Vištienos ir pupelių troškinys

Ingridientai:
1,5 kg vištos,
150g alyvuogių aliejaus,
1 svogūnas,
500 g pomidorų padažo,
800 g konservuotų raudonųjų pupelių,
10 g maltų raudonųjų pipirų,
200 g svogūnų laiškų,
koriandro, druskos.
Gaminimas
Vištą įtrinti druska, pipirais, supjaustyti į 10 dalių. Pašildyti augalinį aliejų ir jame kepti vištos gabaliukus iš visų pusių, kol paruduos. Svogūną nulupti, perpjauti į 4 dalis, plonai supjaustyti. Įberti į keptuvę, kur kepama višta. Įdėti pomidorų padažo, uždengti ir troškinti 20 minučių ant silpnos ugnies. Pupeles sudėti į kiaurasamtį, nusausinti. Po to pupeles įdėti į keptuvę su mėsa. Neuždengus kepti 10 minučių ant stiprios ugnies. Pabarstyti smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais ir koriandru.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!