20 rezultatų ieškant "valgis"

Žemaitiškas kastinys

Žemaitiškas kastinys Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1/2 l grietinės 1 šaukšt. sviesto 1/2 arb.šaukšt. kmynų ar kitų prieskonių druskos Gaminimas: Žemaitiškas kastinys - lengvas valgis iš grietinės bei sviesto su prieskoniais. Valgytas dažniausiai pasninkų..

Recepto vertinimas: 3

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 200 g miltų, 2 šaukštai aliejaus, 3/4 stiklinės šilto pieno, 20 g mielių, druskos. Įdarui: 2 šaukštai aliejaus, 150 g nedidelių šviežių grybų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 5 pomidorai, 10 šviežių a..

Recepto vertinimas: 1

Grybai, įdaryti ryžiais

Grybai, įdaryti ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių ūmėdžių arba pievagrybių, 2 šaukštai margarino, 1 stiklinė virtų ryžių 3 šaukštai nevirtų ryžių, 1 kiaušinis, 1 petražolė, druskos, tarkuoto sūrio, sviesto. Gaminimas: Atrinkti vidutinio didumo apvaliomis..

Recepto vertinimas: 0

Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis)

Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis) Patiekalo šalis: Estija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g lašiniukų, 1 svogūnas, 3 morkos, 0,5 griežčio, 1 petražolė arba saliero gabalėlis, 1/4 kopūsto gūžės, 5 bulvės, 0,5 1 vandens arba sultinio, 300 g konservuotų grybų, drusk..

Recepto vertinimas: 5

Kiaušinienė su grybais ir vištiena

Kiaušinienė su grybais ir vištiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g savo sultyse virtų grybų, 1 poras, 3 šaukštai margarino, l,5 stiklinės virtos arba keptos vištienos, 0,5 stiklinės šviežių žirnių arba konservuotų žirnelių, gabalėlis saliero, 3 kiaušiniai, 1 rūgštus obuol..

Recepto vertinimas: 0

Šiupinys

Šiupinys Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 kg nereiebios kiaulienos po pusę stiklinės miežinių kruopų, žirnių ir pupelių 5 bulvės 2-3 svogūnai prieskonių (pipirų, lauro lapų, kalendrų) šaukštas aliejaus svogūnams pakepinti druskos Gaminimas: Į puodą sudedamos kruopos, žirniai..

Recepto vertinimas: 5

Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais

Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g veršienos krūtininės be kaulų, druskos, česnako, 2.3 šaukštai margarino ar kitų riebalų, 3.300 g grybų, l šaukštelis petražolių lapelių, 4.3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 5.1 kiaušinis, druskos..

Recepto vertinimas: 0

Šiupinys

ŠiupinysIngridientai:1/2kg neriebios kiaulienos, po 1/2 stiklinės miežinių kruopų, žirnių ir pupelių, 1/2kg bulvių, 2—3 svogūnai, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, kalendrų), šaukštas aliejaus svogūnams pakepinti, druskos.Gaminimas Į puodą sudedamos kruopos, žirniai,..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos šlaunelės

Mėsos šlaunelėsIngridientai:800 g kiaulienos, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto svogūnams pakepinti, 1 šaukštas grietinės, prieskonių, žalumynų, druskos.Gaminimas Kiaulienos nugarinė prie šonkauliukų supjaustoma gabaliukais, išimami kauliukai (jie bus reikalingi šlaunelėms), m�..

Recepto vertinimas: 0

Kežas su aguonomis

Kežas su aguonomisIngridientai:400 g varškės, l/2 stiklinės grietinės, 1/2 stiklinės aguonų, druskosGaminimas Aguonos nuplaunamos, nuplikomos verdančiu vandeniu ir palaikomos, kad išbrinktų. Išbrinkusios aguonos nusausinamos ir sumalamos mėsmale arba sutrinamos grūstuvėje. Varškė ..

Recepto vertinimas: 0

Kastinys su varške

Kastinys su varškeIngridientai:300 g varškės, 100 g sviesto, 2 stiklinės grietinės, 1 stiklinė rūgusio pieno, kmynų, druskos.Gaminimas Sviestas gerai išsukamas. Varškė pertrinama pro sietelį. Į išsuktą sviestą dedama po šaukštą grietinės, pieno, varškės ir labai gerai išs..

Recepto vertinimas: 4

Kiaušinienė su bulvėmis

Kiaušinienė su bulvėmisIngridientai:6 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 4 bulvės, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Kiaušiniai išplakami su druska. Nuskustos, nuplautos bulvės sutarkuojamos, sukrečiamos į kiaušinius, supilamas pienas ir išmaišoma. Emaliuotas dubenėlis ar apkepo indas st..

Recepto vertinimas: 4

Pusmarškonė košė

Pusmarškonė košėIngridientai:1/2 kg bulvių, 1/2 stiklinės ruginių ar kvietinių miltų, 1/2 l. pieno, 100 g lašinių, 1 svogūnas, 1 šaukštas grietinės, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos į 3—4 dalis ir verdamos. Išvirusios nusunkiamos ir sugrūdamos, supila..

Recepto vertinimas: 4

Didžkukuliai (cepelinai)

Didžkukuliai (cepelinai)Ingridientai:1 kg žalių bulvių, 3—4 virtos bulvės, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Tada skystis nupilamas, o krakmolas sudedamas į tarkinius. Virtos bulvės sugrūdamos. ..

Recepto vertinimas: 0

Gauruotkiunkė

GauruotkiunkėIngridientai:5—6 bulvės, 300 g kiaulienos ar lašiniukų, 200 g džiovintų juodos duonos papenčių, vandens, druskos.Gaminimas Bulvės labai gerai nuplaunamos, išpjaunamos akutės ir neskustos supjaustomos skiltelėmis. Kiauliena ar lašiniai supjaustomi kubeliais, paspi..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai kukuliai

Bulviniai kukuliaiIngridientai:7—8 bulvės, 2 šaukštai miltų, 1 kiaušinis, 25 g sviesto, 1 šaukštas krakmolo, druskos.Gaminimas Su lupenomis išvirtos bulvės nulupamos ir sugrūdamos, suberiami miltai, įmušamas kiaušinis, sudedamas sviestas. Viskas greitai sumaišoma, padaromi ..

Recepto vertinimas: 3

Paprasti žirniniai blynai

Paprasti žirniniai blynaiIngridientai:2 stiklinės žirninių miltų, 3 stiklinės vandens, druskos, taukų kepimui.Gaminimas Iš miltų ir sūdyto vandens įmaišoma tešla, gerai išplakama, kad nebūtų sausų miltų ar gumulų, ir įkaitintuose riebaluose kepami blyneliai. Kai kurios šeimi..

Recepto vertinimas: 0

ANDALŪZIŠKA TRINTINĖ

ANDALŪZIŠKA TRINTINĖIngridientai:(nacionalinis ispanų valgis- gaspačo,gaivinanti šalta sriuba)500g pomidorų, 3 svogūnai2 didelės česnako skiltelės500g agurkų, 0,5 l vandens1 žalia saldžioji paprika2 šaukštai vyno acto2 &..

Recepto vertinimas: 0

ŠIUPINYS

ŠIUPINYSIngridientai:0,5 kg nereiebios kiaulienospo pusę stiklinės miežinių kruopų, žirnių ir pupelių5 bulvės2-3 svogūnaiprieskonių (pipirų, lauro lapų, kalendrų)šaukštas aliejaus svogūnams pakepintidruskosGami..

Recepto vertinimas: 0

Sveikas zuvies receptas

Sveikas zuvies receptasIngridientai:Geriausia 1 kg riebios žuvies: karpio, lašišos, upėtakio, šamo ir kt. Svogūnas, česnakas, ir kt. prieskoniaiGaminimasŽuvies gabaliukus reikia pamirkyti marinate, paruoštame iš citrinų sulčių (galima ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: valgis