4 rezultatų ieškant "pastarnoku"
Baklažanų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 60 g baklažanų, 15 g morkų, 10 g pastarnokų, 15 g svogūnų, 5 g ankštiniu pipirų, 40 g bulvių, šaukštas manų kruopų, aliejus. Gaminimas: Vidutinio dydžio baklažanus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti aliejuje, apvoliojus miltuos..
Recepto vertinimas:
Pastarnokų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 pastarnokai, 2 porai, 1 svogūnai, 2 – 3 bulvės, 2 l mėsos sultinio, 2 šaukštai sviesto, 3 šaukštai grietinės, 2 tryniai, karpų, druskos. Gaminimas: Pastarnokus ir bulves nulupti ir supjaustyti. Vieną svogūną ir porų žaliąsias d..
Recepto vertinimas:
Pastarnokų kava Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.0,5 kg pastarnokų, 2.1 l vandens, 3.40 g cukraus, grietinėlės, pieno. Gaminimas: Pastarnokų šaknys sutarkuojamos ir džiovinamos orkaitėje 4 – 5 valandas. Išdžiovinus, pakepinamos ir sumalamos. Malta kava užplikoma verdančiu vand..
Recepto vertinimas:
Dešrelių apkepasIngridientai:200 g salierų gumbų; 200 g pastarnokų; 200 g morkų; Vandens; Druskos; Porų; 200 g dešrelių; 2-3 valg. š. alyvuogių aliejaus. Padažui: 1 valg. š. kvietinių miltų; 300 ml pieno; Žiupsnelis druskos; Baltųjų pipirų; 1 valg. š. peletrūnų; 200 g tarkuot..
Recepto vertinimas: