SALOTOS "GELTEKLĖ"

Ingridientai:
2 didelės gelteklių šaknys
3 morkos
1 poras
pusė saliero šaknies
50 g smulkintų graikiškų riešutų
200 g majonezo (geriausia su krapais)
maltų baltųjų pipirų

Gaminimas
Gelteklę sutarkuojame, apšlakstome citrinos sultymis, lengvai paskrudiname. Morkas sutarkuojame grube trintuve. Saliero šaknį supjaustome smulkiais šiaudeliais, porus žiedais. Visus produktus sluoksniuojame: gelteklės, morkos, salieras, poras, majonezas. Puošiame nesmulkintais riešutais. Salotas paskaniname baltaisiais pipirais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!