21 rezultatų ieškant "cesnaku padazas"
Aguročių ikra Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g aguročių, 50 g pomidorų, 20 g. aliejaus, 50 g svogūnų, 2 g česnakų, druskos pipirų. Gaminimas: Nuvalytus aguročius sumalti mėsmale, sudėti į gilią keptuvę, įpilti aliejaus ir troškinti, kol jie suminkštės. Įdėti mėsmale mal..
Recepto vertinimas:
Libanietiška vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 150g. vištienos krutineles 1 kiaušinis 30g. miltu 25g. svogunu 10g. sviesto 10g. Maggi Texicana Salsa arba Maggi pomidoru padažo 10g. Maggi prieskoniu mišinio 1g. citrinos rugšties 5g. cesnaku 5g. žalumynu druskos 150g. virtu ryžiu..
Recepto vertinimas:
Pomidorų sriubaIngridientai : 4-5 prinokusių pomidorų 1 svogūno pusės stiklinės ryžių petražolių salierų pipirų saldžios paprikos miltelių alyvų aliejaus 1.5 l vandens česnakų Gaminimas: Pomidorus supjaustyti ir pakepinti alyvų aliejuje kol suminkštės, po to pe..
Recepto vertinimas:
Agurkinė sriuba Ingridientai: 400 gramų jautienos ar vištienos sriubos rinkinio 1 svogūno 1 didelės morkos 4 raugintų agurkų 2 didelės bulvės 1/2 stiklinės ryžių ar perlinių kruopų lauro lapų česnaku petražolių pipirų Gaminimas Iš sriubos rinkinio, svogūno, lauro la..
Recepto vertinimas:
Kepta cukinija su česnakuIngridientai: 1 cukinija prieskonių, gali būti "Vegeta" česnako miltų apvoliojimui aliejaus kepimui Gaminimas: Cukiniją supjaustome griežinėliais, apie 0,5 cm storio. Griežinėlius apibarstome prieskoniais ir apvoliojame miltais. Dedame į įkaitintą ..
Recepto vertinimas:
Kukurūzų ir krabų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 stiklinės šaldytų arba konservuotų kukurūzų grūdų 2.105g krabų mėsos vienas smulkiai supjaustytas tuščialaiškis česnakas 3.2 šaukštai vištienos sultinio miltelių 4.3 1/2 stiklinės vandens 5.3 šaukštai kukurūzų..
Recepto vertinimas:
Upėtakis, keptas su česnaku Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg žuvies,2.3 skiltelės česnako, maltų pipirų, 3.20 g sviesto, petražolių lapelių, 4.1 svogūnas, druskos. Gaminimas: Nupjovę upėtakiams galvas ir uodegas, išpjaukite file. Ištrinkite jas grūstu česnaku, pasūdykite ir a..
Recepto vertinimas:
Aliejinis ančiuvių užpilas salotoms
Aliejinis ančiuvių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 40g išdarytų ančiuvių arba be odos sūdytų kilkučių, 20g kietai virtų kiaušinių trynių, 10g preseliu išspaustų česnakų, 6g druskos, 1 g maltų juodųjų pipirų, 320g alyvų aliejaus, 60g..
Recepto vertinimas:
Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė
Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g vandens, 20g karpių, 20g lynų arba lydekų, 20g ešerių, 20g kuojų, 10g ungurio, 12g morkų, 12g svogūnų, 3g česnakų, 3g krapų, 3g petražolių, 100g sterko filė, 2g druskos,..
Recepto vertinimas:
Kalėdinė antis su spanguolių padažu
Kalėdinė antis su spanguolių padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2kg anties, 30g preseliu išspaustų česnakų, 20g druskos, 5g maltų kalendrų, 5g maltų pankolių sėklų, 2g maltų cinamonų, 2g maltų gvazdikėlių, 2g maltų imbierų, 2g maltų juodųjų pip..
Recepto vertinimas:
Rauginti agurkai Ingridientai: 10 kilogramų agurkų, 2 vienetai česnakų, 20 juodųjų serbentų lapų, 20 vyšnių lapų, 15 krienų, 15 krapų su stiebais, 4 šaukštai garstyčių grūdelių, 10 litrų vandens, 650 gramų druskos, 10 ąžuolo lapų Gaminimas Rauginimui parenkami ru..
Recepto vertinimas:
Konservuota paprika su česnakais
Konservuota paprika su česnakais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg saldžiosios paprikos (geriau - įvairių spalvų), stiklinė aliejaus, stiklinė acto (9 proc.), pusė stiklinės vandens, degtukų dėžutė rupios druskos, 10 šaukštų cukraus, 300 g česnakų, sus..
Recepto vertinimas:
Kaimiški pusryčiaiIngridientai:750 g bulvių 3 svogūnai 200 g rūkytos kiaulienos šoninės 30 g sviesto 3 kiaušinai 3 šaukštai pieno paprikos tarkuoto muskato 2 šaukštai šviežių česnakų laiškų druskos pipirųGaminimasŠvariai nupl..
Recepto vertinimas:
Topinambų salotos su pomidorais
Topinambų salotos su pomidoraisIngridientai:500 g topinambų, 400 g pomidorų, 2 česnakų skiltelės, 1 šaukštas citrinų sulčių, 3 šaukštai alyvų aliejaus, 12 žaliųjų alyvuogių, petražolių, druskos, maltų pipirų.Gaminimas Topinambus nuplauname, nulupame, supjaustome, sudeda..
Recepto vertinimas:
Kepta višta su citrinaIngridientai:1 višta, 50 g sviesto, malto imbiero, maltų pipirų, 3-4 česnakų skiltelės, druskos, 25 g brendžio (nebūtinai).Gaminimas Vištą nuplauname, nusausiname, įtriname iš vidaus ir iš išorės sviesto, prieskonių, susmulkintų česnakų mišiniu. Citr..
Recepto vertinimas:
Bulvienė su duona ir česnakuIngridientai:2—3 bulvės, svogūnas, lauro lapas, 1,5l vandens, šaukštelis miltų, druskos, 3 riekės juodos duonos be plutos, 4—5 skiltelės česnako, 50 g riebalų.Gaminimas Į vandenį sudedamos bulvės, susmulkintas svogūnas, lauro lapas, �..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir šviežiu bulvių sriuba
Pomidorų ir šviežiu bulvių sriubaIngridientai:1/2kg pomidorų, 3-4 šviežios bulvės, 1,5l. sultinio, bazilikų, petražolių lapelių. Skrebučiams: 4 riekės batono arba baltos duonos, 3 česnakų skiltelės, 30 g sviesto, arba alyvuogių aliejaus. Gaminimas Pomidorus nuplikome, nulupame o..
Recepto vertinimas:
Virta žuvis su česnakuIngridientai:500g žuvies, petražolių, saliero, 1 poras, 1 morka, lauro lapas, 2 kvapnieji pipirai, krapų, 1 galvutė česnako, vandens, druskos.Gaminimas Iš smulkmės su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais pasūdę išvirkite sultinį. Išvirusią smulkmę iš..
Recepto vertinimas:
Vištiena, kepta su petražolėmis ir česnaku
Vištiena, kepta su petražolėmis ir česnakuIngridientai:110 g sviesto, skiltelė grūsto česnako, 2 šaukštai smulkintų petražolių, citrinų sulčių, 4 vištų krūtinėlės, alyvuogių aliejaus, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Sumaišome sviestą su česnaku, petražolė..
Recepto vertinimas:
Agrastų, krapų ir česnakų padažas (Irenos)
Agrastų, krapų ir česnakų padažas (Irenos)Ingridientai:Lygiomis dalimis: agrastai, krapai, česnakai. Druskos pagal skonį. Gaminimas Visus ingredientus permalti mėsmale, įberti druskos ir išmaišyti. Sudėti į stiklainiukus ir laikyti šaldytuve. ..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos su avokadu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su avokadu ir pievagrybiaisIngridientai:4 porcijoms: 2 viščiuko krūtinėlės be kaulo ir odelės (apie 750 g) arba toks pat kiekis jau iškeptos vištienos Supjaustyti 2 česnakų laiškai 1 vidutinio dydžio avokadas 1 citrinos sultys 125 g nuvalytų ir riekelėmis supjaustyt..
Recepto vertinimas: