Lydeka balto vyno padaže
Ingridientai:1 kg lydekos,
85 g grietinės,
150 g sviesto,
2 šaukštai miltų,
stiklinė balto vyno,
stiklinė vandens,
60 g svogūnų,
100 g grybų,
0,5 šaukšto druskos,
0,5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų,
2 tryniai.
Gaminimas
Nuvalytą ir išdarinėtą lydeką supjaustyti gabaliukais, truputį apkepinti svieste, apibarstyti miltais, užpilti vynu ir vandeniu (skystis turi apsemti žuvį), sudėti svogūnus, grybus, druską, prieskonius ir virti ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Baigiant virti į sultinį supilti grietinę ir trynius.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!