9 rezultatų ieškant "geltekliu"
Gelteklių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kr gelteklių, 2 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, 3 šaukštai sviesto, 10 – 12 graikinių riešutų, 2 šaukštai džiūvėsėlių, citrinos sulčių, druskos. Gaminimas: Gelteklius išvirti pasūdytame vandenyje, nulupti ir supjaustyt..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir gelteklių mišrainėIngridientai:2-3 virtos bulvės, 3 virtos gelteklės šaknys, 3 - 4 džiovinti grybai, 2 šaukštai majonezo, virtas kiaušinis, šaukštelis pyrago džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Virtos bulvės ir gelteklės šaknys supjaustomos griežinėliais. Džiovinti..
Recepto vertinimas:
Bulvių, morkų ir gelteklių sriuba
Bulvių, morkų ir gelteklių sriubaIngridientai:2 bulvės, 2 morkos, 100 g gelteklės šaknų, šaukštas miltų, stiklinė pieno, šaukštelis sviesto, petražolių lapelių, cukraus, druskos.Gaminimas Daržovės nuvalomos, supjaustomos gabaliukais ir verdamos pasūdytame vandenyje. Šauk�..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir gelteklių sriubaIngridientai:1,51 sultinio, 3—4 bulvės, 2—3 gelteklės, 40g lašinių, 50g pyrago, lauro lapas, 2 šaukštai grietinės, druskos.Gaminimas Bulvės ir gelteklės stambiai sutarkuojamos, sudedamos į verdantį sultinį ir 15 min. verdama ant silpnos u..
Recepto vertinimas:
Virta veršiena su daržovėmisIngridientai:600g veršienos, 600—800 g daržovių (morkų, gelteklių, kaliaropių, žiedinių kopūstų, salierų, žirnelių), 40 g sviesto, džiovinto lietuviško ar fermentinio sūrio, druskos.Gaminimas Mėsa dedama į verdantį, truputį pasūdytą vand..
Recepto vertinimas:
Troškinta aviena su daržovėmis
Troškinta aviena su daržovėmisIngridientai:600 g avienos su kaulais, 40 g riebalų, prieskonių, druskos, miltų apvoliojimui, 800 g įvairių daržovių: morkų, bulvių, ropių, pupų ar pupelių, gelteklių, moliūgų, pomidorų, svogūnų, porų (nebūtina imti visų rūšių daržoves).G..
Recepto vertinimas:
Triušienos troškinys su daržovėmis
Triušienos troškinys su daržovėmisIngridientai:1/2kg triušienos, 150 g triušio riebalų arba lašiniukų, prieskonių, druskos, 800 g įvairių daržovių (bulvių, morkų, salierų, porų, svogūnų, gelteklių, žaliųjų žirnelių, petražolių).Gaminimas Nuplauta, nusausinta ir sukapot..
Recepto vertinimas:
Virta višta su baltuoju padažu
Virta višta su baltuoju padažuIngridientai:1 kg vištienos, prieskoninių daržovių (morkų, salierų, petražolių, gelteklių), prieskonių (pipirų, lauro lapų, muskato), druskos, 1 stiklinė baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Išdarinėta ir gerai išplauta višta dedama į..
Recepto vertinimas:
GELTEKLIŲ SRIUBAIngridientai:400 g gelteklių šaknųšaukštas sviestošaukštas miltų2 šaukštai grietinės2 litrai mėsos sultinio ar prieskoninių daržovių nuoviropetražolių lapeliųdruskosrūgštiesGamini..
Recepto vertinimas: