20 rezultatų ieškant "burokeliai 2bsu 2bcukinija"
Burokėliai prancūziškai Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400g virtų burokėlių, 20g aliejaus, 0,5 stiklinės raudonojo vyno, česnako, pipirų, druskos. Gaminimas: Nuvalyti burokėliai supjaustomi plonais grežinėliais ir aliejuje, užpylus raudonu vynu, pakaitin..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 virti rauginti burokėliai, 2 obuoliai, 6 šaukštai aliejaus, 2 svogūnai, Druska, Pipirai. Gaminimas: Burokėlius bei obuolius supjaustyti kubeliais. Aliejuje pakepinti griežinėliais supjaustytus svogūnus. Svogūnus kartu su aliejumi supilt..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su riešutais
Burokėlių salotos su riešutais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 virti parauginti burokėliai, 1 citrina, 2 svogūnai, 1 stiklinė riešutų (geriausiai lazdyno arba migdolai), 3 šaukštai aliejaus, Druska, Pipirai. Gaminimas: Burokėlius perpjauti pusiau ir išimti vidų. Supjaustytus svogūnu..
Recepto vertinimas:
Įdaryti burokėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 burokėliai. Įdarui: obuolys, konservuotų žaliųjų žirnelių, svogūnas, aliejaus, acto, cukraus, druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Burokėlius užpilti pasūdytu vandeniu ir 3 dienas laikyti šiltai. Morkas išvirti, nulupti ir s..
Recepto vertinimas:
Troškinti burokėliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g burokėlių, 10 g sviesto, 25 g svogūnų, 50 g padažo, 50 g grietinės acto, druskos. Gaminimas: Burokėliai gerai nuplaunami ir išverdami nenulupus. Paskui jie nulupami, sutarkuojami daržovių tarka, pridedama padažo, grietinės, pa..
Recepto vertinimas:
Žuvies barščiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 700 g žuvies 2 vidutinio dydžio burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai citrinos sulčių kvapniųjų pipirų 1 lauro lapelis cukrus karčiųjų pipirų druska Gaminimas: Grybus nuplauti ir kelioms valandoms ..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su grietine Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 800 g burokėlių, 200 g grietinės, 1 svogūnas, druskos, 1/2 šaukštelio kmynų, citrinos rūgšties, petražolių. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, sutarkuojami arba supjaustomi šiaudeliais, įberiama druskos, rūgšti..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su kmynais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g burokėlių, 100 g grietinės, 1 šaukštelis kmynų, cukraus, druskos. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, didesni perpjaunami pusiau arba į 4 dalis, sudedami į indą, užpilami sūrymu (40 g druskos l l. vandens), pas..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 burokėliai, 2 obuoliai, 1 šaukštas paruoštų krienų, 1/2 stiklinės grietinės, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, supjaustomi šiaudeliais arba stambiai sutarkuojami kartu su obuoliais. Prid..
Recepto vertinimas:
Raugintų burokėlių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l vandens, 3 vidutinio dydžio rauginti burokėliai, 1 svogūnas, 300 g grietinės, druskos, cukraus, lauro lapelių. Gaminimas: Į verdantį vandenį sudėti stambiai sutarkuotus raugintus burokėlius, svogūną, druskos, cukraus, laur..
Recepto vertinimas:
Karšti burokėliai su silkeIngridientai: 2-3 vierti burokėliai 1-2 silkės 2 svogūnai sauja džiovintų grybų aliejaus Gaminimas: Burokėkius supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti svogūnus. Silkės filė supjaustyti nedideliais gabalėliais. Džiovintus grybus iš vak..
Recepto vertinimas:
Rauginti burokėliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5kg burokėlių, 150g druskos, 4L vandens Gaminimas: Nedideli, raudoni, neperaugę burokėliai nuplaunami, pašalinus šaknis ir lapų liekanas, nulupami ir, dar kartą nuplovus, sudedami į švarų medinį arba emaliuot..
Recepto vertinimas:
BUROKĖLIAI RAUDONIEJI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg. burokėlių, 2 skiltelės česnako, kelios ruginės duonos plutelės, 0,5 šaukštelio kvapiųjų pipirų, lauro lapelis, 15g. druskos. Gaminimas: Burokėlius nuplauti, nulupti, dar kartą nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir sudėti..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su krienaisIngridientai:2 burokėliai, 2 obuoliai, 1 šaukštas paruoštų krienų, 0,5 stiklinės grietinės, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas Burokėliai išverdami, nulupami, supjaustomi šiaudeliais arba stambiai sutarkuojami kartu su obuoliais. Pridedama krienų, cukr..
Recepto vertinimas:
Baršteliai su ausytėmisIngridientai:700 g jautienos, 300 g burokėlių, 150 g prieskoninių daržovių (1 svogūnas, petražolių, krapų, saliero), 6 pipirai, 1 lauro lapelis, 20 g cukraus, citrinos rūgšties, 1 šaukštelis krakmolo, 2—3 riekelės džiovintos duonos, 2—3 ..
Recepto vertinimas:
Barščiai su baravykaisIngridientai:1—2 burokėliai, 4—5 džiovinti baravykai, 1 svogūnas, 1/2 stiklinės grietinės, lauro lapelių, kvepiančiųjų pipirų, druskos, 2l. vandens.Gaminimas Baravykai gerai nuplaunami ir išverdami. Juos išgriebus, į tą sultinį sukrečiami ..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su bananais ir putpelių kiaušiniais
Burokėlių salotos su bananais ir putpelių kiaušiniaisIngridientai:2 burokėliai, 2 bananai, 1 arbatinis šaukštelis cukraus, 2 šaukštai grietinės, 3-4 virti putpelių kiaušiniai.Gaminimas Salotoms tinka virti arba žali burokėliai. Burokėlius nuplauname (jeigu į salotas dėsime virtus -..
Recepto vertinimas:
Burokėlių apkepas su krienų padažu
Burokėlių apkepas su krienų padažuIngridientai:3 virti burokėliai; 2 svogūnai; 500 ml raugintų kopūstų; 1 stiklinė virtų pupelių; 200-300 g virtos mėsos; 2 stiklinės grietinės; 1 stiklinė krienų; 50 g sviesto; Druska ir pipirai; Aliejaus.Gaminimas Keptuvėje su sviestu pakepiname k..
Recepto vertinimas:
Burokėlių maltiniaiIngridientai:2-3 burokėliai; 1 valg. š. sviesto; ½ stiklinės manų kruopų; 2 valg. š. džiūvėsėlių; Grietinės; Truputis druskos.Gaminimas Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdomi ir užvirinami. Paskui beriamos man�..
Recepto vertinimas:
BUROKĖLIŲ SRIUBAIngridientai:1 vidutinio dydžio svogūnas, 5 vidutinio dydžio burokėliai, 3 morkos, 2 vidutinio dydžio pomidorai, 5 šaukšteliai sviesto,1 šaukštas alyvų aliejaus,1,2 l sultinio.Paskaninimui:6 šaukštai grietinės,3 šaukštai smulkintų graikinių riešutų,smulkintų svo..
Recepto vertinimas: