Lašiša su špinatais

Ingridientai:
1,2kg. lašišos filė,
0,5kg. špinatų,
3 česnako skiltelės,
3/4 stiklinės grietinės,
1 taurė balto vyno,
aliejaus.
Gaminimas
Lašišos filė supjaustyti porcijomis, pabarstyti druska ir pipirais ir apkepinti iš abiejų pusių. Nupjauti špinatų stiebus. Aliejuje apkepinti smulkintą česnaką, pridėti špinatų. Kepant maišyti. Užpilti balto vyno ir grietinės, dar patroškinti apie 2 min. Špinatus sudėti į didelę lėkštę, ant jų - žuvį ir papuošti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!