20 rezultatų ieškant "naudoti"
Vaisių kisielius Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 porcijos1/2 stiklinės aviečių, serbentų ar obuolio,šaukštelis cukraus,šaukštelis krakmolo,3/4 stiklinės vandens. Gaminimas: Uogas nuplaukite, nulupkite obuolio žievelę, užpilkite vandeniu, įberkite cukraus ir virkite. Vaisius susmulkin..
Recepto vertinimas:
Morkų salotos su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 smulkiai tarkuotos morkos, 1 morka, 1 obuolys (rūgštus), Kelios skiltelės česnako, 2 šaukštai grietinės, Virtas kiaušinis, Žalumynai. Gaminimas: Tarkuotas morkas, tarkuotą obuolį ir smulkintą česnaką sumaišyti ir užpilti ..
Recepto vertinimas:
Karšta meilė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: (2 asmenims)Ledai100 ml pieno75 ml plakamos grietinėlės2 kiaušinių tryniai 1 šaukštas gliukozės 50 g cukraus1 šaukštelis vanilės cukraus (su tikrąja vanile).Neturėdami laiko galite naudoti ir pirktus vanilinius ledus.Padažas100 g šaldytų..
Recepto vertinimas:
Dvigubos širdys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: (15 vnt.) 500g 1 lakštas šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlosPapuošimui1 kiaušinio baltymas100 g Demerara cukrausĮdarui200 g paprasto Filadelfijos sūrio arba galite naudoti varškės kremą60 g cukraus miltelių žiupsnelio raudonų ma..
Recepto vertinimas:
Svogūnų bokšteliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g virtos mėsos, Stiklinė grietinės, 2 dideli svogūnai, keli mažesni, 50g sviesto, 1 kiaušinis, Mėsos prieskoniai. Gaminimas: Nuvalius svogūnus, nupjauti viršūnes. Taip paruoštus svogūnus pavirinti grietinėje, po to juos suskirsty..
Recepto vertinimas:
Grybų sviestas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g sviesto, 3 šaukštai kapotų troškintų grybų, 3 šaukštai trintų svogūnų, druskos. Gaminimas: Sviestą išsukti iki purumo. Grybus patroškinti savo sultyse, kol grybai nusausės. Įdėti sutrintus svogūnus ir išmaišyti. Gautą masę ..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių mišrainė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 - 300 g. pievagrybių, 3 - 4 pomidorai, 1 obuolys, 1 morka, 3 šaukštai alyvų aliejaus, 1 šaukštas grybų nuoviro, 0,5 citrinos sultys arba 1 šaukštas obuolių sulčių, druskos, cukraus, garstyčių, 1 poras arba 1 mažas svogūnas, ..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 20 didelių bulvių, druskos Įdaras I 500 gramų jautienos nugarinės, 1 kiaušinio, 1 svogūno, pipirų, druskos, mairūno, Poros skiltelių česnako Įdaras II 400 gramų varškės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas sviesto, druskos, 2 šaukštai s..
Recepto vertinimas:
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis
Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai reikia: 20 g sausų mielių (jei jų negausite, galima naudoti ir presuotas mieles, tik jų reikia imti dvigubai daugiau ir iš anksto išlaidinti), 4,5 stiklinės miltų, 2 stiklinių pasukų, 0,5 st..
Recepto vertinimas:
Garsusis Šilutės šokoladinis pyragaitis
Garsusis Šilutės šokoladinis pyragaitis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Biskvitui reikia: 90 g cukraus, 30 g maltų migdolų, 30 g kvietinių miltų D500, 2 kiaušinių, 2 šaukštų alyvų aliejaus Drėkinimui reikia: 100 g cukraus, 100 g vandens, 30 ml Krupniko, ..
Recepto vertinimas:
Želė skanumėlis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 spalvų ir skonių želė pakeliuose 2 šaukštų želatinos 1 indelio saldaus kondensuoto pieno šaukštelio vanilinio cukraus Geltonos želė užpilui – 0,3 kg konservuotų persikų, mangų, kriaušių, pjaustytų apelsinų ar mandarinų..
Recepto vertinimas:
Ledai karšta meilė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Ledai: 100 ml pieno 75 ml plakamos grietinėlės 2 kiaušinių tryniai 1 šaukštas gliukozės 50 g cukraus 1 šaukštelis vanilės cukraus (su tikrąja vanile). Neturėdami laiko galite naudoti ir pirktus vanilinius ledus. Padažas:100 g šaldyt�..
Recepto vertinimas:
Kuskusas su glazūruotais baklažanais
Kuskusas su glazūruotais baklažanais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½-1 baklažanas, supjaustytas 2x2 cm kubeliais (galima naudoti ir šparagines pupeles ar pievagrybių griežinėlius) 2 smulkiai pjaustyti askaloniniai česnakai arba 1 dl smulkiai pjaustyto svogūno 1-2 pjaustytos skiltelės ..
Recepto vertinimas:
Morkos imbiero marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 gr morkų plonais griežinėliais Marinatui: 1 šaukštas šviežio imbiero plonais šiaudeliais 200 ml acto 200 ml vandens 200 gr cukraus 2 šaukštai jūros druskos 1 šaukštelis nemaltų juodųjų pipirų Gaminimas: Paruošiamos morkos..
Recepto vertinimas:
Menkė sviesto padažeIngridientai: Menkės filė (tiek kiek norėsite porcijų) 250 g sviesto (galima ir daugiau,priklauso nuo menkes filė kiekio) Grietinėlės Prieskonių Gaminimas: Į puodą įdėti sviestą ir ištirpinti .Įpilti grietinėle ir sumaišyti . Padažas turi gautis �..
Recepto vertinimas:
Pupelių sriubaIngridientai: 1 vištos nugarėlės 2 l vandens 1/2 stiklinės pupelių 1 nedidelės morkos 5-6 šampinjonų 1 svogūno 1 bulvės lauro lapelių pipirų druskos pagal skonį alyvų aliejaus kepimui petražolių lapelių Gaminimas: Pupeles iš anksto numirkome. V..
Recepto vertinimas:
Braškės varškės kreme Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g braškių, 3 šaukštai cukraus, 250 g varškės, 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai vanilinio pudingo miltelių. Gaminimas: Nuvalytos ir nuplautos braškės pabarstomos cukrumi. Pu-dingo milteliai atskiedžiami su 0,5 stiklinės pieno ir..
Recepto vertinimas:
Daržovių lazanija Ingridientai: Dėžutė lazanijos lakštų ~500g 3 šaukštai alyvų aliejaus 1 svogūnas, smulkiai pjaustytas 3 česnako skiltelės, sutraiškytos 6 saulėje džiovinti pomidorai 250 g baklažanų, pjaustyti kubeliais 1 raudona paprika, pjaustyti kubeliais 1 geltona pa..
Recepto vertinimas:
Mini tortas su kiviais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 180 g miltų 80 g miltinio cukraus 1 kiaušinis 2 šaukštai pieno ar grietinėlės 113 g sviesto 1 šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės druskos Vanilinis kremas 1 stiklinė pieno 1 šaukštelis vanilini..
Recepto vertinimas:
Pomidorų sriuba Ingridientai: 4 - 5 pomidorai 100 gramų ryžių 1 - 2 bulvės svogūnas viena skiltelė česnako 3 - 4 šaukštai pomidorų padažo šaukštas aliejaus 2 - 3 kubeliai sultinio (bet kokio) įvairių prieskonių (pipirų, druskos) po žiupsnelį džiovintų krapų ir petr..
Recepto vertinimas: