16 rezultatų ieškant "padazai pyragiukams"
Kopūstinukai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 gr. kopūsto (apie 1/4 gūžės)1 kiaušinis2 v. š. miltų1 v.š. kruopų (kokios mėsgtamiausios)2 v.š. kefyro1/2 arb. š. kepimo milteliųaliejaus kepimuidruskos, prieskonių (pagal skonį) Gaminimas: Kopūstą sumalti mėsmale su stambiausiu si..
Recepto vertinimas:
Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..
Recepto vertinimas:
Tradicinis fondue bourguignonne
Tradicinis fondue bourguignonne Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 560 g jautienos išpjovos, kepimo aliejaus Gaminimas: Supjaustykite jautieną į mažus gabalėlius. Įkaitinkite kepimo aliejų. Jis neturėtų užimti daugiau kaip pusę indo tūrio. Įsitikinkite, kad aliejus pasiekė reikiamą tem..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..
Recepto vertinimas:
Troškinta įdaryta veršienaIngridientai:600g. veršienos (nugarinės), prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, džiūvėsėlių, 1 stiklinė grietinės padažo (žiūrėti "padažai"). Įdarui: 2—3 riekelės pyrago, 1/2 stiklinės pieno, 20 g sviesto, 1 kiaušinis, 2 svog..
Recepto vertinimas:
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliaiIngridientai:600 g veršienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių apvoliojimui, 1 citrina, 40 g riebalų kepimui, 1 stiklinė riešutų padažo (žiūrėti "Padažai"), Įdarui: 200 g veršelio kepenų, 40 g sviesto..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiška virta įdaryta višta
Aukštaitiška virta įdaryta vištaIngridientai:1 kg vištienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1 stiklinė riešutų arba baltojo padažo (žiūrėti "Padažai"). Įdarui: vištos kepenėlės, skilvis, širdis, sparneliai ir truputis išimtos iš vidaus mėsos, 1 kiauši..
Recepto vertinimas:
Atominis troškinysIngridientai:Jautiena, virtos arba konservuotos pupelės, apvirtos morkos, aitrioji paprika, Vorčesterio ir sojų padažai, pomidorų padažas ( aštrus), krapai, petražolės, druska, čili pipiriukai, 5 pipirų mišinys.Gaminimas Mėsą supjaustyti kubeliais ir kep..
Recepto vertinimas:
Sicilietiškas Rikotos sūrio pyragas
Sicilietiškas Rikotos sūrio pyragasIngridientai:900 g. rikotos (ricotta) sūrio, 2/3 stiklinės cukraus, 1/3 stiklinės miltų, 6 kiaušiniai, 1/4 arbat. š. malto cinamono, 2 arbat. š. šviežiai nutarkuotos apelsino žievelės, 2 arbat. š. vanilės ekstrakto, 1/8 arbat. š. druskos.Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)
Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)Ingridientai:1 kg nugarinės, 1 šaukštas druskos, 1 šaukštelis cukraus, maltų pipirų, kvapniųjų pipirų, imbiero, gvazdikėlių. Įdarui: liežuvio griežinėlių, džiovintų obuolių ir slyvų, lieso kumpio arba dešros, faršo, troškintų grybų, sv..
Recepto vertinimas:
Jautiena drebučiuose (Ramunės)
Jautiena drebučiuose (Ramunės)Ingridientai:600 g virtos jautienos, 9 džiovintos slyvos, 1 indelis kukurūzų, 6-7 marinuoti agurkai , 1/2 virtos morkos, truputis petražolių, 5 stiklinės jautienos sultinio, 3 šaukštai želatinos.Gaminimas Želatiną išbrinkiname ir ištirpiname 1 stiklin..
Recepto vertinimas:
Citrininis varškės pyragas (foto)
Citrininis varškės pyragas (foto)Ingridientai:220g Philadelphia ar panašaus tepamo sūrio, 90g cukraus, 2 kiaušinių, 3 kiaušinių trynių, 2 citrinų tarkuotos žievelės, 100ml citrinos sulčių, 200ml riebios grietinėlės, 100 gramų sausainių, 50g sviesto, 100g šaldytų ar šviežių a..
Recepto vertinimas:
Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)
Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)Ingridientai:4 asmenims: Pusė pakelio lazanijos lakštų (250 g.), 200 g parmezano sūrio; 1 svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g jautienos faršo, 200 g pievagrybių, 0,5 stiklinės balto vyno, 0,5 stiklinės vandens, 3 ..
Recepto vertinimas:
Nicos salotosIngridientai:6 porcijos 1 kg bulvių, 375 g šparaginių pupelių, acto ir aliejaus užpilo su prieskoniais, 125 ml raudonojo vyno acto, 7-10 šakelės šviežių čiobrelių, 1 ryšelis šviežio daržinio builio, 6 kiaušiniai, 500 g vidutinio dydžio pomidorų, 2x200 g skardinės t..
Recepto vertinimas:
Paštetas su lašinukaisIngridientai:800 g kiaulės kepenų,200 g šaltai rūkytos šoninės (lašinukų),200 g riebios kiaulienos, 2 svogūnai,1 morka,2 kiaušiniai,100 g sviesto,2 piene mirkytos batono riekelės, druskos, pipirų, muskato rie..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai:1 pakelio lazanijos lakštų (500 g.), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas,1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g faršo (galima 150 g kiaulienos ir 150 g jautienos), 15 g džiovintų grybų arba 200 g pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno,0.5 s..
Recepto vertinimas: