Geriausiai įvertinti receptai

Čia rasi atrinktus geriausius receptus pagal lankytojų vertinimus. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai/geriausi/4

Puslapiai: 1 2 3 4

Kavos tortas su plakta grietinėle

Ištirpinti sviestą ir palikti atvėsti.Kiaušinius,cukrų ir druską plakti karšto vandens vonelėje,kol sutirštės.Dubenį su plakiniu perdėti į šalto vandens vonelę ir plakti kol masė atvės.Vėliau suberti persijotus miltus ir nuolat maišant supilti ištirpintą sviestą.Tešlą supilt..

Recepto vertinimas: 5

KIAULIENOS KEPSNYS SU RYŽIAIS

Kiauliena paruosti kaip kepant karbonadus ir iskepti. Ant iskeptu ir ant skardos isdeliotu karbonadu nedaug uzdeti isspausto cesnako, ant virsaus kaip imanoma daugiau virtu ryziu, ant ju sauksteli majonezo, ir galiausiai tarkuoto fermentinio surio. Turi gautis gana auksti kaubureliai. Visa tai deti ..

Recepto vertinimas: 5

Su cukrumi trintos žalios aktinidijos

Paruostas gerai prisirpusias uogas pertrinti pro kiaurasamti arba sumaigyti mediniu saukstu. I pertrinta mase suberti cukru, citrinu rugsti ir sukti, kol cukrus istirps. Citrinu rugsties kieki galima keisti pagal skoni. Sutrintas uogas sukresti i svarius stiklainius, uzdaryti plastmasiniais dangteli..

Recepto vertinimas: 5

SLUOKSNIUOTAS KEKSAS SU ŠOKOLADU

I issukta sviesta imaisykite cukru, vanilini cukru, 2 kiausinius, 4 trynius ir roma.Po truputi i sviesta suberkite atskirai sumaisytus miltus, krakmola ir kepimo miltelius. Kiausiniu baltymus isplakite iki standziu putu ir atsargiai imaisykite i tesla. Kekso forma (30x11 cm) patepkite sviestu ir isk..

Recepto vertinimas: 5

Krabų mišrainė su graikiniais riešutais

Ryžius išvirkite taip, kaip nurodyta ant pakuotės. Krabų lazdeles supjaustykite smulkiai, porą - pusžiedžiais, agurkus - pusgriežiniais. Dalį graikinių riešutų sugrūskite, o kitus palikite papuošti. Ryžius, krabų lazdelių gabaliukus, poro pusžiedžius, graikinių riešutų dalele..

Recepto vertinimas: 5

Sėlenų kotletai

manus, selenas, kviečių gemalus, druską, kaldrą, smulkiai supjaustytą svogūną suberti į dubenį. Viska užpilti virintu vandeniu, taip, kad masė butu šlapia. Palaikyti 10 min. ir galima kepti. Patiekiama su bulvėmis ir garnyru...

Recepto vertinimas: 5

Šveicariškas citrinų tortas

Iš miltų, 150 g sviesto, cukraus pudros, kiaušinio bei citrinos žievelės suminkyti vientisą kietoką tešlą. Įvynioti į plėvelę ir 1 val. laikyti šaltai. Citrinas nuplauti karštu vandeniu ir nušluostyti. Vienos citrinos žievelę sutarkuoti, o dviejų- kiek įmanoma ploniau nulu..

Recepto vertinimas: 5

Kalėdiniai meduoliukai

Ant garų ištirpinkite medų, cukrų ir sviestą. Sudėkite likusius ingredientus (visi prieskoniai turėtų būti sumalti). Viską suminkykite. Tuomet iškočiokite apie 0,5cm storio blyną. Išpjaustykite norimos formos meduoliukus ir kepkite orkaitėje (ant sviestinio popieriaus) kol gražiai ..

Recepto vertinimas: 5

Šalta agurkų sriuba

Agurkus supjaustyti ir pabarstyti trupučiu druskos. Česnaką ir svogūną smulkiai supjaustyti, ištrinti druska ir sumaišyti su kefyru. Į tyrę sudėti agurkus, supjaustyti krapus, pasūdyti. ..

Recepto vertinimas: 5

Tortas „Paukščių pienas“

Tešlai trynius išsukite su puse cukraus. Baltymus išplakite iki putų, supilkite į juos likusį cukrų ir dar paplakite. Paskui atsargiai kartu sumaišykite išplaktus trynius, miltus ir baltymus. Masę supilkite į pateptą riebalais torto formą (ją rinkitės platesnę ir žemesnę) ir kepki..

Recepto vertinimas: 5

Švilpikai

Bulves nuplauti, išvirti su lupenomis ir ataušinti. Nulupti ir sumalti mėsmale. Suberti miltus, druską, įmušti kiaušinius, išminkyti. Iš tešlos formuoti ilgus tešlos volelius, kuriuos supjaustyti mažais gabaliukais. Kepti įkaitintoje orkaitėje, sudėtus į rieb..

Recepto vertinimas: 5

Tradiciniai balandėliai su malta mėsa

Kopūsto gūžę apvirkite pasūdytame vandenyje arba pakaitinkite mikrobangų krosnelėje. Suminkštėjusius lapus nulupkite, storesnius lapkočius apipjaustykite. Maltą veršieną sumaišykite su virtais ryžiais, smulkintu svogūnu, pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipi..

