SALOTOS "GELTEKLĖ"
Ingridientai:2 didelės gelteklių šaknys
3 morkos
1 poras
pusė saliero šaknies
50 g smulkintų graikiškų riešutų
200 g majonezo (geriausia su krapais)
maltų baltųjų pipirų
Gaminimas
Gelteklę sutarkuojame, apšlakstome citrinos sultymis, lengvai paskrudiname. Morkas sutarkuojame grube trintuve. Saliero šaknį supjaustome smulkiais šiaudeliais, porus žiedais. Visus produktus sluoksniuojame: gelteklės, morkos, salieras, poras, majonezas. Puošiame nesmulkintais riešutais. Salotas paskaniname baltaisiais pipirais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!