5 rezultatų ieškant "karosas"
Virtas karosasIngridientai:1 kg karosų, prieskoninių daržovių (svogūnų, petražolių, saliero), prieskonių (kvepiančiųjų pipirų, 1 lauro lapelis, mairūnų), druskos, 1 stiklinė agurkų padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Nuvalyta ir nuplauta žuvis supjaustoma gabalais, pasūd..
Recepto vertinimas:
Grietinėje apkeptas karosasIngridientai:1 kg karosų, prieskonių, 1/2 stiklinės grietinės, 100 g sulesto, 3 šaukštai tarkuoto fermentinio sūriu, 1 šaukštelis miltų, pyrago džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Paruošti nepjaustyti karosai apibarstomi druska, sumaišyta su prieskoniai..
Recepto vertinimas:
Keptas karosasIngridientai:1 kg karosų, prieskonių, miltų ar džiūvėsėlių pavoliojimui, riebalų (aliejaus) kepimui, druskos.Gaminimas Paruošti karosai pasūdomi su prieskoniais sumaišyta druska, pavoliojami miltuose ar džiūvėsėliuose, kepami nepjaustyti. Patiekiami pašildytame pus..
Recepto vertinimas:
KAROSAS SU KRAPAISIngridientai:1 kg žuvies2 šaukštai miltų40 g sviestosvogūnassalieraspetražolės šaknelėlauro lapas4 kvapieji pipiraipimento grūdųkrapųvandensdruskosGaminimasStambius karosų gabalus troškinkite sūdytame vanden..
Recepto vertinimas:
KAROSAS SU GRIETINĖLEIngridientai:1 kg žuvies250 g grietinėlės100 g grietinės2 šaukštai miltų0,5 citrinospetražolė su lapeliaisporassalieraslauro lapastruputis kaparių, vandens, druskosGaminimasGrietinėlę praskieskite vandeniu, pas$..
Recepto vertinimas: