20 rezultatų ieškant "karciuju"
Triguba žuvienė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 asmenims 1,5 kg ešeriukų 2-3 bulvės Druskos Krapų Karčiųjų juodųjų pipirų Gaminimas: Ešeriukus padaliname į dvi dalis. Išvalome tik vidurius (žvynus ir galvą paliekame). Vieną žuvies dalį išverdame 2 litruose vandens. Druskos de..
Recepto vertinimas:
Makaronai su graikinių riešutų padažu
Makaronai su graikinių riešutų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g makaronų vandens druskos 1 šaukštas sviesto arba margarino Padažui: 75 g susmulkintų graikinių riešutų 25 g sviesto arba margarino 2 česnako skiltelės (išspausti) 200 ml grietinėlės ½ šaukštelis druskos..
Recepto vertinimas:
Žuvies barščiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 700 g žuvies 2 vidutinio dydžio burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai citrinos sulčių kvapniųjų pipirų 1 lauro lapelis cukrus karčiųjų pipirų druska Gaminimas: Grybus nuplauti ir kelioms valandoms ..
Recepto vertinimas:
Žuvies barščiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 700 g žuvies 2 vidutinio dydžio burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai citrinos sulčių kvapniųjų pipirų 1 lauro lapelis cukrus karčiųjų pipirų druska Gaminimas: Grybus nuplauti ir kelioms valandoms ..
Recepto vertinimas:
Keptos stintos marinateIngridientai: 1 kg mažų žuvelių, gali būti stintos druskos ir pipirų pagal skonį, apie 1/2 stiklinės miltų aliejaus kepimui Žuveles nuvalyti, nupjauti galvas ir išimti vidurius (galima jas pirkti šaldytas, jau paruoštas kepimui). Miltus sumaišyti su..
Recepto vertinimas:
Migdolinė boba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.15 kiaušinių, 2.1,5 stiklinės cukraus, stiklinė grūstų saldžiųjų migdolų, 3.15 karčiųjų migdolų, krakmolo. Gaminimas: Trynius ištriname su cukrumi, įmaišome migdolų, krakmolo ir iki putų suplaktų baltymų. Tešlą sudedame į ..
Recepto vertinimas:
Migdolų tortas I Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400 g sviesto, 2.8 kiaušiniai, 3.2 stiklinės cukraus, 4.200 g kapotų migdolų, 5.10 sutrintų karčiųjų migdolų, 6.400 g miltų. Gaminimas: Ištriname sviestą. Trintus su cukrumi trynius sumaišome su sviestu. Susmulkintus migdolus sudedam..
Recepto vertinimas:
Baltoji boba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.200 g sviesto, 2.16 kiaušinių, stiklinė cukraus, 3.1,5 stiklinės grietinėlės, 4.1,5 šaukšto mielių, 5.10 karčiųjų migdolų, 6.400 g miltų. Gaminimas: Sviestą ištriname ir sumaišome su tryniais, cukrumi, grietinėle, mielėmis, migdol..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
MARINUOTA PAPRIKA Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 stiklinės 9% acto, 3 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės cukraus, 1 šaukštas aliejaus, 1,5 šaukšto druskos. Gaminimas: Į iškaitintus stiklainius dedame lauro lapų, kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų žirnelių. Papriką perpjauname, ..
Recepto vertinimas:
UŽPILTA PAPRIKA Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2-3kg. paprikos, česnako, 6 stiklinės vandens, stiklinė cukraus, stiklinė aliejaus, 2-3 šaukštai druskos, 2 šaukšteliai citrinos rūgšties, kvapniųjų ir karčiųjų pipirų. Gaminimas: Iš visų nurodytų produktų, išskyrus papriką, i�..
Recepto vertinimas:
MARINUOTA PAPRIKA SU KOPŪSTAIS
MARINUOTA PAPRIKA SU KOPŪSTAIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 30 paprikos ankščių, 4-5 kopūstų gūžių (raudonųjų ar baltųjų), 5 šaukštai druskos, 7 šaukštai cukraus, vyno acto, lauro lapelių, kvapniųjų ir karčiųjų pipirų. Gaminimas: Kopūstus susmulkinti, išmaišyti su dru..
Recepto vertinimas:
Činakai Ingridientai: 0,5 kilogramo jautienos, 2 svogūnai, 3-4 bulvės, 2 morkos (arba salierai, pastarnokai), 3 skiltelės česnako, maltų karčiųjų pipirų, 1 arbatiniai šaukšteliai garstyčių, 2 valgomieji šaukšteliai grietinės, 50 gramų sviesto, druskos, riebalų..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su gelsve.Ingridientai:0,5 kg kiaulės nugarinės, 3 svogūno galvutės, 2 ankštiniai pipirai, maltų karčiųjų ir kvepiančiųjų pipirų, geras ryšelis Šviežių gelsvės lapų, aliejaus kepimui.Gaminimas Mėsą pasūdyti, įtrinti pipirais. Svogūną supjaustyti kubeli..
Recepto vertinimas:
Lenkiški migdolų sausainėliaiIngridientai:2 kiaušiniai, 200 g nuluptų maltų migdolų, 200 g cukraus, 3 lašai karčiųjų migdolų esencijos, cukraus pudros.Gaminimas Atskirti kiaušnių trynius ir baltymus. Baltymus suplakti. Likusius ingridientus išmaišyti kartu su kiaušinių tryniais ir..
Recepto vertinimas:
Smulkios žuvies žuvienė su citrina
Smulkios žuvies žuvienė su citrinaIngridientai:1kg smulkios žuvies (pūgžlių, ešerių), 3 laurų lapai, 3 svogūnai, kvapniųjų ir karčiųjų pipirų žirnelių, 1 gvazdikėlis, druskos, 150g. grietinės, 50g. sviesto, 3 šaukštai miltų, 1 citrina, petražolių lapelių.Gaminimas Ant puo..
Recepto vertinimas:
Makaronai su graikinių riešutų padažu
Makaronai su graikinių riešutų padažuIngridientai:300 g makaronų, vandens, druskos, 1 šaukštas sviesto arba margarino, Padažui: 75 g susmulkintų graikinių riešutų, 25 g sviesto arba margarino, 2 česnako skiltelės (išspausti), 200 ml grietinėlės, 1/2 šaukštelis druskos, 1/4 ..
Recepto vertinimas:
Silkių užkandis su džiovintomis slyvomis (Ramunės)
Silkių užkandis su džiovintomis slyvomis (Ramunės)Ingridientai:800 g sūdytos silkės, 200 g svogūnų, 200 g slyvų, 150 g žalių agrastų, 1 šaukštas razinų, 1 stiklinė pieno, 1 stiklinė vyno acto, 8-10 žirnelių karčiųjų pipirų, 8-10 žirnelių kvepiančiųjų pipirų, 1-2 laur..
Recepto vertinimas:
Niurnbergietiškas Kalėdų pyragas su medumi
Niurnbergietiškas Kalėdų pyragas su medumiIngridientai:70 g margarino; 250 g medaus; 200 g cukraus; 125 ml tamsaus alaus; 1 kiaušinis; ¼ arb. š. malto kardamono; ¼ arb. š. maltų gvazdikėlių; 1 nubrauktas arb. š. cinamono; 2 valg. š. romo; Trinta citrinos žievelė; 3 lašai karčių..
Recepto vertinimas:
Kalėdinės žvaigždės su abrikosų uogiene
Kalėdinės žvaigždės su abrikosų uogieneIngridientai:Apie 30 sausainių: 350 g miltų; 125 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; Trintos citrinos žievelės; Trintos apelsino žievelės; 4 tryniai; Žiupsnelis druskos; 125 g maltų migdolų; 3 lašai karčiųjų migdolų aliejaus; 1 valg. š. r..
Recepto vertinimas: