VYNO MARINATAS ŽVĖRIENAI

Ingridientai:
6 morkos,
3/4 saliero šaknies,
6 svogūnai,
1 galvutė česnako,
stiklinė aliejaus,
3-4 šaukštai pomidorų padažo,
3 stiklinės sauso raudonojo vyno,
2 šaukšteliai cukraus,
2 šaukšteliai druskos,
4-5 stiklinės vandens,
juodųjų pipirų,
kvapniųjų pipirų,
laurų lapų,
smulkintos citrinų žievelės.
Gaminimas
Smulkintas daržoves ir pomidorų padažą sumaišome su prieskoniais, supilame vyną ir užviriname. Po to supilame aliejų ir troškiname ant silpnos ugnies, kol daržovės suminkštėja. Suminkštėjusias daržoves pertriname per sietelį ir 10 minučių paviriname ant stipresnės ugnies. Paruoštą mėsą užpilame verdančiu marinatu ir laikome 1-2 paras. Jei tai ne seno šerno mėsa, tai mėsąą trošškiname ššiame marinate.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!