12 rezultatų ieškant "alus"
Natūralus keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 180 g viščiuko, 5 g vištinių taukų, 5 g sviesto, 40 g mėsos sulčių, 100 g priedo, druskos. Gaminimas: Nuvalytą viščiuką pasūdykite ir apkepkite įkaitintuose riebaluose iki gražios spalvos. Paskui statykite į orkaitę ir b..
Recepto vertinimas:
Natūralūs kiaulienos maltiniai su svogūnais
Natūralūs kiaulienos maltiniai su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 110 g kiaulienos, 10 g vandens, 15 g kiaulės taukų, 50 g mėsos sulčių, 10 g svogūnų, 100 - 150 g priedo, pipirų, druskos. Gaminimas: Į maltą kiaulieną pridėkite pipirų, druskos, įpilkite šalto sultinio arb..
Recepto vertinimas:
Natūralus muštinis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 160 g jautienos, 10 g sviesto, 50 g mėsos sulčių, 15 g krienų, 150 g priedo, pipirų, druskos. Gaminimas: Jautieną supjaustykite 2 cm storumo gabalėliais, išmuškite, pasūdykite, dėkite į įkaitintą keptuvę su sviestu ir kepkite 15 mi..
Recepto vertinimas:
Juodos duonos alus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kepalas juodos duonos, 50 g mielių, 10 g apynių spurgų, 10 l vandens. Gaminimas: Duonа supjaustome riekėmis, išdžioviname ir paskrudiname. Jeigu norime, kad alus būtų tamsesnis, duoną skrudiname labiau. Vandenį užviriname su apy..
Recepto vertinimas:
Plačiųjų lakštinių apkepas su aviena ir karameliniu alaus padažu
Plačiųjų lakštinių apkepas su aviena ir karameliniu alaus padažu Ingridientai:Apkepui:100 g kapotos avienos 50 ml „Švyturio Baltijos“ tamsiojo alaus 50 g aliejaus 100 g cukinijų 100 g baklažanų 100 g padažo (bešamelio)100 g fermentinio sūrio3 česnako skiltelių&..
Recepto vertinimas:
Natūralus kiaulienos muštinis (karbonadas)
Natūralus kiaulienos muštinis (karbonadas)Ingridientai:600 g kiaulienos nugarinės, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių, riebalų kepimui, 20 g sviesto užpylimui, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Kiaulienos nugarinė supjaustoma 2 cm storio gabalais su šonkauliuku. Šonkauliukas apskutamas (ap..
Recepto vertinimas:
Aluje troškinta antisIngridientai:1 antis; 1 obuolys; 1 sauja razinų; 1 svogūnas; 1 stiklinė virtų ryžių; Druskos ir kvapiųjų pipirų; Muskato riešuto; Baziliko; 500 ml tamsaus alaus; 100 g majonezo; 100 g sūrio.Gaminimas Antį gerai išplauti. Smulkiai supjaustyti obuolį, nuplauti razi..
Recepto vertinimas:
ANTIS ALUJEIngridientai:1 antis1 obuolys1 sauja razinų1 svogūnas1 stiklinė virtų ryžiųdruskoskvapiujų pipirųmuskato riešutobaziliko0,5 l tamsaus alaus100 g majonezo100 g sūrioGaminimasAntį gerai išpalauti. Smulkiai supjaustyti obuolį, ..
Recepto vertinimas:
KADAGIŲ ALUSIngridientai:8 l vandens250g džiovintų kadagio uogų1 sauja sausų apynių konkorežių10g mielių500g cukrausGaminimasKadagius ir apynius užpilti vandeniu ir pusę valandos, nuolat maišant virti ant silpnos ugnies. Perkošti, sud&..
Recepto vertinimas:
Natūralūs žirneliai IIngridientai:1 l vandens, šaukštelis druskos, 0,5 šaukštelio cukrausGaminimasIšgvildentus žirnelius, užpylus šaltu vandeniu, kaitinti iki 90° C ir išlaikyti tokioje temperatūroje 4 min. Išgriebus iš vand..
Recepto vertinimas:
Sumuštiniai su jautienaIngridientai:4 riekelės duonos,30g sviesto, 2 šk. aštrių garstyčių,250g jaučio arba veršio kepenėlių,4 marinuoti agurkėliai,50g svogūnų,2 šk. tarkuotų krienų,salotų lapų.Padaža..
Recepto vertinimas:
SENOVINIS ALUSIngridientai:800 ml alaus,2 kiaušinio tryniai,5 g sviesto,10 g ruginės duonos,2 g druskos,120 ml grietinėlės.GaminimasAlus su duona verdami 3 min. Duona išimama, dedamas sviestas ir užverdama. Tryniai ištrinami su druska. Į karštą al..
Recepto vertinimas: