20 rezultatų ieškant "balto vyno puncas"

VIŠČIUKAS SU PELETRŪNU

VIŠČIUKAS SU PELETRŪNU Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 viščiukų broilerių filė 50 ml balto vyno acto 50 ml vandens 1 svogūnas 1 arbatinis šaukštelis peletrūno 1 arbatinis šaukštelis druskos ¼ arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų 200 ml grietinės Gaminimas: Filė supjaustykit..

Recepto vertinimas: 0

Jūrų velnias

Jūrų velnias Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros velnias Sviestas Aliejus virimui (neutralus) Miltai Pakepintos sezamo sėklos Sezamo aliejus ½ stiklinės balto vyno ½ citrinos kmynai druska salotos pomidorai Gaminimas: Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskri..

Recepto vertinimas: 4

Plekšnės su vynuogėmis

Plekšnės su vynuogėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms  8 plekšnių filė (kiekviena po 100 g) 300 g žaliųjų vynuogių 100 g raudonųjų vynuogių 2 citrinų sultys 100 g sviesto 3 kiaušinių tryniai 200 ml sauso balto vyno 3 šaukšteliai apelsinų likerio 1 šauk..

Recepto vertinimas: 0

Įsimylėjęs vėžys

Įsimylėjęs vėžys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: (2 porcijoms)4-6 virti vėžiai1 svogūnas1 šaukštas sviesto arba margarino50 ml sauso balto vyno0,5 šaukštelio Dijon garstyčių1-2 šaukštai pomidorų pastos2-3 šaukšteliai Demerara cukraus1 pomidoras100 ml liesos grietinėlės Gaminim..

Recepto vertinimas: 5

Lazanija

Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..

Recepto vertinimas: 4

Krevečių pyragas

Krevečių pyragas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai 250 ml (150 g) kvietinių miltų 100 g sviesto arba margarino 1,5 valgomojo šaukšto šalto vandens ½ žiupsnio druskos ½ arbatinio šaukštelio cukraus Įdarui 300 g nuvalytų krevečių 4 kietai virti susmulkinti kiaušiniai 100 ml ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu

Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tai tikrai šventinė sriuba, kurią galima išvirti iš anksto. Atėjus svečiams ją tereikia pašildyti ir įdėti vėžių uodegėlių. 1 poras 1 cukinija 1 kg pomidorų 300 ml balto vyno 300 g gabalėliais supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..

Recepto vertinimas: 4

Lydeka balto vyno padaže

Lydeka balto vyno padažeIngridientai:1 kg lydekos, 85 g grietinės, 150 g sviesto, 2 šaukštai miltų, stiklinė balto vyno, stiklinė vandens, 60 g svogūnų, 100 g grybų, 0,5 šaukšto druskos, 0,5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų, 2 tryniai.Gaminimas Nuvalytą ir išdarinėtą ..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su špinatais

Lašiša su špinataisIngridientai:1,2kg. lašišos filė, 0,5kg. špinatų, 3 česnako skiltelės, 3/4 stiklinės grietinės, 1 taurė balto vyno, aliejaus.Gaminimas Lašišos filė supjaustyti porcijomis, pabarstyti druska ir pipirais ir apkepinti iš abiejų pusių. Nupjauti špinatų stiebus. A..

Recepto vertinimas: 0

Kario padažas

Kario padažasIngridientai:alyvuogių aliejus, sviestas, 2-3 obuoliai, vienas didelis svogūnas, 1-2 skiltelės česnako, 1 šaukštelis kario, 1 stiklinė balto vyno, 0,5 šaukštelio krakmolo, prieskoniai sriubai, cukrus, ananasų sultys, tiršta grietinė.Gaminimas Alyvų aliejuje ir ..

Recepto vertinimas: 0

Kalmarai balto vyno padaže

Kalmarai balto vyno padažeIngridientai:400 g. išvalytų kalmarų, 1 svogūnas, 200 g. grietinės, 100 g. sauso balto vyno.Gaminimas Kalmarus dėti į šaltą vandenį ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukietėti). Išvirtus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supja..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)

Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)Ingridientai:4 asmenims: Pusė pakelio lazanijos lakštų (250 g.), 200 g parmezano sūrio; 1 svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g jautienos faršo, 200 g pievagrybių, 0,5 stiklinės balto vyno, 0,5 stiklinės vandens, 3 ..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Cortina"

Tortas "Cortina"Ingridientai:150 g sausainių, 50 g sviesto arba geros kokybės margarino, 3 pak. vanilinio cukraus, 1 pak. citrinų želė, 1,8 l balto vyno arba vandens, 200 g cukraus, 200 g varškės arba balto sūrio, 4 valg. šaušt. citrinų sulčių, 1/2 l grietinės (grietinėlės), 1 arbat...

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Tiramisu“ su kiviais

Tortas „Tiramisu“ su kiviais Ingridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai; 80 g cukraus pudros; Žiupsnelis druskos; 50 g miltų; 50 g krakmolo; Žiupsnelis kepimo miltelių; 1 valg. š. vyšnių arba kitokio mėgstamo likerio. Įdarui: 4-5 valg. š. abrikosų arba persikų uogienės; 6-8 kivi..

Recepto vertinimas: 1

KALMARAI BALTO VYNO PADAŽE

KALMARAI BALTO VYNO PADAŽEIngridientai:400g išvalytų kalmarų1 svogūnas200g grietinės100g sauso balto vynoGaminimasKalmarus dėti į šaltą vandenį ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukietėti). Išvirtus..

Recepto vertinimas: 5

PAPRIKOS SALOTOS SU SKREBUČIAIS

PAPRIKOS SALOTOS SU SKREBUČIAISIngridientai:4 riekelės baltos duonos,800 g įvairių spalvų paprikos,600 g prinokusių pomidorų,100 g svogūnų,3 kietai išvirti kiaušiniai,8 šaukštai aliejaus,0,5 citrinos,5 šaukštai balto vyno act..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

LazanijaIngridientai:1 pakelio lazanijos lakštų (500 g.), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas,1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g faršo (galima 150 g kiaulienos ir 150 g jautienos), 15 g džiovintų grybų arba 200 g pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno,0.5 s..

Recepto vertinimas: 4

SALDUSIS VALENTINAS

SALDUSIS VALENTINASIngridientai:Biskvitui:6 kiaušiniai,1 stiklinė cukraus,1/2 stiklinės krakmolo,1/2 stiklinės miltų,1 šaukštelis acto,1 šaukštelis kepimo miltelių,1/2 citrinos.Kremui:1 indelis kondensuoto nesaldinto pieno,2 pakeliai grietinėl&#..

Recepto vertinimas: 0

karstas ir saltas Vaisiu fondiu

karstas ir saltas Vaisiu fondiuIngridientai:karstam fondiu: balto/juodo sokolado ( 200g);70g sviesto;70g grietineles;saltam fondiu: desertines plaktos grietineles;vanilinio cukraus pudros;Vaisius ir uogas renkames pagal sezona ir megiamuma:braskes, avietes, apelsinai (lupti; isdalinti skiltelemis);a..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: balto vyno puncas