12 rezultatų ieškant "darzovems"
Daržovės su šviežiais briedžiukais
Daržovės su šviežiais briedžiukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežių briedžiukų, 250 g morkų, 250 g žiedinių kopūstų, 250 g baltųjų ridikėlių, 1,5 šaukšto sviesto arba margarino, 1 šaukštas miltų, druskos, cukraus, l stiklinė vandens arba sultinio, krapų, laišk..
Recepto vertinimas:
Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..
Recepto vertinimas:
Marinuota stintaIngridientai: 1 kg stintos 0,5 stiklinės miltų 5-6 šaukštai aliejaus 2 stiklinįs vandens 1 stiklinė acto 50 g petražolių 2 šaukštai cukraus laurų lapelis morkų svogūnų pipirų druskos Paruošimo būdas: Nuvalytas žuveles nusausinti, pasūdyti, pav..
Recepto vertinimas:
Špinatų sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g špinatų, 2 – 3 bulvės, 1 morka, 1 svogūnas, 1 šaukštas riebalų, 2 l mėsos sultinio, 2 – 3 šaukštai grietinės, citrinos rūgšties, druskos. Gaminimas: Į verdantį mėsos sultinį sudėti pakepintus smulkiai supj..
Recepto vertinimas:
Itališkos salotos Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g. rūkyto kumpio ar dešros, 200 g. virtų bulvių, 20 g. raugintų agurkų, 100 g. svogūnų, 100 g. raugintų obuolių, 1,5 stiklinės majonezo. Gaminimas: Viskas supjaustoma siauromis juostelėmis, pasūdoma..
Recepto vertinimas:
Daržovės prie visko Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Šaldytos daržovės (kokias mėgstate) Faršas (koks patinka) Grietinė Pienas Miltai Sviestas Prieskoniai faršui Prieskoniai daržovėms Kiti mėgstami prieskoniaipagal skoni Gaminimas: Farša su prieskoniais dedame į keptuvę su trupuči..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..
Recepto vertinimas:
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos Ingridientai:Dešrelėms: 500 g kepenėlių 200 g širdžių 300 g plaučių100 g avienos riebalų žarnų (apie 1–1,5 m)druskos lauro lapųkvapniųjų pipirų grūdeliųjuodųjų pipirų grūdeliųaliejaus apkeptičiobreliųrozmari..
Recepto vertinimas:
Kepsneliai ant iešmoIngridientai:450g. maltos mėsos, 2 šaukštai susmulkintų žalumynų, 2-3 šaukštai grietinėlės, 1 šaukštas džiūvėsėlių, 1 šaukštas aštraus pomidorų padažo, mėsos prieskonių, pipirų, druskos, Padažui: 1 nedidelis baklažanas, 2-3 šaukštai pomidorų padaž..
Recepto vertinimas:
Bulviniai laiveliai su įdaru (foto)
Bulviniai laiveliai su įdaru (foto)Ingridientai:5 vidutinio dydžio bulvės, 100 g. cukinijos, 100 g. poro, 3 silkių filė, 3 kiaušinių baltymai, 1 vidutinio dydžio morka, 5 vidutinio dydžio pievagrybiai, 3 kiaušinio baltymai, prieskoniai daržovėms, 2 kiaušiniai, fermentinio sūrio. krakm..
Recepto vertinimas:
Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)
Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)Ingridientai:4 asmenims: Pusė pakelio lazanijos lakštų (250 g.), 200 g parmezano sūrio; 1 svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g jautienos faršo, 200 g pievagrybių, 0,5 stiklinės balto vyno, 0,5 stiklinės vandens, 3 ..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai:1 pakelio lazanijos lakštų (500 g.), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas,1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g faršo (galima 150 g kiaulienos ir 150 g jautienos), 15 g džiovintų grybų arba 200 g pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno,0.5 s..
Recepto vertinimas: