Burokėlių maltiniai

Ingridientai:
2-3 burokėliai;
1 valg. š. sviesto;
½ stiklinės manų kruopų;
2 valg. š. džiūvėsėlių;
Grietinės;
Truputis druskos.
Gaminimas
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdomi ir užvirinami. Paskui beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose. Tiekiami su grietine.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!