Keptas baklažanas tešloje (foto)

Ingridientai:
2-3 porcijoms:
1 vidutinio dydžio baklažanas,
300 g. miltų,
300 ml. vandens,
pusė šaukštelio bulvių krakmolo,
poros žiupsnelių druskos ir pipirų (ar kitokių prieskonių pagal skonį),
aliejaus.
Gaminimas
Baklažaną gerai nuplauti ir nenulupus supjaustyti 0,5cm - 1cm storio griežinėliais. Miltus užpilti vandeniu, sudėti prieskonius, gerai išmaišyti (tešlos konsistencija turi būti panaši į jogurto). Taip pat į tešlą galima įdėti susmulkinto svogūno, ciberžolės, nuo kurios blyneliai įgauna auksinį atspalvį. Pamirkius baklažano gružinėlius tešloje, kepti įkaitintame aliejuje, dažnai apvertinėjant, kol kepiniai įgauna auksinį atspalvį. Galima patiekti su garnyru arba padažu. Skanaus!

Receptą Jums dovanoja: Laisve.info

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!