Recepto vertinimas: 5

Mėsos vyniotinis su sūriu (Ramunės)

Mėsą gerai išmaišyti su svogūnais, supjaustytais smulkiais kubeliais, kiaušiniais ir maltais džiūvėsėliais.Paskaninti masę druska ir pipirais. Porą nuvalyti, nuplikyti verdančiu vandeniu arba trumpai pavirinti. Palikti ant sietelio, kad gerai nuvarvėtų. Išdėlioti mėsą ant kepimo..

Recepto vertinimas: 5

Silpnai parauginti agurkai

Indo dugne sudedame cesnaka, serbentu lapus, krapu kotus, gvazdikelius ir agurkus.Vandenyje istirpiname druska ir tolygiai viska uzpilame.Uzdarome inda ir paliekame stoveti 1 parai.Skanaus... (Raimis)..

Recepto vertinimas: 5

Kepti, įdaryti kiaušiniai su lukštu

8 kiaušinius išverdame kietai, atvėsiname, peiliu dantytais kraštais perpjauname išilgai per pusę. Išskobiame ir smulkiai sukapojame išskobtą kiaušinių masę. Kiaušinių masę, svogūnų laiškus smulkiai sukapojame, sumaišome su likusiu žaliu kiaušiniu, įberiame maltų pipirų, su..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas be miltų (Ramunės)

Viską gerai išmaišyti ir kepti 10 - 15 min. ..

Recepto vertinimas: 5

Kiaušiniai, virti grietinėje

Dubenėlyje užvirinama grietinė, pasūdoma, suleidžiami kiaušiniai be lukštų ir išverdami. Išvirę kiaušiniai užbarstomi smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais, krapais ar kitokiais žalumynais. Patiekiami tame pačiame inde, kuriame virė. Valgoma su bulvėmis, miežinių kruopų ar k..

Recepto vertinimas: 5

Čilietiškas vėžiagyvių apkepas (Chupe)

Sužiedėjusį duonos minkštimą pamirkykite drungname vandenyje. Moliuskus nuplaukite, atidarykite, išimkite iš kriauklių. Langustus ir krabus išvirkite prieskonių nuovire, išimkite jų mėsą. Tuo pat metu pasūdytame vandenyje išvirkite bulves, nulupkite ir supjaustykite gabaliukais. Nu..

Recepto vertinimas: 5

KIAULIENOS ESKALOPAS SU VOVERAIČIŲ PADAŽU

Paruosti marinata: visus ingridientus sudeti i viena inda ir ismaisyti.Sonine ideti i marinata 2 valandom.Paruosti padaza: voveraites nuplikyti pasudytu vandeniu. Keptuveje ikaitinti sviesta ir jame pakepinti voveraites, susmulkintąa svogunaą, rozmarianą. Po to supilti grietinęe ir vayną, pasii..

Recepto vertinimas: 5

Tinginys (kitaip) (Dianos)

Sulaužyti sausainius. Ant mažos ugnies užkaisti pieną, jam užvirus supilti cukrų ir ištirpinti kitame inde ištirpinti sviestą, įberti miltų, išmaišyti ir pavirinti. Šią masę supilti į pieną su ištirpintu cukrumi, maišant berti kakavą (kol gausis šokoladinės spalvos). Gau..

Recepto vertinimas: 5

Vynuogių pyragas

Iš miltų, varškės, 100 g miltinio cukraus, kiaušinio, aliejaus, kepimo miltelių ir žiupsnelio druskos užminkome tešlą. Iš jos padarome rutulį, suvyniojame jį į pergamentinį popierių ir laikome šaltai. Likusių kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų. Citriną gerai nuplauname,..

Recepto vertinimas: 5

SENOLIŲ PYRAGAS

Trynius issukti su cukrumi, suberti miltus, nuplautas, nusausintas razinas, iki standziu putu isplaktus baltymus. Ismaisyti, pilti i paruosta skarda ir kepti vidutinio karstumo orkaiteje apie 45-60 min. Iskeptus isversti ant lenteles, atausinti. Sviesta sukti, dedant po sauksta obuoliu koses. Sudeju..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladinis tortas

Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, sukant įmušti po vieną kiaušinį. Į masę supilti pieną, suberti persijotus miltus su kepimo milteliais, sudėti sukapotus lazdyno riešutus ir kakavos miltelius. Gautą tešlą supilti į sviestiniu popieriumi išklotą tortinę formą. Kepti apie 1..

Recepto vertinimas: 5

Pagirių sriuba

Pasudytame vandenyje isverdame skiltelemis supjaustytus pomidorus ir kubeliais supjaustytus svogunus. Viska pertriname per tinkleli ir supilame (isskyrus pomidoru zieveles) i puoda. Uzverdame.Puodelyje suplakame miltus su 5-6 saukstais sriubos ir supilame i puoda. Imaisome pomidoru padaza, susmulkin..

Recepto vertinimas: 5

Kepti obuoliai su vaniliniu padažu

Obuoliai nulupami, siauru peiliu atsargiai išimami sėklalizdžiai. Tuštuma užpildoma kapotu obuoliu, sumaišytu su cukrumi ir cinamonu. Paruošti obuoliai sustatomi į skardą ant pergamentinio popieriaus, iškepami ir atšaldomi. Sustatyti į lėkštę jie užpilami padažu. Padažui tryn..

Recepto vertinimas: 5

Puslapiai: 1 2 3 4