Geriausiai įvertinti receptai

Čia rasi atrinktus geriausius receptus pagal lankytojų vertinimus. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai/geriausi/3

Puslapiai: 1 2 3 4

Vištiena su sūrio padažu

Vištieną įtrinti prieskoniais ir apvolioti miltuose. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir supylus aliejų apekepti vištieną iš abiejų pusių. Vištienos gabalėlius sudėti į karščiui atsparų indą ir kepti 30 min. 200 laipsnių karščio orkaitėje. Keptuvėje išlydome sviestą, suberia..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladiniai blyneliai su abrikosais ir varške

Sviestą išlydyti ir padėti, kad atauštų. Pieną suplakti su kiaušiniais, miltais, druskos ir pusę kiekio šokolado. Sudėti drungną sviestą ir viską gerai išmaišyti. Aliejuje iškepti 6 lietinius blynus. Migdolų drožles paspraginti keptuvėje be riebalų. Džiovintus abrikosus užpli..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos salotos

Vištienos krūtinėlę iškepti arba išvirti, supjaustyti mažais gabalėlais. Susmulkinti marinuotus agurkėlius, pomidorus, porą, pekino kopūstą ir papriką. Viską sumaišyti, patiekti su karštos vištienos gabaliukais ir majonezu. (Kamilė)..

Recepto vertinimas: 5

Gaspačio (Jūratės)

Pomidorus nuplikyti karštu vandeniu, nulupti odelę, išimti sėklas ir smulkiai supjaustyti. Susmulkinti taip pat papriką, agurką, česnaką ir svogūną. Visas susmulkintas sudedamąsias dalis dar sutrinti trintuvu, kol bus vientisa masė. Įpilti aliejaus, aštraus padažo, įberti druskos. ..

Recepto vertinimas: 5

Kalėdinis aguonų pyragas

Bulvės ir morkos nuskutamos ir supjaustomos griežinėliais. Mėsa supjaustoma juostelėmis, apvoliojama miltais ir apkepinama riebaluose. Į greitpuodį dedamos bulvės, morkos, apkepinta kiauliena, ant jos grybai, sviestas, supilama grietinė, pasūdomą, užbarstoma maltų kalendros grūd..

Recepto vertinimas: 5

Vištiena kinietiškai (satay)

Vištienos krūtinėlę supjaustyti 1 cm pločio juostelėm. Skystą medų, sojos padažą, susmulkintus česnakus ir prieskonius sumaišyti, kas mėgsta aštriau gali įdėti daugiau pipirų ar net čili. Visą šį marinatą užpilti ant vištienos juostelių ir palaikyti mažiausiai 3 valandas. ..

Recepto vertinimas: 5

VIRTAS JAUČIO LIEŽUVIS PADAŽE

Jaucio liezuvi uzpilame verdanciu vandeniu ir verdame su prieskoninemis darzovemis ant vidutines ugnies 2 valandas. Virta jaucio liezuvi nulupame ir supjaustome griezineliais. Padazui miltus pakepiname su sviestu, atskiedziame sultiniu, pridedame majonezo, grietines, beriame cinamono, verdame ant si..

Recepto vertinimas: 5

ŽIRNIENĖ SU RŪKYTAIS ŠONKAULIUKAIS

Lasinukus supjaustome kubeliais ir pakepiname, suberiame supjaustytus svogunus, tarkuota morka, smulkintus cesnakus ir 5 minutes pakepiname. Viska sudedame i puoda, uzpilame 5 stiklinemis silto virinto vandens, suberiame zirnius, sudedame sonkauliukus, lauru lapus, iberiame druskos, mairunu, pipiru ..

Recepto vertinimas: 5

KARŠTAS LAŠIŠOS PYRAGAS

Pasiruosiame kepimo forma. Sluoksniuotos teslos laksta, kuri klosime i formos dugna,iskociojame ir iklojame i kepimo forma, kad uzdengtu visus krastus ir dugna. Sluoksniaissudedame visas kepintas darzoves, ant ju - cukiniju griezinelius, ant cukiniju - lasisosgriezinelius, uzpilame padazu ir uzdengi..

Recepto vertinimas: 5

Kūčiukai pagal Skanus.lt receptą (foto)

Pakaitinome bliūdelyje vandenį ir prieš jam užverdant užsukome ugnį, supylėme aguonas, kad šiek tiek suminkštėtų. Mieles sudėjome į stiklinę ir užpylę keliais šaukštais cukraus ištrynėme. Šiek tiek pašildę pieną (iki 30-40 laipsnių temperatūros, kad nebūtų per karšta p..

Recepto vertinimas: 5

Sluoksniuotos tuno, kiaušinių ir sūrio salotos

Kiaušinių baltymus ir atšaldytą sviestą sutarkuokite stambiai, trynius ir sūrį - smulkiai. Svogūnų laiškus susmulkinkite, nusunktus tunus sutrinkite šakute. Paruoštus produktus susluoksniuokite į skaidraus stiklo salotinę tokia tvarka: pirmiausia suberkite kiaušinio baltymus, paskui..

Recepto vertinimas: 5

ŠVIEŽIŲ KOPŪSTŲ KOTLETAI

Kopusto galva 10-15 min. apvirti. Supjauscius i 4-6 dalis sutarkuoti per burokine tarka arba stambiai sumalti su mesmale. Atsiradusias sultis truputi nusunkti, kad mase nebutu per daug slapia ir galetu formuoti kotletus. Sudeti farsa ar malta desra (sonine), smulkiai supjaustytu svogunu ,cesnakus, d..

Recepto vertinimas: 5

Blynai

Cukinija sutarkuoti burokine tarka, tada įpilti miltu,sauksteli druskos, imusti kiaušinius,įpilti vandens, viska maisyti kad mase butu panasi miltiniu blynu mase.Kepkite keptuveje.Tai tikrai paprastas,lengvas, bei labai skanus patiekalas.Linkiu skaniai pasmaguriauti.... ..

Recepto vertinimas: 5

Vištiena grietinėlės padaže

Vištieną supjaustyti kubeliais, suberti i keptuvę su ištirpintu sviestu, pakepinti,kol mėsa pabals. Vėliau suberti susmulkintą svogūną, svogūnui apkepus-supjaustytus smulkiais griežinėliais pievagrybius. dar pakepinti apie 10min. paskui supilti grietinėlę, sudėti prieskonius pagal sk..

Recepto vertinimas: 5

Napoleonas

isminkyti tesla,padalinti i9-10 dalis.kocioti blynus ir kepti.kremas:kondens.piena isvirti,sviesta islydyti.ir sumaisyti su kond.pienu.gautus blynus pertepti kremu ir apibarstyti graikiskais riesutais...

Recepto vertinimas: 5

Tortas „Riešutėlis“

Į išsuktą margariną supilama grietinė ir plakti kiaušiniai. Viską gerai išmaišius suberiami sijoti miltai ir išminkoma. Tešla Šaldoma 4 valandas. Atšaldyta tešla plonu sluoksniu sutarkuojama burokine tarka ant riebalais išteptos skardos. Kepama 10 minučių. Iškepti visi tarkiai sum..

Recepto vertinimas: 5

Ivairių daržovių mišrainė

Kiekviena daržovių rūšis išverdama atskirai. Atšaldytos daržovės, virti kiaušiniai, nuluptas obuolys ir agurkas supjaustomi kubiukais, grybai — šiaudeliais. Daržovės sumaišomos, pasūdomos, sudedami prieskoniai ir apšlakstoma rūgštimi. Majonezas išplakamas su garstyčiomis, užp..

Recepto vertinimas: 5

Kūčiukai II

2/3 miltų, nurodytų receptūroje, išsijojami į dubenėlį. Jų viduje padaroma duobutė, į kurią supilamos nedideliame cukraus kiekyje išleistos mielės, truputį pašildytas skystis. Viskas išmaišoma, paviršius apsijojamas miltais ir uždengus drobele, pastatoma šiltai, kad pakiltų. Į..

Recepto vertinimas: 5

Šilta bulvių mišrainė

Bulvės nulupamos ir supjaustomos plonomis skiltelėmis. Svogūnai ir lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje, kol praskaidrėja, tada suberiami miltai, truputį patroškinama, užpilama sultiniu ar pienu, užvirinama, supilamas actas, įberiamas cukrus ir druska, sudedamos paruo..

Recepto vertinimas: 5

Kugelis čenakinėse

Pirmiausiai mėsytę nusiplaunam, susismulkinam kubeliais, pabarstom druska, pipiriukais ir paliekam pastovėti, kol pasiruošim visa kita. Svogūniukus nulupam, smulkiai susipjaustom ir pakepinam svieste. Po to bulves nuskutam..., susitarkuojam, supilam svogūniukus, pagardinam tarkius druska, pip..

Recepto vertinimas: 5

Pieno kokteilis su ledais

Pieną su ledais gerai išplakite mikseriu. Kokteilį supilstykite į taures ir įdėkite šiaudelius. Taures papuoškite mėtų lapeliais arba serbentų šakelėmis. O tuomet, skanaus. ..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos padažas su paprikomis

Vištų krūtinėles supjaustome šiaudeliais ir kepame su aliejumi. Po 5 min. sudedame supjaustytą svogūną ir šiaudeliais supjaustytas paprikas, įberiame druskos, pipirų, miltų. Įpilame sultinio arba vandens tike, kad padažas būtų grietinės tirštumo. Patiekiame karštą su virtais ry..

Recepto vertinimas: 5

Biskvitinis vyniotinis

1. Skarda istepti sviestu, iskolioti pergamentiniu popieriumi, sutepti sviestu.2. Kiausinius isplakti su vandeniu, cukrumi ir druska iki baltu putu.3. Miltus, krakmola ir kepimo miltelius sumaisyti, persijoti, suberti i kiausiniu plakini ir atsargiai ismaisyti. Tesla supilti i paruosta skarda ir isl..

Recepto vertinimas: 5

Žuvies troškinys

Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti margarine. Bulves supjaustyti griežinėliais, žuvį – gabaliukais. Viską sudėti į puodą, ant viršaus uždėti supjaustytus pomidorus ar pomidorų pastos, pasūdykite, sudėkite prieskonius, užpilkite 0,5 l karšto vandens ir troškinkite 3..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas su mėsa ir Savojos kopūstais

Mieles užpilame 250ml. šilto vandens, suberiame cukrų, žiupsnelį druskos, gerai išmaišome ir paliekame 15-20 minučių šiltai, kad pakiltų. Paskui suberiame miltus, užminkome tešlą ir, pridengę drobiniu rankšluosčiu, vėl padedame 15-20 minučių pakilti. Tešlą iškočiojame 2..

Recepto vertinimas: 5

Puslapiai: 1 2 3 4