Kepta cukinija su česnaku
Ingridientai:1 cukinija
prieskonių, gali būti "Vegeta"
česnako
miltų apvoliojimui
aliejaus kepimui
Gaminimas:
Cukiniją supjaustome griežinėliais, apie 0,5 cm storio. Griežinėlius apibarstome prieskoniais ir apvoliojame miltais. Dedame į įkaitintą keptuvę ir apkepame iš abiejų pusių. Iškepusius dedame į lėkštę ir dar karštus apibarstome smulkiai sukapotu česnaku. Taip iškepta cukinija skanu valgyti su majonezo ir jogurto padažu. Kaip jį pasigaminti rasite galite surasti skiltyje "Užkandžiai".
Skanaus
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!