9 rezultatų ieškant "valgomuju"
Troškintos morkos su džiovintomis slyvomis ir medumi
Troškintos morkos su džiovintomis slyvomis ir medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 morkų, 2 valgomųjų šaukštų medaus, šaukšto razinų, 6-7 džiovintų slyvų, pieno, sviesto. Gaminimas: Nuskustas morkas supjaustykite smulkiais kubeliais ir troškinkite piene su sviestu, kol bus ..
Recepto vertinimas:
Saldi sriuba su vyšniomisIngridientai: 200g makaronų (ragučių) 1kg vyšnių pusės stiklinės cukraus 3 valgomųjų šaukštų krakmolo Paruošimo būdas: Užvirti vandenį , įberti cukraus ir sudėti vyšnias be kauliukų . 5 minutes virti . Mažame kiekyje šalto vandens ištirpin..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos šašlykas Ingridientai: 1 kg kalakutienos filė 0,5 l kefyro 2 svogūnų galvutės česnako arba poros šaukštų česnako granulių Santa Marijos vištienos prieskonių 2 valgomųjų šakštų alyvų aliejaus. Gaminimas: Mėsa supjaustoma gabalėliais, svogūnai žiede..
Recepto vertinimas:
Makaronai grietinėlės padaže Ingridientai: 1 pokelio makaronų 3 kubeliai sultinio 1 indelio grietienėlės 1 galvos svogūno 1 valgomas šaukšto miltų 2 valgomųjų šaukštų sviesto 100-150 g tarkuoto fermentinio sūrio pipirų drusko krapų Gaminimas: Makaronus išvirti ..
Recepto vertinimas:
Džiovintvaisinis pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 stiklinių miltų; 1 stiklinės vandens; 200–300 g džiovintų vaisių; 3 valgomųjų šaukštų aguonų; nubraukto arbatinio šaukštelio sodos; arbatinio šaukštelio obuolių acto; 2 valgomųjų šaukšt..
Recepto vertinimas:
Spalvingos daržo salotosIngridientai:8 porcijos 1 lapinės cikorijos galvutė (apie 150 g), 2 cikorijos galvutės 9api 150 g), 1 nedidelė garbanotųjų salotų galvutė (apie 300 g), 125 g sultenių, 125 g gražgarščių, 5-7 šakelės šviežio baziliko, 5-7 šakelės šviežio pelerūno, 1 nedi..
Recepto vertinimas:
Turkiškai įdaryti moliuskaiIngridientai:1,5 kg stambių valgomųjų moliuskų, 750 g svogūnų, 100 g ryžių, 100 g alyvų aliejaus, 75 g Korinto razinų, 50 g v algomųjų pušies kankorėžių sėklų, pipirų, cinamono, druskos.Gaminimas Moliuskus nuplaukite, nuvalykite, atidarykite kriaukles..
Recepto vertinimas:
Čilietiškas vėžiagyvių apkepas (Chupe)
Čilietiškas vėžiagyvių apkepas (Chupe)Ingridientai:400 g sužiedėjusios duonos minkštimo, 0,5 l pieno, 60 g sviesto, 500 g bulvių, 2 l valgomųjų moliuskų, 6 langustai, 3 krabai, druskos, pipirų, 50 g baltųjų svogūnų, 70 g tarkuoto fermentinio sūrio, 1 arbatinis šaukštelis petražo..
Recepto vertinimas:
Marinuoti moliuskai pagal Peru tradicijas
Marinuoti moliuskai pagal Peru tradicijasIngridientai:3 l. valgomųjų moliuskų, 10-12 žalių citrinų, petražolių, 150 g baltųjų svogūnų, 50 g mažų žaliųjų svogūnų, Kajeno pipirų.Gaminimas Moliuskus nuplaukite, suberkite į karštą vandenį, kad atsidarytų (vanduo neturi užvirti..
Recepto vertinimas: