai, 1 šaukštas sviesto, petražolių ir mairūno lapelių, druskos.GaminimasĮ du litrus verdančio sultinio sudėti stambiai supjaustytas bulves, apkepintus svogūnus ir morkas, virti 5-1..
Recepto vertinimas:
OMLETAS SU DILGĖLĖMISIngridientai:-GaminimasSusmulkintas dilgėles ir svogūnus troškinti svieste, pasūdyti, užpilti dviem išplaktais kiaušiniais. Iškeptą omletą į stalą patiekti apibarstytą petražolėmis ir krapais...
Recepto vertinimas:
Sausainukai su dilgėlių kremuIngridientai:1 pakelis sūrių sausainių.100 g varškės,1 sauja dilgėlių,50 g sviesto,truputis druskos.Papuošimui:1 citrina,1 pomidoras,petražolių lapelių.GaminimasDilgėles nuplikome verdančiu vandeniu ir nusausiname.Varškę, dilgėles ir sviestą sumalame m..
Recepto vertinimas: