17 rezultatų ieškant "aknies"
ĖRIUKO MĖSA SU RYŽIAIS INDIŠKAI
ĖRIUKO MĖSA SU RYŽIAIS INDIŠKAIIngridientai:1 imbiero šaknies gabalėlis (1,5-2cm)1 didelis svogūnas, 1 česnako skiltelė1 šaukštelis kmynų, 3 gvazdikėliai3 šaukštai sezamo (alyvų) aliejaus250g ėriuko mėsos (avie..
Recepto vertinimas:
AVIENA SU DŽIOVINTAIS ABRIKOSAIS
AVIENA SU DŽIOVINTAIS ABRIKOSAISIngridientai:2 šaukštai alyvų aliejaus2 dideli svogūnai2 skiltelės česnako5 cm imbiero šaknies gabalėlis2 cinamono lazdelėspora gvazdikėliųžiūpsnelis malto kardamono1 kg avienos2 šaukšteli..
Recepto vertinimas:
ŠPINATŲ SRIUBAIngridientai:300 g špinatų3 šaukštai tarkuotos saliero šaknies2 stiklinės pieno2 stiklinės sultinio2 kiaušiniai4 šaukštai grietinės2 šaukštai sviesto2 skiltelės česnako1 šaukštelis krapų..
Recepto vertinimas:
SALOTOS "GELTEKLĖ"Ingridientai:2 didelės gelteklių šaknys3 morkos1 poraspusė saliero šaknies50 g smulkintų graikiškų riešutų200 g majonezo (geriausia su krapais)maltų baltųjų pipirųGaminimasGelteklę sutarkuojame, apš..
Recepto vertinimas:
VIŠTIENOS SALOTOS SU SALIERAIS
VIŠTIENOS SALOTOS SU SALIERAISIngridientai:200 g keptos vištų krūtinėlės200 g saliero šaknies100 g graikinių riešutų200 g majonezodruskos, pipirųsaliero lapeliųGaminimasKrūtinėlę supjaustyti nedideliais kubeliais. Graikinius ..
Recepto vertinimas:
KREMINĖ ŽUVIES SRIUBAIngridientai:70 g žuvies filė, 20 g svogūnų,20 g morkų, 20 g salierų šaknies,30 g aliejaus, 30 g grietinėlės,2 pievagrybiai, druskos, pipirų.GaminimasSusmukintas prieskonines daržoves pakepiname aliejuje. Tada ..
Recepto vertinimas:
VYNO MARINATAS ŽVĖRIENAIIngridientai:6 morkos,3/4 saliero šaknies,6 svogūnai,1 galvutė česnako,stiklinė aliejaus,3-4 šaukštai pomidorų padažo,3 stiklinės sauso raudonojo vyno,2 šaukšteliai cukraus, 2 šaukšteliai druskos,..
Recepto vertinimas:
KALAKUTIENOS PUTĖSIAIIngridientai:1 kiaušinis, 150 g kalakutienos filė be odos, 1 šaukštas sojos dribsnių, 1/4 obuolio,20 g keptų svogūnų, 20 g keptos salierų šaknies, 20 g keptų morkų, 10 g želatinos,30 g džiovintų slyv..
Recepto vertinimas:
TRINTA DARŽOVIŲ SRIUBA SU PRIEDAIS
TRINTA DARŽOVIŲ SRIUBA SU PRIEDAISIngridientai:1 svogūnas, 1 morka,0,50 g saliero šaknies,30 g aliejaus,50 g lašišos filė,50 g vištienos filė,50 g marinuotų grybų,30 g grietinėlės,''Vegetos''juodųjų pipirų..
Recepto vertinimas:
Aštrios marinuotos bulvinės saulėgrąžos
Aštrios marinuotos bulvinės saulėgrąžosIngridientai:Marinatui: 1 l vandens, 50 g druskos, lOO g cukraus, 8-10 juodųjų pipirų žirnelių, šaukštas garstyčių sėklųjuodųjų serbentų šakelė, 2 skė&..
Recepto vertinimas:
Keptų morkų užkandėlėIngridientai:500 g morkų,25 g sviesto arba margarino,1 šaukštas aliejaus,1 svogūnas, 1 česnako skiltelė,truputis imbiero šaknies,200 g konservuotų ananasų,2 šaukštai ananasų sulčių (i&..
Recepto vertinimas:
Burokėlių ir salierų salotosIngridientai:120 g virtų burokėlių,85 g rūgščių obuolių, 100g salierų šaknies, 60 g salierų stiebų, 4 kietai virti kiaušiniai,120 g salotų lapų, 140 g majonezo, druskos, pipirų...
Recepto vertinimas:
Veršiena su špinataisIngridientai:(4 porcijos)1,2 kg veršienos,1 morka,1 petražolių šaknis,1 gabalėlis saliero šaknies,2 laurų lapai,truputis druskos, pipirų,1,5 šaukšto sviesto,800 g špinatų,0,5 stiklinės grietinės,1 ki..
Recepto vertinimas:
Šventinė nugarinėIngridientai:1 kg kiaulienos nugarinės.Marinatui:1 morka, 1 svogūnas, 1 nedidelis poras, nedidelis gabalėlis saliero šaknies, 1 stiklinė šviesaus alaus, druskos, pipirų, mėsos prieskonių, petražolių lapelių.3..
Recepto vertinimas:
KROATIŠKA PETRAŽOLIŲ SRIUBAIngridientai:500 g petražolių šaknies,1 ropė,1 didelis svogūnas,1 didelis poras,50 g sviesto,2 l daržovių sultinio,druskos, pipirų,4 šaukštai grietinės,2 šaukštai susmulkintų svogūn..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos steikai su paprikomis
Kiaulienos steikai su paprikomisIngridientai:1 arbatinis šaukštelis aliejaus,15 g sviesto,1 vidutinio dydžio svogūnas,gabalėlis (2,5 cm) imbiero šaknies,1 česnako skiltelė,4 griežinėliai kiaulienos (po 150 g),1 raudona paprika,1 žalia paprika,3 ..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena su salierais
Troškinta veršiena su salieraisIngridientai:300 g veršienos kumpio,100 g saliero šaknies,2 nedideli svogūnai,100 g alaus,50 g fermentinio sūrio.kepsnių prieskoniu,druskos, pipirų, laurų lapas, 50 g sviesto.GaminimasVeršienos gabalėlius truput..
Recepto vertinimas: