20 rezultatų ieškant "buna"

Virtų bulvių blynai

Virtų bulvių blynai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 7-8 bulvės, kiaušinis, šaukštas miltų, šaukštas krakmolo, 3 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, druskos Gaminimas: Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsamale, suberiami miltai, krakmolas, įmušamas kiaušinis, pasūdoma, ..

Recepto vertinimas: 3

Paniruoti kepti grybai

Paniruoti kepti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, druskos, muskato riešuto arba pipirų, 3 šaukštai miltų, 1 kiaušinis, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, sviesto. Gaminimas: Grybų kepurėles nuvalyti, storesnes šiek tiek pasmulkinti, pabarstyti druska, muska..

Recepto vertinimas: 0

Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis

Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai reikia: 20 g sausų mielių (jei jų negausite, galima naudoti ir presuotas mieles, tik jų reikia imti dvigubai daugiau ir iš anksto išlaidinti), 4,5 stiklinės miltų, 2 stiklinių pasukų, 0,5 st..

Recepto vertinimas: 0

Kuskusas su glazūruotais baklažanais

Kuskusas su glazūruotais baklažanais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½-1 baklažanas, supjaustytas 2x2 cm kubeliais (galima naudoti ir šparagines pupeles ar pievagrybių griežinėlius) 2 smulkiai pjaustyti askaloniniai česnakai arba 1 dl smulkiai pjaustyto svogūno 1-2 pjaustytos skiltelės ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių kepsneliai

Daržovių kepsneliaiIngridientai: Įvairių virtų daržovių apie 500-600gr: (morkos, kopūstas, svogūnas, salieras, žirneliai, česnakas ir t.t.) prieskonių pagal norą (pipirai, petražolės, kukurma, krapai ir t.t.) 1 kiaušinis manų kruopos (0,5-1 stiklinė) Gaminimas: Daržove..

Recepto vertinimas: 0

Kuskusas su daržovėmis

Kuskusas su daržovėmis Ingridientai: Kuskuso 1 paprikos 1 nedidelės cukinijos 1 svogūno 1 /2 poro (arba nedidelis) 1 morkos 300g žiedinių kopūstų ar brokolio česnako baziliko druskos pipirų alyvuogių aliejaus kepimui Gaminimas: Išverdame kuskusą , paprastai ant dež..

Recepto vertinimas: 4

Sėmenų druska

Sėmenų druskaIngridientai: 1 stiklinė linų sėmenų druskos Gaminimas: Paimi linų sėmenis pakepini, įberi druskos, o kai atvėsta - smulkiai sumali ir pasūdai. Labai skanu valgyti su bulvėmis, kurios būna išvirtos su lupenomis..

Recepto vertinimas: 0

Meduoliukai

Meduoliukai Ingridientai: 3 šaukštų medaus, po 0,5 arbatinio šaukštelio cinamono ir imbiero, 4 gvazdikeliai, 300 g miltų, 1 šaukšto sviesto, 35 g cukraus, 1 kiaušinio, 1 kiaušinio baltymo (meduoliukams aptepti), 0,5 arbatinio šaukštelio sodos žiupsnelis citrinos rūg..

Recepto vertinimas: 4

Vafliai su aguonomis

Vafliai su aguonomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 kiaušiniai. 2.2 šaukštai grietinės, 3.1 šaukštas cukraus, 4.2 stiklinės pieno, 5.0,5 stiklinės aguonų, 6.50 g lašinių, 7.1,5 stiklinės miltų, druskos. Gaminimas: Kiaušinius išplakti, supilti pieną, cukrų, grietinę, aguonas,..

Recepto vertinimas: 3

Plikytiniai

Plikytiniai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 stiklinė miltų, 2.100 g sviesto, 3.1 stiklinė vandens, 4.4 kiaušiniai. Kremui: 5.180 g sviesto, 6.225 g cukraus, 7.100 g pieno, 8.1 kiaušinis, 9.1 šaukštelis prieskonių (vanilinio cukraus, citrinos ar apelsino tarkuotos žievelės). Gaminima..

Recepto vertinimas: 0

Kepti filė griežinėliai

Kepti filė griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jautienos filė, 100 g rūkytos šoninės, 10—15 nedidelių svogūnų, 4—5 baltos duonos riekės, sviesto, druskos, pipirų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti ją į 4—6 storus griežinėlius. K..

Recepto vertinimas: 0

Kalafijorai

Kalafijorai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 Kalafijoras 2vidutinių svogunu 2skilteliu cesnako 2dideles morkos 200ml grietinėlės grietines sviesto druskos pipirų sojos padažo Gaminimas: Nuplauname kalafijorą ir pasmulkine (nepjaustom o lauzom jis juk lengvai smulkinasi po šakele) dedam..

Recepto vertinimas: 4

OBUOLINIS SŪRIS

OBUOLINIS SŪRIS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 7 kg pjaustytų antaninių obuolių, 1,5 kg cukraus, riešutai (graikiniai, lazdyno, žemės riešutai, anakardžiai) Gaminimas: Ant supjaustytų obuolių supilti 1,5 kg. cukraus, išmaišyti mediniu šaukštu ir palikti v..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su fermentiniu sūriu

Omletas su fermentiniu sūriuIngridientai:6 kiaušiniai, 1 šaukštas sviesto arba aliejaus, 100 g tarkuoto fermentinio sūrio, maltų pipirų, druskos. Gaminimas Paruošiame ir iškepame omletą. Keptuvėje omleto viršų pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu, sulenkiame pusiau ir tuoj pat tie..

Recepto vertinimas: 4

Virtų bulvių blyneliai

Virtų bulvių blyneliaiIngridientai:3—4 virtos bulvės, kiaušinis, šaukštas miltų, šaukštelis krakmolo, 3 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, įberiama truputis miltų, krakmolo, įmušamas kiaušinis, p..

Recepto vertinimas: 4

Virtas rūkytas kumpis

Virtas rūkytas kumpisIngridientai:800g rūkyto kumpio, prieskonių ir prieskoninių daržovių, stiklinė krienų padažo (karšto).Gaminimas Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes kepamas būna per sūrus. Pirmiausia kumpis išmirkomas šaltame vandenyje. Iš jo išimamas ir dedamas į puod..

Recepto vertinimas: 5

Raugas

Raugas Ingridientai: 1/2 kilogramo ruginių miltų, 50 gramų mielių, 1—1,5 litro šilto vandens Gaminimas Ruginei juodai duonai išpurenti vartojamas tik raugas — paskutinio kepimo duonos tešlos 1/2—1 kilogramo didumo bandelė, kuri paliekama išplautame duonkubilyje ..

Recepto vertinimas: 3

Kvietinis ragaišis

Kvietinis ragaišisIngridientai:1kg stambiai maltų kvietinių nusijotų miltų, 3 stiklinės vandens arba pieno (galima pasukų, išrūgų), 12g druskos, 20g mielių, 50 g cukraus.Gaminimas Vanduo arba pienas pašildomas. Atskirai stiklinėje ištrinamos mielės su cukrumi, supilamos į pieną,..

Recepto vertinimas: 0

TRISPALVIS PYRAGAS

TRISPALVIS PYRAGASIngridientai:4 KIAUŠINIAI100 G. ALIEJAUS1 STIK. CUKRAUS2 STIK. MILTŲ1 PAKELIS KISIELIAUSKEPIMO MILTELIU(PAKELIS)3 ŠAUKŠTAI KAKAVOSGaminimasKIAUŠINIUS IŠPLAKTI SU CUKRUMI.SUPILTI ALIEJŲ.PASKUI MILTUS SUMAIŠYTI SU KEPIMO MILTELIAIS IR PADALINTI Į TRIS DALIS.Į PIRMÄ„ DĖT..

Recepto vertinimas: 5

Valdorfo salotos

Valdorfo salotosIngridientai:0.4 kg raudonojo kopūsto,0,2 kg obuolių,0,2 kg vynuogių,0,1 kg olandiško sūrio,0,5 l braškinio jogurto,2 val. šaukš. majonezo,truputį druskos.GaminimasRaudonąjį kopūstą sutarkuoti tarką kuo stambiau, arba supjaustyti. Per puse perpjauti vynuoges, obuolius s..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: buna