6 rezultatų ieškant "sugrusta"
Marinuota veršiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g veršienos, 2 šaukštai citrinos sulčių, 0,5 stiklinės alyvų aliejus, svogūnas, pipirų, lauro lapas, druskos, marinuotų obuolių griežinėlių. Gaminimas: Veršieną supjaustyti ir pamušti. Tada apšlakstyti sultimis. Alyvų aliej�..
Recepto vertinimas:
Ispaniškosios krevečių salotos
Ispaniškosios krevečių salotos Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500g. vidutinio didumo virtų krevečių; 2.2 dideli apelsinai; mažas salotų ryšulėlis, nedidelis smulkiai supjaustytas svogūnas; 3.2 šaukštai raudonojo vyno acto; 4.1/4 stiklinės alyvų aliejaus..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu)
Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu) Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400 g jautienos, 2.40 g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, 4.2 svogūnai, 5.1 šaukštas miltų, 6.150 g raugintų agurkų, 7.600 g bulvių, 8.50 g riebalų, 9.česnako, druskos, 10.pipirų, cukraus Gamini..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais
Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.400 g jautienos, 2.40 g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, 4.2 svogūnai, 5.1 šaušktas miltų, 6.150 g raugintų agurkų, 7.600 g bulvių, 8.50 g riebalų, česnako, druskos, pipirų, cukraus Gaminima..
Recepto vertinimas:
Įdaryti Stambulo baklažanai Patiekalo šalis: Turkija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g baklažanų, svogūnas, 2 pomidorai, 3 šaukštai aliejaus, 40 g morkų, 40 g salierų, 40 g paprikos, skiltelė česnako, ryšelis petražolių, čiobrelių, žiupsnelis pipirų, druskos. Gamin..
Recepto vertinimas:
Elnienos šašlykaiIngridientai:800 g elnienos, 4 šaukšteliai alyvuogių aliejaus, 80 g svogūnų, 80 g svogūnų laiškų, 300 g agurkų, 300 g pomidorų. Marinatui: 4 šaukštai vyno acto, 6-8 pipirų žirneliai, 40 g svogūnų, 8 skiltelės česnako, žiupsnelis cukraus, žiupsnelis druskos, ..
Recepto vertinimas: