DILGĖLIŲ IR DARŽOVIŲ SRIUBA

Ingridientai:
200 g šviežių dilgėlių lapų,
1 morka,
2 bulvės,
1-2 svogūnai,
1 šaukštas sviesto,
petražolių ir mairūno lapelių,
druskos.
Gaminimas
Į du litrus verdančio sultinio sudėti stambiai supjaustytas bulves, apkepintus svogūnus ir morkas, virti 5-10 min. Prieš baigiant virti suberti supjaustytas dilgėles, mairūno ir petražolių lapelius.
Baigiant virti bet kurią daržovių ar mėsišką sriubą, įdėti susmulkintų dilgėlių lapų. Sriubą į stalą patiekti su žalumynais (krapais, petražolėmis).

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!